הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אתם יוצאים לבלות, והיכן?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
אני מצטערת חברים, אבל כל אלה שכתבו שהם מכירים בחורות דרך האינטרנט - זה דיי עצוב. בכללי, מה שנהיה היום, שהכל הכל דרך האינטרנט והפלאפונים פשוט עצוב, אנשים כבר לא יוצאים מהבית.
לא חייבים ללכת למסיבות המזעזעות שאתם מתארים בשביל למצוא בחורה, וגם אם כן - איכותיות לא תמצאו שם.
לכו לאיזה פאב טוב ואיכותי, תכירו בחורות ותמשיכו הלאה.
אני בתור בחורה, לא סובלת שמתחילים איתי דרך האינטרנט.. אני לא סנובית, אני בד"כ זורמת עם זה (כשזה בגבול הטעם הטוב) ולא מייבשת אבל אתם פאקינג גברים, למה אתם צריכים להתחבא מאחורי משהו כזה?
חוץ מזה שלרוב כשאתם פוגשים מישהי מהאינטרנט זה יותר מאכזב ממה שציפיתם, בד"כ. וגם אני דיי בטוחה שלא כולן יקפצו על ה'בוא ניפגש' עם כל הקריפיז שיש היום באינטרנט.

אני לא יודעת אם אני סובייקטיבית כי אני ממש לא כמו כל הבחורות (ותודה שכך), ויש כאלו שנורא אוהבות את הצומי. אבל אני בטוחה שרובנו נעדיף שתהיו גברים ותתחילו איתנו פנים מול פנים ולא באינטרנט..
חוויתי הצלחות וכשלונות בצבא, הייתי מוקף בבנות במהלך השירות שלי
אין לך מושג עד כמה זה קשה לפעמים לדבר עם אישה או איך זה לנסות לפתח משהוא, למרות שהייתי מפלרטט המוןן, החלק האחרון הוא החלק הכי קשה ואכזרי (הוא פשוט אכזרי)
ככה זה, ואני יכול להבין כל אדם שמנסה את מזלו דרך האינטרנט למרות שאני ממש נגד ועד לא מזמן מחקתי את הפייסבוק שלי (אבל החזרתי מטעם לחץ חברתי, אבל אני לא מתחבר אליו בכלל)
תיהיא בצד שלנו ותנסי, תראי עד כמה זה לא כזה קל ופתאטי כמו שזה נראה...😛

חוויתי הצלחות וכשלונות בצבא, הייתי מוקף בבנות במהלך השירות שלי
אין לך מושג עד כמה זה קשה לפעמים לדבר עם אישה או איך זה לנסות לפתח משהוא, למרות שהייתי מפלרטט המוןן, החלק האחרון הוא החלק הכי קשה ואכזרי (הוא פשוט אכזרי)
ככה זה, ואני יכול להבין כל אדם שמנסה את מזלו דרך האינטרנט למרות שאני ממש נגד ועד לא מזמן מחקתי את הפייסבוק שלי (אבל החזרתי מטעם לחץ חברתי, אבל אני לא מתחבר אליו בכלל)
תיהיא בצד שלנו ותנסי, תראי עד כמה זה לא כזה קל ופתאטי כמו שזה נראה...😛

בשום מקום לא אמרתי שזה קל, אפילו ציינתי ממוקדם שאנחנו יודעות שזה קשה. אבל בתוך נושא של 'היכן אתם יוצאים לבלות' חצי מהאנשים מגיבים באינטרנט.. תבין למה התכוונתי 😃

לא יצא לכן להסתובב עם בחורות בזמן האחרון?
מה מקולקל עם בנות היום - ידוע. השאלה היא איפה זה התקלקל..
חוצמזה שאני לא מסתובבת הרבה עם בחורות (בגלל שהן בחורות).. רוב החברים הקרובים שלי הם בנים חח
סורי, אבל לא מעניין אותי לדבר על שופינג/רכילויות כל היום 😛

זה לא אתן, זה האינטליגנציה הרגשית שמתפתחת בקרב בני אנוש כחלק מהאבולוציה של המוח והאוכלוסיה האנושית

זה לא אתן, זה האינטליגנציה הרגשית שמתפתחת בקרב בני אנוש כחלק מהאבולוציה של המוח והאוכלוסיה האנושית
אם כל תופעת הטוורקינג, להתלבש מינימלי כמו ****, לעוף על עצמך ואייקיו יותר נמוך משל פודל זה 'האינטליגנציה הרגשית שמתפתחת בקרב בני אנוש כחלק מהאבולוציה של המוח' WE ARE DOOMED.

אם כל תופעת הטוורקינג, להתלבש מינימלי כמו ****, לעוף על עצמך ואייקיו יותר נמוך משל פודל זה 'האינטליגנציה הרגשית שמתפתחת בקרב בני אנוש כחלק מהאבולוציה של המוח' WE ARE DOOMED.
חחח זה ממש לא אינטליגנציה רגשית.. זה דווקא דבר מאוד טוב, אך יש לו את ההשלכות שלו. (רוב רובם של מחוללי המהפכות והנוצלחים ביותר היו בעלי אינטליגנציה רגשית מאוד גבוהה)
יש גם ספר על זה

כל זה נובע מהעובדה שפורנו נהיה כ"כ נפוץ באינטרנט כיום. ה"נורמה" של רוב בנות הנוער היא להיות יפה ולשתוק.
ומכיוון שהמצב ככה, אין פלא שכשעדה יונת זכתה בפרס נובל, הדיון הציבורי היה על התסרוקת שלה.

לא לא אחי זה בודאות הן. באמת.
כל זה נובע מהעובדה שפורנו נהיה כ"כ נפוץ באינטרנט כיום. ה"נורמה" של רוב בנות הנוער היא להיות יפה ולשתוק.
ומכיוון שהמצב ככה, אין פלא שכשעדה יונת זכתה בפרס נובל, הדיון הציבורי היה על התסרוקת שלה.
בוא לא נתייפייף פה כי מגיבות פה בחורות.
אין גבר שלא אוהב טוורקינג טוב ופורנו.

אל תשכחו שבנוסף לזה שהטלוויזיה השתלטה לנו על החיים ויש לה השפעה רבה על חיי הילדים כיום במיוחד תכניות הריאלטי שתופסות זמן מסך רב. מספיק לראות את הבחורות שמביאים ל"היפה והחנון" או לראות את הדיירים שבכל שנה מגיעים לאח הגדול ולהבין את העניין. הנוער פשוט מחקה את האינסטנט כוכבים שנוצרים ב-15 דק' "התהילה" שלהם.

כן...גועל נפש
חוץ מזה לאהוב פורנו זה בסדר גמור.
יש גם לא מעט בחורות שנהנות מפורנו טוב. לא סשה גריי ועשרים גברים על איזה סינית.

יש הבדל גדול בין אישה בת 25 שעושה טוורקינג לבין ילדה בת 7!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית