תפריט אוכל

הכול זה קונספירציה אחת גדולה, והכמיטריילס בכלל הורגים אותנו! חח איך עוד לא פתחתי על זה אשכול אני לא יודע.
בכל מקרה אני חושב שהגענו למבוי סתום אין לאן להמשיך ומיותר 😃

מזכיר לי סרט דוקומנטרי שראיתי על אנשים שמאמינים שחברות התרופות (שלא מעט מהן מתקשרות בעקיפין לתעשיית המזון ,לפחות בארה"ב) גורמות לך שהאוכל שלנו יהיה מלא בהורמונים וחומרים שיגרמו לנו למחלות מה שיגרום לנו לקנות את התרופות שלהן.

מזכיר לי סרט דוקומנטרי שראיתי על אנשים שמאמינים שחברות התרופות (שלא מעט מהן מתקשרות בעקיפין לתעשיית המזון ,לפחות בארה"ב) גורמות לך שהאוכל שלנו יהיה מלא בהורמונים וחומרים שיגרמו לנו למחלות מה שיגרום לנו לקנות את התרופות שלהן.
בדיוק פתחתי נושא באוף טופיק חחח לא יכול ליהיות שלא דיברו על זה כאן

אם תאכלי כל יום קצת חלבון בסופו של דבר זה יצטבר?
חלבון מגיעה לכיבה, מטעכל ויוצא. לא?
תמיד חשבתי שמינרלים וויטמנים מגיעים בסופו של דבר למחזור הדם ונשארים שם לזמן מה. אני טועה?

נשמע לי הגיוני ביותר!!!!

ידוע שברוב המדינות המפותחות כלכלה יותר חשובה מבריאות של התושבים

חלבון מגיעה לכיבה, מטעכל ויוצא. לא?
תמיד חשבתי שמינרלים וויטמנים מגיעים בסופו של דבר למחזור הדם ונשארים שם לזמן מה. אני טועה?

נשמע לי הגיוני ביותר!!!!
יש 2 סוגים של ויטמינים - מסיסים במים ומסיסים בשמן. אלו שמסיסים במים נספגים לדם, עושים מה שהם עושים (בתא או מחוץ לו) ועודף שלהם יוצא בשתן. אלו שמסיסים בשמן נאגרים בגוף בצורה כזו אחרת, בחלקים שונים בגוף.
מינרלים ״נאגרים״ במובן מסויים - תלוי על איזה מינרל אנחנו מדברים. חלק גדול מהם ממוחזר, אבל חלק גדול מהם משומש לאנרגיה ואנו צריכים לצרוך אותם על בסיס קבוע מהתזונה (או לקחת אותם כתוספי תזונה).

צריכים לצרוך אותם על בסיס קבוע מהתזונה (או לקחת אותם כתוספי תזונה)
אבץ, אשלגן ומגנזיום למשל, A, B, E וכול שאר הדברים שיש באגוזים, צ'יה, גוג'י ברי, פירות וירקות.

אבץ, אשלגן ומגנזיום למשל, A, B, E וכול שאר הדברים שיש באגוזים, צ'יה, גוג'י ברי, פירות וירקות.

עושה רושם שאת מבססת את התזונה שלך על אגוזים. או, לכל הפחות, אוכלת כמות נכבדה שלהם.

עושה רושם שאת מבססת את התזונה שלך על אגוזים. או, לכל הפחות, אוכלת כמות נכבדה שלהם.
אוכלת כול יום בערך 20 אגוזים (תערובת) + צ'יה וגוג'י וגרעיונים בסלט. זה לא כזה מסובך...עם פירות וירקות יש לי בעיה....

אוכלת כול יום בערך 20 אגוזים (תערובת) + צ'יה וגוג'י וגרעיונים בסלט. זה לא כזה מסובך...עם פירות וירקות יש לי בעיה....

לא ממש בריא!
ע"פ כל הכבוד, את בן-אדם ולא סנאי

קודם כל, בעשרים אגוזים אין כמות כזו גדולה של שומן בסה"כ יומי.
שנית, הרכב השומן של אגוזים - במיוחד אלו שציינת - לא הכי בריא ודווקא מומלץ להמעיט. אני, למשל, אוכל פעם עד פעמיים בשבוע.

קודם כל, בעשרים אגוזים אין כמות כזו גדולה של שומן בסה"כ יומי.
שנית, הרכב השומן של אגוזים - במיוחד אלו שציינת - לא הכי בריא ודווקא מומלץ להמעיט. אני, למשל, אוכל פעם עד פעמיים בשבוע.
לא ציינתי.... ג'וגי את האמת אני אוכלת ממש קצת... וצ'יה זה זרעים בכלל. שקדים, מלך וברזיל (קצת).
כבר יש לי סלט מכול ההמלצות.... עכשיו גם הוסיפו לי חלב נאקות...

לא ציינתי.... ג'וגי את האמת אני אוכלת ממש קצת... וצ'יה זה זרעים בכלל. שקדים, מלך וברזיל (קצת).
כבר יש לי סלט מכול ההמלצות.... עכשיו גם הוסיפו לי חלב נאקות...
פשוט הפחיתי בכמות האגוזים שאת אוכלת. הם מכילים המון אומגה-6. האגוז הכי הכי טוב, מלך האגוזים ועם פרופיל השומנים הכי טוב הוא מקדמיה, אבל גם ממנו לא לאכול יותר מדי

Back
למעלה תחתית