הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב מקבילים

yoanshimoni

משתמש מתחיל
124
12
נק' מוניטין:
12
124
12
אתמול באימון ניסיתי לעשות מקבילים כתחליף לבנץ׳ פרס שאין לי איך לעשות במכון, ונהיה לי כאב דלקתי בכתפיים (בחיבור לחזה) זמן קצר לאחר מכן, והכאב עדיין נמצא. אולי זה כי ירדתי עמוק מדי בתרגיל, לדעתכם כדאי לנסות שוב את התרגיל ולרדת פחות או שפשוט לוותר על התרגיל ולהחליף אותו במשהו אחר? ושאלה נוספת, האם אני אוכל לבצע אימון מחר למרות הכתפיים או לא?

@incin
@SmokingSnake
@obzion
@Crossfiter
@shahar18
@Beast and cheat
@MikeRozner
@coldfire
@moo
@Cygnus
@Rasmalo

בדרך כלל מה שגורם לכאב בכתפיים במקבילים הוא ירידה מהירה מדי, תנסה בפעם הבאה לרדת ממש לאט, זה אמור לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
סבבה אני אנסה לרדת לאט יותר.
לרדת עמוק מדי גם יכול להיות סיבה לכאב? אם כן איך לדעת כמה לרדת?
וכרגע אני מרגיש כאב חזק בכל הרמה של היד, לא כאב של דומס אלא כאב דלקתי כזה, ונראה לי שאני אהיה חייב לוותר על האימון מחר לצערי. כתוך מה זמן כאב כזה אמור לעבור בערך ומה אפשר לעשות? מקפיץ*
אשמח לתשובה

קרח, עיסויים
ללכת לפיזיו לטפל, פיסיו, חשמל, אולטרסאונד, גלי הלם
לנוח
לעשות תרגילים שלא מכאיבים למקום

קורה לפעמים.. תעשה חימום טוב למפרקים לפני תחילת אימון, הקדשה של כמה דקות בתחילת האימון זה מתכון בטוח למנוע דלקות מפרקים או דלקות בגידים.. סיבובי כתפיים, מרפקים ומפרק כף היד..
ואם זה עדיין כואב תעזוב, תמצא תרגיל אחר ועדיף גם להתייעץ עם אורטופד במקרה של כאבים חדים שלא עוברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית