הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל!!!

אופירי

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
5
20
5
אז ככה.. אני מאוד (מאוד.) אוהבת אוכל (דווקא לא במובן השמנמן). אני מנסה לשמור על תזונה בריאה והכל אבל הרבה פעמים (במיוחד בסוף השבוע) זה מתנגש לי עם דברים שאני רוצה לאכול (או לשתות) ותאמת שאני לא בטוחה מה מותר (אם בכלל) ומה אסור.. כאילו תכלס, אני אמורה ממש להתנזר מהכל? והבעיה שלי בסוף השבוע, אני מניחה, זה בעיקר אלכוהול שמן הסתם די משמין
עזרה ועצות יתקבלו בברכה כי אני לא סגורה על עצמי בכלל בקטע הזה!!!!

אז ככה.. אני מאוד (מאוד.) אוהבת אוכל (דווקא לא במובן השמנמן). אני מנסה לשמור על תזונה בריאה והכל אבל הרבה פעמים (במיוחד בסוף השבוע) זה מתנגש לי עם דברים שאני רוצה לאכול (או לשתות) ותאמת שאני לא בטוחה מה מותר (אם בכלל) ומה אסור.. כאילו תכלס, אני אמורה ממש להתנזר מהכל? והבעיה שלי בסוף השבוע, אני מניחה, זה בעיקר אלכוהול שמן הסתם די משמין
עזרה ועצות יתקבלו בברכה כי אני לא סגורה על עצמי בכלל בקטע הזה!!!!

אלכוהול לא משמין. עודף קלורי משמין.

לא יקרה כלום, לא תמותי ולא תשמיני, אם פעם בשבוע - בסופ"ש, תאכלי ותהני!

כשאת אומרת "בריא", למה את מתכוונת?

• פותח/ת השרשור
אלכוהול לא משמין. עודף קלורי משמין.

לא יקרה כלום, לא תמותי ולא תשמיני, אם פעם בשבוע - בסופ"ש, תאכלי ותהני!

כשאת אומרת "בריא", למה את מתכוונת?

הכוונה לשלב הכל כזה.. אולי אני פשוט ארשום מה אני בד״כ אוכלת (זה לפעמים משתנה בקטנה)

בבוקר מוקדם דייסת שיבולת שועל או או בננה וקפה
בערךב10 כריך קטן עם אבוקדו/טונה/גבנצ
בצהריים חזה עוף/דג עם אורז וירקות
אחהצ תפוח/חטיף גרנולה
ובערב זה ממש משתנה לפעמים טוסט לפעמים כריך לפעמים עוף... או אפילו קורנפלקס כשמתעצלת (וזה גם תלוי אם התאמנתי באותו יום או לא )

קיצור משתדלת לאזן ולא לאכול שטויות בין ארוחות..

בדיוק בשביל זה המציאו העמסה. את חוסכת כל השבוע וחוגגת בשישי.
אם את לא בחיטוב אז בכלל החיים טובים תקזזי בקטנה במשך השבוע וישאר לך עודף לסופש.

את רוצה שאני אגיד לך מה אכלתי בסופ"ש האחרון שהוא יום העמסת פחמימות שלי ?

3 כוסות(פלסטיק) מלאות של צ'יריוס, 2 קוראסונים, חצי חבילה של אלפחורס, דג נסיכת הנילוס חריף שכמובן לווה ב-ה-מ-ו-ן לחם והרבה הרבה אורז(וכשאני אומר הרבה אני מתכוון להרבה)

הכל בסדר, גם לנו מותר ליהנות בתהליך

את רוצה שאני אגיד לך מה אכלתי בסופ"ש האחרון שהוא יום העמסת פחמימות שלי ?

2 קוראסונים, חצי חבילה של אלפחורס, דג נסיכת הנילוס חריף שכמובן לווה ב-ה-מ-ו-ן לחם והרבה הרבה אורז(וכשאני אומר הרבה אני מתכוון להרבה)

הכל בסדר
רק 2? רק חצי? 😃

רק 2? רק חצי? 😃

מה לעשות אחי אחרי זה אבא שלי בוכה(אבא שלי מבשל בבית) כמו אישה פולנייה על זה שהוא עמד ועבד כל היום ואני לא אוכל, אז אני מפנה מקום.
@מרטין @oz25
אני אוהבת אתכם עכשיו 😄
כל הזמן ייסרתי את עצמי בגלל הבירות!!!!

במשך השבוע את מסתכלת רק קדימה מבלי להסתכל לצדדים ולהיצמד לתפריט שלך ובסופ"ש את יכולה להתקרנף.

מה לעשות אחי אחרי זה אבא שלי בוכה(אבא שלי מבשל בבית) כמו אישה פולנייה על זה שהוא עמד ועבד כל היום ואני לא אוכל, אז אני מפנה מקום.
אחרי הדג אמא שלי מסמנת לי עם העין שהגיע זמן העופות (בדר"כ מגש שלם רק בשבילי,ויש לי מקום תמיד 😃 )

לפני שבועיים הכרחתי את אחותי ואמא שלי להכין לי צ'ורוס שזה סופגניות ארוכות דרום אמריקאיות שמטגנים בשמן עמוק ואפשר לשלב אותן או עם סוכר וקינמון(שזה מה שאני עשיתי ויצא פגז) או עם רוטב שוקולד חם.
אחרי הדג אמא שלי מסמנת לי עם העין שהגיע זמן העופות (בדר"כ מגש שלם רק בשבילי,ויש לי מקום תמיד 😃 )

אל תשכח שהכמויות שלי ביום ביום הם בכל מקרה לא כאלה גדולות ככה שגם אם אני רוצה להכניס גם לי יש גבולות.

הבעיה היא שהמוח "עובד" במשך כל השבוע ואומר "ביום שישי אני אוכל את זה ואת זה ואת זה" וכשאתה מגיע ליום שישי אתה מתפחלץ.

מה גם שהריבוי המאסיבי של הפחמימות עושות אותי "עייף"(בהחלט הגיוני) וגם אחרי זה משפיעות עליי בחשיבה של "וואלה גם אין לי כוח גם לצאת"

רק עופות ? אצלי זה סיר אורז(וזה בד"כ עולה בכמות של ק"ג או 2 אין באמצע) עם עופות ותפוחי אדמה.

הבעיה היא שהמוח "עובד" במשך כל השבוע ואומר "ביום שישי אני אוכל את זה ואת זה ואת זה" וכשאתה מגיע ליום שישי אתה מתפחלץ.
מבין אותך לגמרי..אולי הגיע הזמן כבר לעבור למסה (נקייה כמובן).

מבין אותך לגמרי..אולי הגיע הזמן כבר לעבור למסה (נקייה כמובן).

עבדתי יותר מדי קשה(קרוב ל-7 חודשים) כדי להוריד את כל החרא שצברתי עד עכשיו בכדי להעלות את המשקל שלי שוב בחזרה.

@אופירי מתנצל מראש על ההסטה מהנושא של הדיון והפיכה שלו לדיון מזוכיסטי למחטבים 😁

• פותח/ת השרשור
ואופיר מתנצל מראש על ההסטה מהנושא של הדיון והפיכה שלו לדיון מזוכיסטי למחטבים 😁

זה ממש בסדר זה מוביל אותי לשאלה של מתחילים (מסגירה את עצמי כאן וזה) מה ההבדל בין חיטוב ובין כל השאר (מסה שמסה וואלה לא מבינה בזה :( )

הכוונה לשלב הכל כזה.. אולי אני פשוט ארשום מה אני בד״כ אוכלת (זה לפעמים משתנה בקטנה)

בבוקר מוקדם דייסת שיבולת שועל או או בננה וקפה
בערךב10 כריך קטן עם אבוקדו/טונה/גבנצ
בצהריים חזה עוף/דג עם אורז וירקות
אחהצ תפוח/חטיף גרנולה
ובערב זה ממש משתנה לפעמים טוסט לפעמים כריך לפעמים עוף... או אפילו קורנפלקס כשמתעצלת (וזה גם תלוי אם התאמנתי באותו יום או לא )

קיצור משתדלת לאזן ולא לאכול שטויות בין ארוחות..
@אופירי

אני קורא את כל זה ושואל את עצמי: איפה השומן הבריא, לעזעזל? אין פה טיפת שומן!

זה ממש בסדר זה מוביל אותי לשאלה של מתחילים (מסגירה את עצמי כאן וזה) מה ההבדל בין חיטוב ובין כל השאר (מסה שמסה וואלה לא מבינה בזה 😭 )

הגיע הזמן שתתענייני כי רק ככה את תתקדמי. תצברי ידע(תתחילי ליזום ומיד ותבררי מ'זה תקופות מסה וחיטוב, גוגל הוא החבר הכי טוב שלך) ותיישמי אותו.

תקחי את כל מה שאת קוראת כאן(בפורום) ותפעלי לפיו בחי היום יום שלך
חשבתי שאולי זו תהיה התגובה): מה כדאי? אני אוכלת אבוקדו אבל מניחה שזה לא מספיק...

יש לך אבוקדו, טחינה, אגוזי מלך, שקדים

3 כוסות(פלסטיק) מלאות של צ'יריוס, 2 קוראסונים, חצי חבילה של אלפחורס, דג נסיכת הנילוס חריף שכמובן לווה ב-ה-מ-ו-ן לחם והרבה הרבה אורז(וכשאני אומר הרבה אני מתכוון להרבה)
זהו???

@אופירי לשאלתך, אני ממש ממש ממליץ לך להיכנס לפורטל www.kilogram.co.il ולקרוא קודם כל את המאמר שנקרא 'מה נשים יודעות ולא רוצות להבין'

אחריו תקראי את המדריך השלם לחיטוב

כשאת מסיימת תכנסי לראות תפריטים ממולצים לחיטוב לנשים.

והסיבה זה שיהיה לך מאוד קשה לקבל את כל המידע משאלות בודדות, אם תקראי את שלושת המאמרים הללו לעומק ותפנימי הכול כמות הידע שתיהיה לך תפתיע אותך מאוד.

בהצלחה! 😃

כמו שרשמתי בהודעות קודמות גם לי גבול כמה אני יכול להכניס וכמה אני יכול לאכול מה גם שבד"כ אני שומר מקום ביום שישי לארוחת קידוש אז אני לא אוכל כ"כ הרבה בצהריים ואחרי צהריים.

בכל מקרה אם יש לך רעיונות למאכלים אשמח לשמוע ?

כמו שרשמתי בהודעות קודמות גם לי גבול כמה אני יכול להכניס וכמה אני יכול לאכול מה גם שבד"כ אני שומר מקום ביום שישי לארוחת קידוש אז אני לא אוכל כ"כ הרבה בצהריים ואחרי צהריים.
סתם אני צוחק האמת, גם אני ככה, רק מכין את עצמי לכמויות מטורפות, אוכל 5 כוסות קורנפלקס בבוקר ונסתם לחצי יום.

את הקורסונים תכלס הייתי מוריד כי זה מלא קלוריות מיותרות ושומן טראנס וכו'..לא הייתי אוכל את זה בשום מצב.

מבחינת רעיונות, יש את הרביולי הזה שמגיע במילויים טובים (ההעמסה הבאה ביום שישי איזה נורא להתחיל לדבר על זה עכשיו 😭) קח פיתות זה נדחף בקלות, באגט, טוסטים (שים בפנים גבנצ קטשופ חצילים פטריות זייתים ובצל ואם יש לך פסטו בכלל טירוף) בארוחת שישי את החלה כמובן, לי אישית יש מחלה לקורנפלקס אז אני מפרק - יש בניו פארם שקיות שעולות 10 שקלים של כל מני סוגים, יש שם חיקוי של שוגי שהוא ממש טעים בכייף אתה מעיף שקית (275 גרם של 80% פחמימה 😋🍴) והדבר הכיי טוב שאני יכול להמליץ לך עליו וזה הולך לשנות לך את החיים....

יש בסופרים קופסאות של ריבת חלב אם תחפש טוב תמצא אחת גם שאין בה זבל והיא מכילה רק חלב סוכר וקצת מייצבים, אם בא לך להתפנק יש גם אחת לייט והטעם לא שונה בהרבה וזה פשוט 125 ל100 גרם..תפתח קופסא כזאת קח כפית ותהנה..(זה הולך ליגה בתוך הפיתה ממקודם..)

ועכשיו אני שונא אותך כי אני ממש רעב! 😣

Back
למעלה תחתית