אחר ביקורת - Premium elitefts 13mm P2 Power Belt

• פותח/ת השרשור Edward
  • פורסם בתאריך

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
ביקורת -Premium elitefts 13mm P2 Power Belt
הקדמה:
החלטתי לרכוש חגורה חדשה אחרי שהחלטתי שעברתי כבר את השלב של חגורות האקונומי(חגורות באיכות ירודה ומחיר בהתאם , בעיקר מתאמנים מתחילים משתמשים בהם כי הם זולות והם נכנסים דרכם לעולם הציוד) , והגיעה הזמן לקנות חגורה רצינית שתהיה איתי עד הסוף.
התלבטתי בין החברות המוכרות (Inzer \ Texas Belts) , הגעתי גם לחברות פחות מוכרות (Bob's belts \ Best Belts..) עד שראיתי ביקורת מצולמת באינטרנט על חגורה מסוימת בה הוא נשבע שזאת החגורה הכי טובה שהוא השתמש בה מעולם והוא השתמש בהרבה.
(קישור לביקורת - כאן)
התחלתי להתעניין בחגורה וראיתי שאין עליה מיליון נושאים כמו על פירמות אחרות אבל בכל ביקורת או רפרנס עליה באינטרנט מדברים עליה כHoly Grail של החגורות והחלטתי לרכוש אותה.כשהיא הגיעה התרגשתי יותר מאשר בפעם הראשונה שטבלתי את הסנדוויץ.

מידות :
מגיעה במגוון מידות החל מ-(XXS(22inch-31inch עד XXL (43-52)inch . כאשר על הזמנה במידה XL אתם תדרשו להוסיף 6$ ועל הזמנת חגורה במידה XXL אתם תדרשו להוסיף 10$.

אני הזמנתי חגורה במידה L(החגורה הקודמת שלי - HOP ECONOMY 13mm הייתה מידה XL) , ויש לי היקף בטן כ100ס"מ ואני צריך להוסיף לה חור או שניים כי היא גדולה באגן(בצלעות-לדדליפט היא יושבת בול). לא הערכתי נכון את המידה.

מראה:
יש לחגורה צבע עור חום בהיר , היא נראית oldschool כזאת , כל חגורה מעובדת ביד ולכן לכל אחת יהיה צבע מעט שונה. מוטבע בעור בקצה החגורה הסמל של elitefts ובלולאה מוטבעת המילה elitefts. בחלק הפנימי של החגורה מתחת לאבזם מוטבעת המידה של החגורה (אצלי L).
25h30bk.jpg
שבירה וביצועים:
החגורה הגיעה מגולגלת הפוך וכשהוצאתי אותה היא התיישרה כמו קרש ונשארה ככה והייתי צריך להפעיל המון כוח על לגלגל אותה.
עד כה התאמנתי 2 אימונים עם החגורה , בשניהם לא חגרתי אותה הרבה פעמים. בהתחלה מאוד כאב(הרגשה שהיא חופרת לתוך העור) והיה מסובך לחגור אותה(בגלל שהיא הייתה קשה מאוד) , אבל כבר במהלך החצי השני של האימון הראשון הרגשתי שהיא אשכרה מתרככת ובסוף האימון השני איתה היא כבר הייתה שבורה לגמרי (יותר מהחגורה הקודמת שלי שברשותי 3 שנים) וכאשר חוגרים אותה יש הרגשה שהיא קיבלה את הצורת אגן הספציפית שלך ויוצרה בשבילך , פשוט נמסה עליך- אין לזה מילים פשוט. למאמן שלי יש חגורת 10mm inzer forever כ5 שנים והP2 יותר "רכה" ממנה כבר אחרי 2 אימונים.
למרות שגם הP2 וגם החגורה הקודמת שלי שתיהם 13mm , הP2 מרגישה יותר מסיבית עליי ויוצרת יותר לחץ.

אבזם:
מגיעה בצורת 1prong \ Lever .

משקל:
4.5Lbs

אחריות:
elitefts נותנת על הP2 אחריות לכל החיים.

מחיר:
שלא כמו רוב החגורות הרציניות שהם לרוב במחירים של 80-100$ הP2 מתומכרת ב115$ ועוד לא דיברנו על עלות המשלוח לישראל.
המשלוח מהאתר של elitefts(המקום היחיד באינטרנט שאפשר לקנות ממנו את החגורה , אין בebay\amazon..)אפשרי רק ע"י חברה אחת - USPS ועולה 99$ לארץ.(מה שיוצא 214$ מחיר סופי)מה גם המשלוח הוא לא מהיר ולוקח לו בארץ 3-4 שבועות להגיע לארץ אבל הוא דואר רשום. אין ספק מחיר מאוד יקר לחגורה. אפשרי להוזיל עד מאוד את המחיר ע"י כך ששולחים את החגורה לקרובים בארה"ב(משלוח חינם) ושהם ישלחו לכם או דרך שרותי קנייה לארה"ב ושליחה לארץ(כדוגמת BUY2USA).
אני דיברתי איתם שיצהירו מחיר נמוך על המוצר בשביל לא לשלם מכס\מע"מ , הם לא ענו לי אבל עשו את זה.
יש לelitefts באתר הרבה דברים מגניבים וביגוד יפה , אפשר להוסיף לחגורה חולצה וזה יוסיף רק משהו כמו 3$ למשלוח שאם תזמינו בנפרד יעלה כ80$ משלוח ...

ביקורת של מישהו מהאתר :

I just got my new P2 belt in the mail last Thursday. I can't tell you how impressed I am with this thing. Its hands down, the best belt I've ever seen or used, and thats saying a lot since I've only used it once.

When I took this thing out of the box I couldn't believe how heavy it was. Its basically 2 thick layers of rawhide pressed, and hand stitched together. Then its treated and polished to a really nice finish. The hardware is heavy duty, and again, you can tell its hand-made. I've never seen a belt constructed like this.

So, that being said, my initial concern was that it was going to be impossible to break in because of the way it was made. This thick of pure leather is stiff as hell. Well, I was dead wrong there. Because of the treatment process the P2 was almost fully broken in by the end of my training session. After working it around in my hands a little bit PWO, its now fully broken in and ready to go.

I'm looking forward to rocking this thing for years to come, and shattering PR's in it. The support is top notch and the quality is unparalleled. There's also a lot of adjustibility to it so its going to fit me even if I gain a ton of weight. For reference I got a size L and I measure about 41" around the belly button with a bloat. That leaves me several holes in each direction.

This will be the last belt you ever have to buy. You'll know as soon as you see it that its going to last a lifetime.

- Zane Geeting

דף המוצר - כאן .

הP2 מול הHOP economy :
16jgh2w.jpg

החלק הפנימי של החגורה :(אפשר לראות את המידה מוטבעת בעור)
2zz0102.jpg

האבזם :
2dt8402.jpg

הסוף 😃

• פותח/ת השרשור
שווה רק במידה וההתעניינות שלך בספורט היא לטווח הארוך. זאת חגורה שתחזיק לנצח.

חתיכת משקל יש לחגורה, האינזר Forever 10mm 1 prong שלי שוקלת 1.5 ק"ג (מידה L).

תודה על הביקורת, ותתחדש! אין דבר שאני יותר אוהב להוציא עליו כסף מאשר ציוד לאימונים, הייתי משלם את המחיר בלי להניד עפעף 😃

נראה ממש טוב תתחדש!
אני זוכר שניסיתי להשתמש בRDX כשיום אחד שכחתי להביא את האינזר שלי...🤮

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית