הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בכתף

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
שלום הייתי אצל אורטופד לא מזמן והוא אמר לי שככל הנראה ( לא בטוח ) שזוהי דלקת
הוא נתן לי מרשם לתרופות אנטי דלקתיות שאת השם שלהם אני לא ממש זוכר שם מסובך כזה.. כמו כן נתן לי לעשות אולטרה סאונד ורנגן..
ואמר לי לא להתאמן 10 ימים... רציתי לדעת מה דעתכם על זה?
ואם יתברר שיש לי דלקת אילו טיפולים הם עושים ואחרי כמה זמן בממוצע זה עובר?

אהלן,

זמן ההחלמה משתנה מאדם לאדם, תקפיד אחר הוראות הרופא ותיקח את הכדורים שהוא הביא לך, מנוחה מהמכון כושר היא חובה. למען הסר ספק, במידה וכן יש לך התפתחות דלקתית ואתה תתעקש ותשלב אימונים המצב יכול להחמיר ולהגיע לעד נזק בלתי הפיך.

שינה טובה, תזונה, וטיפול תרופתי מתאים יעזור לך להתאושש ולחזור לשגרת האימונים לאט ובבטחה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

זמן ההחלמה משתנה מאדם לאדם, תקפיד אחר הוראות הרופא ותיקח את הכדורים שהוא הביא לך, מנוחה מהמכון כושר היא חובה. למען הסר ספק, במידה וכן יש לך התפתחות דלקתית ואתה תתעקש ותשלב אימונים המצב יכול להחמיר ולהגיע לעד נזק בלתי הפיך.

שינה טובה, תזונה, וטיפול תרופתי מתאים יעזור לך להתאושש ולחזור לשגרת האימונים לאט ובבטחה.

בהצלחה.
אוקי אז ככה
היום עשיתי אולטרה סאונד ולא מצאו אצלי כלום לא דלקת ולא קריעה או משהו כזה הוא אמר שהבדיקה תקינה לחלוטין..

מזה עוד יכל להיות? יש לי כאבים ממש חזקים בכמה תרגילים בחדר כושר ואני ממש מוגבל בתזוזה של הידיים שלי כולל מתיחות מסוימות שאני לא יכל לעשות

יכול להיות אתה עושה חזה עם מוט ? גם לי הייתה בעיה כזאתי ועברתי למשקולות והכאבים בכתפיים עברו

• פותח/ת השרשור
יכול להיות אתה עושה חזה עם מוט ? גם לי הייתה בעיה כזאתי ועברתי למשקולות והכאבים בכתפיים עברו
זה יכל להיות ואני אנסה את זה
אבל הבעיה היא לא בבנץ ספציפית זה פשוט נראה כאילו הטווח תזוזה של הכתפיים שלי ממש קצר
כי יש המון תנועות שאני פשוט לא מסוגל לעשות עם הכתפיים וזה יוצר לי את הכאב בדיוק כמו שבבנץ

הכי חשוב שלהבא בלחיצת חזה תוריד את המוט מתחת לחזה ולא על החזה ,
התנוחה שמורידים את המוט על החזה היא לא בריאה לגוף ויוצרת אצל כולם דלקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית