הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אתם יוצאים לבלות, והיכן?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
טוב, מכיוון שהתגובה הראשונה שלי קיבלה כאן כ"כ הרבה לייקים ומוניטין וכאלה..הרגשתי שזוהי חובתי המוסרתי לשתף אתכם..בתמונה של מקום ה'בילוי' שלי-
j64r44.jpg

קצת מקרא(כי אני חרא של צלם)-
הגה G27+מעמד(כי אין מקום וכסף לקוקפיט)
משמאל לימין-
PS3, סטרימר, ה'סטנר' של מערכת Z5500 של לוג'יטק וXBOX360..וכמובן פלזמה 51''...אפשר גם לראות שבצד נחות להן הנעליים שלי..כי ככה..ופוסטר של ליין סטיילי על הדלת :ם

כשאמרתי שלא יצאתי שבועות..התכוונתי לזה..
הרכבתי את כל הסט הזה לאט לאט מימי הצבא הראשונים שלי ועד היום 😃

טוב, מכיוון שהתגובה הראשונה שלי קיבלה כאן כ"כ הרבה לייקים ומוניטין וכאלה..הרגשתי שזוהי חובתי המוסרתי לשתף אתכם..בתמונה של מקום ה'בילוי' שלי-
j64r44.jpg

משמאל לימין-
PS3, סטרימר, ה'סטנר' של מערכת Z5500 של לוג'יטק וXBOX360..וכמובן פלזמה 51''...אפשר גם לראות שבצד נחות להן הנעליים שלי..כי ככה..ופוסטר של ליין סטיילי על הדלת :ם

מוניטין!

j64r44.jpg

משמאל לימין-

🙌🙌🙌🙌🙌🙌

עם חברים בעיקר , שונא מועדונים...
לא שותה לא מעשן לא לוקח סמים לעומת החברים.
לא אומרים לי על זה כלום ומי שאומר מעניין לי את הזין.

עם חברים בעיקר , שונא מועדונים...
לא שותה לא מעשן לא לוקח סמים לעומת החברים.
לא אומרים לי על זה כלום ומי שאומר מעניין לי את הזין.

לאיזה מועדון אתה בדיוק נכנס בגיל 15?

חחח אתה תתפלא מה ניהיה מהמלינה
יש ליינים של גילאיי 13+ גם
היום כל מקום שלישי עושה ליין לקטינים כי הבינו שיש קהל וזה מכניס להם הרבה כסף
מן הסתם לא התכוונתי שהם יכנסו לליין יסודיסטים.... ולא, אין כסף בגיל 13+. אולי במועדון השכונתי שיקחו 20 שקל כניסה וימכרו כוס קולה ב-5 שקל הם ירוויחו כמה מאות שקלים אחרי הרבן כאב ראש

מן הסתם לא התכוונתי שהם יכנסו לליין יסודיסטים.... ולא, אין כסף בגיל 13+. אולי במועדון השכונתי שיקחו 20 שקל כניסה וימכרו כוס קולה ב-5 שקל הם ירוויחו כמה מאות שקלים אחרי הרבן כאב ראש
אין כסף?
כל צוציק שניכנס זה מינימום 50 שקל
מן הסתם אין אלכוהול אז כל המאגניבים דופקים שאטים של קולה ( משהו כמו 20 שקל לכוס קולה )
בקבוק מים קטן איזה 15 שקל
תחשוב כל בנאדם מעיף שם על שתייה וכניסה סביבות 100 שקל וזה לא כולל אוכל שאני מאמין שגם קונים
כמה מאות צוציקים כאלה ואתה בפנסיה מוקדמת

אין כסף?
כל צוציק שניכנס זה מינימום 50 שקל
מן הסתם אין אלכוהול אז כל המאגניבים דופקים שאטים של קולה ( משהו כמו 20 שקל לכוס קולה )
בקבוק מים קטן איזה 15 שקל
תחשוב כל בנאדם מעיף שם על שתייה וכניסה סביבות 100 שקל וזה לא כולל אוכל שאני מאמין שגם קונים
כמה מאות צוציקים כאלה ואתה בפנסיה מוקדמת
הם מוכרים שוטים של קולה? והילדים קונים את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית