הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טירונות צנחנים ואבקה

• פותח/ת השרשור
תתעסק בלא להיפצע בטירונות( אלא אם כן אתה חלש אופי ותנסה להיפצע ולהגיע לרמ 2).
תעבור את השירות, תגיע רחוק וכשתשחרר, תתחזק בחזרה.
לא חסרים האנשים שישתחררו, יתחזקו ושיפרו טכניקה.
בהצלחה אדום.
תוותר , תקפיד לאכול הרבה ואם יש לך כוח בסופש בבית לדפוק אימון בחד"כ , זה הכי הרבה שאתה יכול לעשות.
מחזק, אני התגייסתי לקרבי, וויתרתי על ברזלים. השתחררתי, וחזרתי להיות 'חזק'

חבריי, לא נראה לי שהבנתם לגמרי...אני ממש לא בונה על שגרת אימונים, על שעות שינה, על מגנזיום, אבץ, מולטי, קריאטין, או שום דבר אופטימלי אחר שיסייע לי להשאר ספורטאי חח...סה"כ רוצה להשלים חלבון גם בימים שהמערכת תשתדל לדחוף לי אוכל של ארנבים, כדי למזער נזקים ולמנוע פציעות...ממש לא בונה על ברזלים (עם כל הצער)

חבריי, לא נראה לי שהבנתם לגמרי...אני ממש לא בונה על שגרת אימונים, על שעות שינה, על מגנזיום, אבץ, מולטי, קריאטין, או שום דבר אופטימלי אחר שיסייע לי להשאר ספורטאי חח...סה"כ רוצה להשלים חלבון גם בימים שהמערכת תשתדל לדחוף לי אוכל של ארנבים, כדי למזער נזקים ולמנוע פציעות...ממש לא בונה על ברזלים (עם כל הצער)

אין לך מה למזער נזקים ואין לך מה לדאוג לחלבון, יהיו לך תקופות טובות שתוכל להתאמן ואף לאכול טוב כשתצבור קצת פז״מ ותטחן פחות מהצעירים, וגם יהיו לך שבועות שטח שאתה תיהיה חי על אגסים לוף, והמון מים.

שמור את האנרגיות והציפיות לאחר השחרור המיוחל איפשהו ב2018.

שיהיה בהצלחה.

אין לך מה למזער נזקים ואין לך מה לדאוג לחלבון, יהיו לך תקופות טובות שתוכל להתאמן ואף לאכול טוב כשתצבור קצת פז״מ ותטחן פחות מהצעירים, וגם יהיו לך שבועות שטח שאתה תיהיה חי על אגסים לוף, והמון מים.

שיהיה בהצלחה.
אייל, בן כמה אתה? מזמן אין את הדברים שציינת, פלוס, הדברים מתנהלים אחרת היום. 👋
הבנו אותך מעולה.
אל תחשוב על חלבון. תחשוב על לדבר עם אמא בת"ש, עם החברה, המשפחה ולא לדחוף חלבון על מנת למזער נזקים ולמנוע פציעות.
חלבון לא ימנע ממך פציעות, או ימזער נזקים.
תקפיד לאכול מלא כל ארוחה, בעיקר סקי.
בהצלחה.
אה כן, שפשוף נעים 😈

• פותח/ת השרשור
הבנו אותך מעולה.
אל תחשוב על חלבון. תחשוב על לדבר עם אמא בת"ש, עם החברה, המשפחה ולא לדחוף חלבון על מנת למזער נזקים ולמנוע פציעות.
בהצלחה.

אה כן, שפשוף נעים 😈

לא רואה בעיה בלאכול קופסת טונה או להכין לעצמי שייק תוך כדי שיחה לאמא בשעת טש...הרי בשביל מה יש 2 ידיים.
מספיק חלבון לא יעזור לי להתאושש בין אימונים? לא יעזור לרקמות להבנות מחדש? לא ישמור אותי על מינימום פירוק שריר ובכך אשאר חזק יותר ואספוג את המהלומות בקלות יותר? באמת? לא נראה לך שיש קשר (אפילו עקיף) למניעת פציעות? בכלל? באמת?? חח

שיהיה בהצלחה.
כבר מזמן אין לוף בצבא... ו17 😃 ותודה

לא רואה בעיה בלאכול קופסת טונה או להכין לעצמי שייק תוך כדי שיחה לאמא בשעת טש...הרי בשביל מה יש 2 ידיים.
מספיק חלבון לא יעזור לי להתאושש בין אימונים? לא יעזור לרקמות להבנות מחדש? לא ישמור אותי על מינימום פירוק שריר ובכך אשאר חזק יותר ואספוג את המהלומות בקלות יותר? באמת? לא נראה לך שיש קשר (אפילו עקיף) למניעת פציעות? בכלל? באמת?? חח

כבר מזמן אין לוף בצבא... ו17 😃 ותודה
אני מבין שאתה שקוע בדעה שלך. כשתתגייס, תחזור ותעדכן איך הולך לך עם לאכול טונה או להכין שייק.

מיותר.
אם אתה רוצה חלבון זה לא כזה בעייתי להגיע לערכים המספיקים. פשוט תרביץ הרבה גבינות סקי ותהיה בסדר.
בהצלחה ושמור על עצמך.

הבנו אותך מעולה.
בהצלחה.
אה כן, שפשוף נעים 😈

בוא תחדש לי?

יש במנות קרב מאפים חמים של רולדין ובשעת ת׳ש נותנים לך שעת אייפד?

וודאי שהייתי ציני, אבל אני מדבר ברצינות. מה חדש? החיילים של היום לא אוכלים כבר חצץ?
עם טונה, בוטנים מסריחים,חצילים כבושים,מידי פעם תירס והמון חול.
מה אין - לוף, אגסים, תפוזים ותקופות טובות בטירונות.
פחות.
אסור לקדר בטירונות. אין יותר חישוליות..זה קצת הרקע
מה זה??

עם טונה, בוטנים מסריחים,חצילים כבושים,מידי פעם תירס והמון חול.
מה אין - לוף, אגסים, תפוזים ותקופות טובות בטירונות.
מה זה??
דגל עץ 15 שניות זוז. מהבוקר ועד ארוחת הצהריים.
20 סמוך קום. אסור לתת. אלא אם המפקד יורד יחד עם החיילים ואז זה נחשב ל-מד"ס

דגל עץ 15 שניות זוז. מהבוקר ועד ארוחת הצהריים.
20 סמוך קום. אסור לתת. אלא אם המפקד יורד יחד עם החיילים ואז זה נחשב ל-מד"ס
קורה, והרבה. אומנם לא דגל, אבל קורה.
לדוגמה - חבר לכיתה סרב פקודה. בתמורה קודר במשך שלוש שעות.
קיר - קיר - בטן - גב תוך כדי שצועק " אני יותר לא אסרב פקודה ".

קורה, והרבה. אומנם לא דגל, אבל קורה.
לדוגמה - חבר לכיתה סרב פקודה. בתמורה קודר במשך שלוש שעות.
קיר - קיר - בטן - גב תוך כדי שצועק " אני יותר לא אסרב פקודה ".
זה נקרא עונש.
דברים מהסוג הזה היו קורים מהרגע שאתה מתעורר ועד הרגע שבו אתה נרדם..בעבר כמובן.
הם התחילו בתהליך ההורדה של העסק הזה ממחזור אוג' 09..בנוב' 10 כבר לא היו קאדרים

בא לי לבכות כשאני קורה את מה שאתם רושמים.

עצוב מאוד, ז׳ל למשמעת.

בא לי לבכות כשאני קורה את מה שאתם רושמים.

עצוב מאוד, ז׳ל למשמעת.
אין יותר צעירות ותיקות בין השאר 😃
את גולני 12 הכריחו לשרוף את כל הסמלים שלהם מהעבר כדי למגר את התופעה הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
מיותר.
אם אתה רוצה חלבון זה לא כזה בעייתי להגיע לערכים המספיקים. פשוט תרביץ הרבה גבינות סקי ותהיה בסדר.
בהצלחה ושמור על עצמך.
טוב שאתה אומר, חששתי ממגבלה על הכמות אבל אם אפשר לדפוק אז באמת אין צורך...זו בדיוק הייתה הדילמה שלי, ותודה 😃

טוב שאתה אומר, חששתי ממגבלה על הכמות אבל אם אפשר לדפוק אז באמת אין צורך...זו בדיוק הייתה הדילמה שלי, ותודה 😃
המגבלה בגדול זה חרטא.
בסבב ראשון של ארוחת צהריים יש לך X מסויים של בשר שאתה יכול לקחת..כמעט תמיד יש מקום לתוספות.
מבחינת סקי יש בשפע. באמת. הדבר היחיד בצבא שנראה לי אף פעם לא היה חסר בשום מקום ששירתתי בו.
בהמשך השירות שלך גם תראה שיהיה לך בפלוגות מלאי טונות לא קטן משאריות של מנות קרב וכאלה..תלוי במפל"ג בתכלס. אם הם לא סמרטוטים.
אצלנו בשלב מסויים הם היו כאלה סמרטוטים שפשוט לא היה אוכל..אבל זה סיפור ליום אחר.

• פותח/ת השרשור
המגבלה בגדול זה חרטא.
בסבב ראשון של ארוחת צהריים יש לך X מסויים של בשר שאתה יכול לקחת..כמעט תמיד יש מקום לתוספות.
מבחינת סקי יש בשפע. באמת. הדבר היחיד בצבא שנראה לי אף פעם לא היה חסר בשום מקום ששירתתי בו.
בהמשך השירות שלך גם תראה שיהיה לך בפלוגות מלאי טונות לא קטן משאריות של מנות קרב וכאלה..תלוי במפל"ג בתכלס. אם הם לא סמרטוטים.
אצלנו בשלב מסויים הם היו כאלה סמרטוטים שפשוט לא היה אוכל..אבל זה סיפור ליום אחר.
איזה כיף לקבל קצת מידע חחח...הנושא הזה לוט בערפל בדרך כלל. תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית