הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי כל יום?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
זה בסדר כל יום לעשות אירובי? פשוט ישלי בעיה בדיאטה אני כל היום רעב
אני אוכל בערך 1800 קלוריות ואני עדיין רעב מת אז הדרך היחידה שלי זה כל יום לעשות אירובי
זה משפיע על המנוחה או משהו כזה?

מה הRMR שלך? מוזר שאתה רעב על 1800

אולי יש בעיה עם התפריט שלך, מה אתה אוכל?

יוגב אתה שבע מ1800 קלוריות??
אני על 2600 ומרגיש עדיין שאני יכול לטרוף כבש שלם.. ללא אירובי בכלל מתאמן ss

• פותח/ת השרשור
בעקרון אין בעיה, שים לב שאתה לא מתאמן בעומס גבוה מדי.
לאיזה עומס אתה מתכוון? אני בab שלוש פעמים בשבוע ביום אימון אני עושה קצת אירובי‚ אני רוצה להתחיל לעשות אירובי ביום לא אימון ולשרוף 200-300 קלוריות לפחות.
התפריט שלי זה 4 סנדויצים ‚שתיים עם פסטרמה‚אלד חמאת בוטנים ואחד גבינה
וגם תפוח כל זה אני אוכל בביתספר עד 4 ואני עדיין נשאר מורעב. אחרי זה סלט עם חזה עוף ובערב סלט עם טונה וביצים . בכל שלב ביום אני רעב

הסבר, פרט ונמק 😳
כי גם אני עושה המון ארובי.
תודה 😃
אם מתאמנים יותר מידיי וללא התאוששות מספקת עלולים להגיע לשברי מאמץ. (כאבי ברכיים ושין ספליט הם דוגמא קלאסית לזה)
בגדול אין סיבה להתאמן אירובי עצים כל יום, בטח לא בשלב של מתאמן מתחיל.
מה התוכנית אימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
אם מתאמנים יותר מידיי וללא התאוששות מספקת עלולים להגיע לשברי מאמץ. (כאבי ברכיים ושין ספליט הם דוגמא קלאסית לזה)
בגדול אין סיבה להתאמן אירובי עצים כל יום, בטח לא בשלב של מתאמן מתחיל.
מה התוכנית אימונים שלך?
ובמקרה שלי? אנימיכול לעשות אירובי?

אם מתאמנים יותר מידיי וללא התאוששות מספקת
אני בתחילתה של חופשת מחלה ארוכה או פנסיה מוקדמת כמו שאני אוהבת לקרוא לזה 🤒 אז זמן התאוששות יש לי.... לפעמים זה המאמץ היחיד שאני עושה באותו יום. והאירובי שלי זה הליכון עם על תוכנית Fat born נראה לי שזה אינטרוולים..... לא?
אז זה 2 אירובי + אימון משקולות אם מאמן אישי
ועוד 2 רק אירובי.
יש לי פיברומיאלגיה ולא התאמנתי שנים. הקרדיו זה האימון הכי חשוב במצבים כאלה. רק שאני עם חגורת דופק ומקפידה לא להגיע לדופק גבוה מידי.

הרעיון הכללי הוא לא להגזים עם האירובי, לדוג׳ אם המאזן הוא 500 מתחת לנייטרלי מראש, והוספנו אימון כוח שהוא כ100-150 קלוריות ואעוד אירובי של חצי שעה ששרפנו בו 200 קלוריות הגענו לגירעון של 800-850 קלוריות, שגרעון כזה ללא חומרים יגרום לאיבוד שריר.
לגבי הפציעות בתחילת החיטוב חשבתי שאני גאון והייתי רץ כל יום 10 ק״מ (כשעוד שקלתי 100). אתם יכולים לתאר לעצמכם כמה מהר שברי המאמץ הגיעו.
במילים אחרות: תקשיבו לגוף שלכם, קשה- תאטו, תעברו מכשיר אירובי וכו׳

הרעיון הכללי הוא לא להגזים עם האירובי, לדוג׳ אם המאזן הוא 500 מתחת לנייטרלי מראש, והוספנו אימון כוח שהוא כ100-150 קלוריות ואעוד אירובי של חצי שעה ששרפנו בו 200 קלוריות הגענו לגירעון של 800-850 קלוריות, שגרעון כזה ללא חומרים יגרום לאיבוד שריר.
האמת שבאמת יש לי בעיה עם זה. כי תמיד אכלתי מעט מאוד ומאז שעברתי לטוכל בריא המאזן הקלורי בכלל ירד. אני מנסה להשלים את זה עם קרם צ'יז וחמתאת בוטנים 😋🍴

לאיזה עומס אתה מתכוון? אני בab שלוש פעמים בשבוע ביום אימון אני עושה קצת אירובי‚ אני רוצה להתחיל לעשות אירובי ביום לא אימון ולשרוף 200-300 קלוריות לפחות.
התפריט שלי זה 4 סנדויצים ‚שתיים עם פסטרמה‚אלד חמאת בוטנים ואחד גבינה
וגם תפוח כל זה אני אוכל בביתספר עד 4 ואני עדיין נשאר מורעב. אחרי זה סלט עם חזה עוף ובערב סלט עם טונה וביצים . בכל שלב ביום אני רעב

תחליף את הסנדוויצים במשהו שבאמת משביע, במיוחד חמאת בוטנים... אתה יכול להוסיף עוד פסטרמה במקום החמאת בוטנים למשל.
ואתה יכול לצרף לכל ארוחה 2-3 ירקות וזה ישביע אותך

בדיוק מה שרציתי להגיד, תוסיף ירקות.
אתה אוכל לחם מחיטה מלאה? אם לא אז תעבור אליו הור משביע יותר, חיטה מלאה/שיפון מלא וכו'.

ולגבי הרעב שלי..אני עכשיו על 1500 קלוריות ונדיר שמרגיש רעב.

הסבר, פרט ונמק 😳
כי גם אני עושה המון ארובי.
תודה 😃
הבעיה שיכולה להיות היא פציעות עומס שנגרמות מכך שחוזרים על אותה תנועה כמו ריצה, רכיבה הרבה מאוד פעמים וזה עלול לעורר כאבים בברכיים, שוקיים, אגן, גב תחתון וכדומה
כדי למזער את הנזקים צריך מנוחה, מתיחות וחיזוק

בדיוק מה שרציתי להגיד, תוסיף ירקות.
אתה אוכל לחם מחיטה מלאה? אם לא אז תעבור אליו הור משביע יותר, חיטה מלאה/שיפון מלא וכו'.

ולגבי הרעב שלי..אני עכשיו על 1500 קלוריות ונדיר שמרגיש רעב.
יוגב בוא תשתף אותנו איך אתה לא רעב ב1500 קל׳?

רוב המומחים ממליצים על יום מנוחה בשבוע, אין לי מושג על מה זה מבוסס.
איך לכך ממש ביסוס, הפרמטרים להחלטה הם רמת העייפות והעדר כאבים.
למתחילים אני הייתי ממליץ על יומיים פעילות בלבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית