הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 220 ק"ג, שני נסיונות בלי נעילה

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אני כנראה עוזב את הסומו, אני לא מצליח לעבוד איתו RM1. לא התנתק איתו אפילו 200.

בכל אופן, היה לי 200 לשני סינגלים, 210 מוצלח, ואז 220 בלי נעילה. ניסיתי שוב, הגעתי קרוב יותר לנעילה בניסיון השני, אבל שוב לא ננעל. אני כמעט בטוח שאם לא הייתי מעייף את עצמי עם הנסיונות הקודמים וישר הייתי ניגש ל-220 הוא היה ננעל בקלות.

חבל שאתה בודק כ"כ הרבה שיאים בתדירות כזו קצרה במקום להתרכז בלהביא את החזרות שלך לאיפה שהשיאים היו.
מה גם שדדליפט הוא לא בדיוק תרגיל שכדאי לבדוק את ה-RM1 שלך איתו, בתדירות כזו גבוהה.

לא זכור לי שבדקתי RM1 בדדליפט מאז התחרות....
לא דיברתי על הדדליפט באופן ספציפי. כל הכבוד על המאמץ למרות שפספסת, אולי עוד כמה אימונים תצליח. מה שכן, אתה צריך לזכור שלהתאמן זה להתאמן ולבדוק זה לבדוק, אם אתה בודק יותר ממתאמן אז אתה בבעיה.

• פותח/ת השרשור
לא דיברתי על הדדליפט באופן ספציפי. כל הכבוד על המאמץ למרות שפספסת, אולי עוד כמה אימונים תצליח. מה שכן, אתה צריך לזכור שלהתאמן זה להתאמן ולבדוק זה לבדוק, אם אתה בודק יותר ממתאמן אז אתה בבעיה.
אני מצטער, אבל עדיין אין לי מושג על מה אתה מדבר.. בנצ' בדקתי לפני חודשיים, סקוואט לא בדקתי בכלל, דדליפט פעם אחת, אתמול. איך בדיוק בודק יותר ממתאמן? אתה מוזמן גם לעקוב אחרי הלוג שלי ולראות.

תחזור לסומו ותשפר אותו
אתה בדיוק עושה את הטעות של לנסות כל תחרות לשבור PR ביותר מדי משקל
באימונים תתעסק בלהתאמן, מה שאתה עושה זה סלט, מחליף טכניקה ותוכניות
קח משהו נורמאלי. תעשה דילואד ותכנס לתוכנית לאט לאט. תדאג להתקדם כל שבוע קצת לחזרות !
לפני התחרות תבנה פיק ואל תשרוף את עצמך כ"כ הרבה

תחזור לסומו ותשפר אותו
אתה בדיוק עושה את הטעות של לנסות כל תחרות לשבור PR ביותר מדי משקל
באימונים תתעסק בלהתאמן, מה שאתה עושה זה סלט, מחליף טכניקה ותוכניות
קח משהו נורמאלי. תעשה דילואד ותכנס לתוכנית לאט לאט. תדאג להתקדם כל שבוע קצת לחזרות !
לפני התחרות תבנה פיק ואל תשרוף את עצמך כ"כ הרבה
זו היתה כוונתי מאור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית