הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תכנונים ליום העמסה הקרוב

מרטין

משתמש משקיע
2,916
3,660
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,027
2,916
3,660
לאור הדיונים בפורום נשים מעניין אותי מה אתם מתכננים להעמסה הקרובה

כרגע יש לי ברשימה:
אוזני המן עם פרג (פטיש אישי)
דג חריף באמבט שמן אדום (יותר מידי זמן באימוני אירובי מול המסך הקטן)
כוס או שתיים של יין אדום
עוגת X (פתוחה להצעות)

אין לי מושג מה יהיה בקידוש

אבל לרוב הוא מורכב בעיקר מאורז תפוחי אדמה אפויים ועופות

לי יהיה אלפחורס ואם יזרום אני אדפוק גם וופל בלגי

מה שכן כבר הרבה זמן יש לי craving להמבורגר טוב

עוגת X = עוגת הבית שנראית לך הכי טעימה (שוקולד, פרג, שיש)
את יכולה גם להכניס איזו קופסאת גלידה נחמדה שם

אני מתכנן העמסה נקייה אז משהו כזה:

מלאאאא שוגי
פיתות
באגט
ריבת חלב
קצת שוקולד
וגלידה 0% בטעם שוקולד ועוגיות

וכמובן שיש ארוחת שישי אז מצאתי לי את הדבר שהכי מזכיר לי זמנים ישנים, זה פתיתים כאלה עם חתיכות פסטה בפנים..ביחד עם דג\בשר..מה שיהיה יהיה, אחת לשבוע אני נותן לאמא שלי להרגיש אמא שמאכילה את הבן שלה 😃

לצערי לא יהיה דג חריף השבת ( 😭 ) אבל הולכים למסעדה אז יהיה כיף:s29:
לגבי העוגה, אני לא חובבת מתוקים / שוקולד וכו', ויש 2 עוגות שאני מסוגלת לאכול - עוגת גבינת פירורים או עוגת שמנת וגבינה עם שכבות פתי בר ופיסטוקים/אגוזים/שקדים מרוסקים מעל (שתיהן קרות ומהירות להכנה) - ממליצה לך, טעימות בטירוף וקשה להפסיק לאכול!

אמנם מנה ראשונה אבל כשזה מגיע עם שולחן מלא סלטים וחלה מתוקה אי אפשר הרבה אחר כך...

תתפלאי...

בכל מקרה לא צריך לאכול כדי לשבוע ולהתמלא אלא רק כדי לפתוח את הארוחה ולפתוח את התיאבון בגלל זה נקרא "מנה ראשונה".

לי אין בעיה שארוחת שישי שלי תהיה סיר דגים עם 2 חלות 😄
וחוצמזה, שאר האוכל אפשר לאכול כל השבוע, כל היום ובכל שעה.. דג חריף זה רק בשישי בערב!

עוגת שוקולד שמרים סטייל קרין גורן..😋🍴🍿🍽️🥹 (הסמיילים ממחישים את זה הכי טוב)

אני מוסיף,יש את הסניקרס החדש עם מקסימום קרמל ובוטנים,20 שניות במיקרו וזה תענוג רצוף 😃

נערך לאחרונה:
שווארמה שלוש מנות, עוגת הבית אקסטרה לארג' בטעם שוקולד, פיתות\ באגטים עם חזה הודו, חבילת פטיבר עם 750 גרם נוטלה.

יש לך את אתגר הLBS יכול להכנס מצויין להעמסה.

איזה יופי של פוסט נוצר פה, אבל רק כדי טיפה לאזן @מרטין קחי בחשבון שהעמסות מלוכלכות כל כך (עוגות, עוגיות, נוטלה וכו') לא מומלץ לעשות יותר מפעם בחודש..יכול להיות שזה יעבוד אבל רוב הסיכויים שזה יעכב את הירידה.

מניסיון אישי שלי, אחרי העמסות מלוכלכות ירדתי פחות בשבוע שאחרי (אם בכלל) ואי אפשר לשכוח את ההרגשה הנוראית בבטן לאחר מכן (גם פה זה אינדיבידואלי..)

בכל מקרה לאחר כל כך הרבה זמן, תתפנקי תהני מכל רגע, פעם הבאה תעשי כמה שיותר נקי - לחם\פיתות\קורנפלקס (מה שבא לך רק לא כריות)\בייגלה\לאפה וכו'

ולכולם בתאבוןןן
אני סיימתי את האימונים השבועיים, עכשיו מחכה להעמיס! 😋🍴😋🍴😋🍴

יש לי Craving מטורף ללואקר וטים טאם.

יש לי Craving מטורף ללואקר וטים טאם.

אני כבר עשיתי על זה וי 😃

הדבר שאני ממש רוצה אבל לא מרשה לעצמי, זה ממרח לוטוס..אני יודע שאני לא אעצור ברגע שזה יפתח אז פשוט לא קונה :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית