אהההההההההה עכשיו הכל מובןאני רק צילמתי, אלו הם כוכבי המירוץ למיליון:s28:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהההההההההה עכשיו הכל מובןאני רק צילמתי, אלו הם כוכבי המירוץ למיליון:s28:
לאף אחד פשוט לא היה נעים לשאול אם אתה אתיופי.אני רק צילמתי, אלו הם כוכבי המירוץ למיליון:s28:
מוניטין!טוב, מכיוון שהתגובה הראשונה שלי קיבלה כאן כ"כ הרבה לייקים ומוניטין וכאלה..הרגשתי שזוהי חובתי המוסרתי לשתף אתכם..בתמונה של מקום ה'בילוי' שלי-
![]()
קצת מקרא(כי אני חרא של צלם)-
הגה G27+מעמד(כי אין מקום וכסף לקוקפיט)
משמאל לימין-
PS3, סטרימר, ה'סטנר' של מערכת Z5500 של לוג'יטק וXBOX360..וכמובן פלזמה 51''...אפשר גם לראות שבצד נחות להן הנעליים שלי..כי ככה..ופוסטר של ליין סטיילי על הדלת :ם
כשאמרתי שלא יצאתי שבועות..התכוונתי לזה..
הרכבתי את כל הסט הזה לאט לאט מימי הצבא הראשונים שלי ועד היום 😃
🙌🙌🙌🙌🙌🙌טוב, מכיוון שהתגובה הראשונה שלי קיבלה כאן כ"כ הרבה לייקים ומוניטין וכאלה..הרגשתי שזוהי חובתי המוסרתי לשתף אתכם..בתמונה של מקום ה'בילוי' שלי-
![]()
קצת מקרא(כי אני חרא של צלם)-
הגה G27+מעמד(כי אין מקום וכסף לקוקפיט)
משמאל לימין-
PS3, סטרימר, ה'סטנר' של מערכת Z5500 של לוג'יטק וXBOX360..וכמובן פלזמה 51''...אפשר גם לראות שבצד נחות להן הנעליים שלי..כי ככה..ופוסטר של ליין סטיילי על הדלת :ם
כשאמרתי שלא יצאתי שבועות..התכוונתי לזה..
הרכבתי את כל הסט הזה לאט לאט מימי הצבא הראשונים שלי ועד היום 😃
עם חברים בעיקר , שונא מועדונים...
לא שותה לא מעשן לא לוקח סמים לעומת החברים.
לא אומרים לי על זה כלום ומי שאומר מעניין לי את הזין.
בגילאים שמתחת ל17 לרוב הולכים למועדונים שעושים מסיבות בחופשים או אירועים כמו סיום סימסטר, או שיש לו תעודת זהות מזוייפתלאיזה מועדון אתה בדיוק נכנס בגיל 15?
לא חסרלאיזה מועדון אתה בדיוק נכנס בגיל 15?
כל מועדון של ״נוער״ גילאי 17 ככה אני יכול להיכנס בלי בעיה....לאיזה מועדון אתה בדיוק נכנס בגיל 15?
בקבוק עלי אם מישהו בגיל שלך נכנס (1200 שקל)כל מועדון של ״נוער״ גילאי 17 ככה אני יכול להיכנס בלי בעיה....
גם למלינה אבל לא ב21+ (חברים שיותר קטנים ממני הלכו)
@aloniman
בקבוק עלי אם מישהו בגיל שלך נכנס (1200 שקל)
איזה בקבוק עולה 1200 שקל ?בקבוק עלי אם מישהו בגיל שלך נכנס (1200 שקל)
חחח אתה תתפלא מה ניהיה מהמלינהבקבוק עלי אם מישהו בגיל שלך נכנס (1200 שקל)
כל אחד וסדרי העדיפויות שלו..איזה בקבוק עולה 1200 שקל ?
תקנה אדיפוואר וחגורה של אינזר עדיף
מן הסתם לא התכוונתי שהם יכנסו לליין יסודיסטים.... ולא, אין כסף בגיל 13+. אולי במועדון השכונתי שיקחו 20 שקל כניסה וימכרו כוס קולה ב-5 שקל הם ירוויחו כמה מאות שקלים אחרי הרבן כאב ראשחחח אתה תתפלא מה ניהיה מהמלינה
יש ליינים של גילאיי 13+ גם
היום כל מקום שלישי עושה ליין לקטינים כי הבינו שיש קהל וזה מכניס להם הרבה כסף
אין כסף?מן הסתם לא התכוונתי שהם יכנסו לליין יסודיסטים.... ולא, אין כסף בגיל 13+. אולי במועדון השכונתי שיקחו 20 שקל כניסה וימכרו כוס קולה ב-5 שקל הם ירוויחו כמה מאות שקלים אחרי הרבן כאב ראש
הם מוכרים שוטים של קולה? והילדים קונים את זה?אין כסף?
כל צוציק שניכנס זה מינימום 50 שקל
מן הסתם אין אלכוהול אז כל המאגניבים דופקים שאטים של קולה ( משהו כמו 20 שקל לכוס קולה )
בקבוק מים קטן איזה 15 שקל
תחשוב כל בנאדם מעיף שם על שתייה וכניסה סביבות 100 שקל וזה לא כולל אוכל שאני מאמין שגם קונים
כמה מאות צוציקים כאלה ואתה בפנסיה מוקדמת