הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במשקל - לא מצליחה לראות שינוי בידיים

• פותח/ת השרשור Noyyy
  • פורסם בתאריך

Noyyy

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
היי כבר ירדתי 22 קילו ובכל הגוף אני רואה את השינוי ורק בידיים לא.. אני עושה מלא תרגילים ליד האחורית ועדיין לא רואה שינוי
מישהו יכול להסביר את זה?

היי כבר ירדתי 22 קילו

ברוכה הבאה לפורום, ווואו כל הכבוד קודם כל!

דבר שני אני ממליץ לך לעבור על המאמרים הבאים:

http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

הם יעזרו לך מאוד, שימי לב כי יש הבדל משמעותי מבחינה ויזואלית בין ירידה במשקל, לירידה בשומן. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת, המון הצלחה!

לשאלתך, הבעיה שאת מתארת יכולה לקרות מהרבה סיבות, יכול להיות בתוכנית האימונים, ויכול להיות שאת עדיין לא שם בשביל לראות. על מנת לענות עליה באופן מלא תצטרכי לספק עוד נתונים עליך כגון משקל גיל וגובה היום, את תוכנית האימונים ואת התזונה שלך

• פותח/ת השרשור
ברוכה הבאה לפורום, ווואו כל הכבוד קודם כל!

דבר שני אני ממליץ לך לעבור על המאמרים הבאים:

http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

הם יעזרו לך מאוד, שימי לב כי יש הבדל משמעותי מבחינה ויזואלית בין ירידה במשקל, לירידה בשומן. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת, המון הצלחה!

לשאלתך, הבעיה שאת מתארת יכולה לקרות מהרבה סיבות, יכול להיות בתוכנית האימונים, ויכול להיות שאת עדיין לא שם בשביל לראות. על מנת לענות עליה באופן מלא תצטרכי לספק עוד נתונים עליך כגון משקל גיל וגובה היום, את תוכנית האימונים ואת התזונה שלך

תודה רבה(😃 אני עכשיו אתחיל לקרוא את המאמרים

האם את עובדת עם משקולות? האם את מעלה משקלים?
כמה אימוני כוח בשבוע?
קחי בחשבון שיד אחורית גם כך איזור בעייתי אצל נשים. מאחר ואת בתהליך הרזיה חשוב לעבוד כנגד משקל כדי לחטב וחשוב שההרזיה תהיה בקצב מתון כדי לא להשאר עם עודפי עור.
אצלי ללא תהליך הרזיה לקח כחודשיים לראות תוצאות בידיים.

הי קודם כול שאפו על הירידה באופן כללי תדעי שאזורים בעיתיים באגירת שומן בגוף האדם בלי שום קשר למין הם רגליים ידים ובטן הבעייה שלך מוכרת ונפוצה מאוד.. בלי שתירשמי נתונים אני די בטוח שחלק נכבד מהמסה שירדת הגיע גם משריר.. האפשרות הכי טובה בשבילך לפי דעתי כרגע זה לחטב עד קצא היכולת שלך לאחר מכן לעשות מסה איכותית כדי לפתח את השרירים באיזורים הנ״ל ואז שוב חיטוב לאחר התהליך הזה את תראי שינוי ממש משמעותי

• פותח/ת השרשור
תודה רבה:)) אני עכשיו אתחיל לקרוא את המאמרים
הי קודם כול שאפו על הירידה באופן כללי תדעי שאזורים בעיתיים באגירת שומן בגוף האדם בלי שום קשר למין הם רגליים ידים ובטן הבעייה שלך מוכרת ונפוצה מאוד.. בלי שתירשמי נתונים אני די בטוח שחלק נכבד מהמסה שירדת הגיע גם משריר.. האפשרות הכי טובה בשבילך לפי דעתי כרגע זה לחטב עד קצא היכולת שלך לאחר מכן לעשות מסה איכותית כדי לפתח את השרירים באיזורים הנ״ל ואז שוב חיטוב לאחר התהליך הזה את תראי שינוי ממש משמעותי
כמה אימוני כוח בשבוע?
קחי בחשבון שיד אחורית גם כך איזור בעייתי אצל נשים. מאחר ואת בתהליך הרזיה חשוב לעבוד כנגד משקל כדי לחטב וחשוב שההרזיה תהיה בקצב מתון כדי לא להשאר עם עודפי עור.
כןן ואני עושה 4 פעמים בשבוע.
תודה רבה על העזרה(:
כמה אימוני כוח בשבוע?
תודה רבה!!((:אני אנסה

Back
למעלה תחתית