הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת גיינר

Overdriven

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום 😃
אני מעוניין להזמין גיינר ובגלל שאני לוקח תרופה שנקראת רואוקטן אני לא בטוח שאני יכול לקחת אותו בכלל, ואם כן אני צריך לדאוג לכך שלא תהיה בו כמות גדולה של ויטמין A מכיוון שהתרופה הזאת מפוצצת בויטמין A.
אני אשמח לדעת אם אני יכול לקחת אותו ללא חשש, תודה מראש !

דבר ראשון זה לרשום מה השם של הגיינר שאתה מזמין ושל איזה חברה הוא כדי שהחברה שהשתמשו/יש להם בעיה דומה לשלך יוכלו לתת לך תשובה ועזרה.

דבר שני אתה יכול לפתור לעצמך את הבעיה תראה בערכים של המוצר או בלועזית " supplement facts" שלו, את המינונים לגבי כל הויטמינים שהוא מכיל, תראה כמה יש ברקוטאן ותבדוק אם יש חריגה/סכנה בריאותית. חוץ מזה אתה יכול להתייעץ עם הרופא שרושם לך את המרשם לתרופה ולהגיד לו שאתה משתמש בתוספי תזונה כדי להלשים חוסר מסויים בתפריט היומי והאם זה יכול לפגוע בבריאות שלך בכל הקשור לצריכה מוגבר של ויטמין A

• פותח/ת השרשור
אסור להתאמן עם רקוטן לא? זה גורם לשחיקת פרקים מהירה משהו הבנתי לפי חברים שלוקחים..
הרופאה אמרה לי שמותר להתאמן אבל לא להעמיס על עצמי יותר מידיי, לעשות הכל ברגוע.

תחסוך לעצמך כסף תיקנה חלבון ותכין גיינר לבד
אני לא יודע איך חחח

דבר ראשון זה לרשום מה השם של הגיינר שאתה מזמין ושל איזה חברה הוא כדי שהחברה שהשתמשו/יש להם בעיה דומה לשלך יוכלו לתת לך תשובה ועזרה.

דבר שני אתה יכול לפתור לעצמך את הבעיה תראה בערכים של המוצר או בלועזית " supplement facts" שלו, את המינונים לגבי כל הויטמינים שהוא מכיל, תראה כמה יש ברקוטאן ותבדוק אם יש חריגה/סכנה בריאותית. חוץ מזה אתה יכול להתייעץ עם הרופא שרושם לך את המרשם לתרופה ולהגיד לו שאתה משתמש בתוספי תזונה כדי להלשים חוסר מסויים בתפריט היומי והאם זה יכול לפגוע בבריאות שלך בכל הקשור לצריכה מוגבר של ויטמין A
שאלתי את הרופאה והיא אמרה שהיא לא בטוחה איך זה ישפיע, וגם בדקתי בערכים של המוצר ומצאתי שם ויטמין A אבל הבעיה היא שאני לא יודע אם זאת כמות גדולה יחסית או שזה כלום...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית