הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Clenbuterol

LipoLysis

משתמש מתחיל
193
28
נק' מוניטין:
71
193
28
Hello everyone

So in the first time of my live Ive started a clen cycle.

My current weight is 82kg and about 11%-12% bodyfat

I have 40mcg pill so im doing

40mcg 4 days
80mcg 4 days
120mcg 6 days

and of course 2 week of.. planing to do about 2 cycles

Everything goes fine until now, im in the 6th day taking 80 mcg

I have several questions..

1. I dont feel any muscle cramps or any of the side effect I saw or heard by people except for shaky hands (barely) So the question is if I can rise the dosage to 120mcg after 3 days of 80 and not 4?

2. What is the best diet for clen? Ive read that modern carb low fat high protein will be the best.. I kept my carb at around 100 and protein at about 160 and the rest is fat.. eating about 1600kcal

I know from personal experience and also from few of the books Ive read that low carb diet works the best in low BF percents

Shall I cut more carbs or stay with that?

3.Last questions is, how many cycles shall I do to cut to 8%? I know this is so individual and getting changes from one to another but in average, what is the accepted time by most of the people to use clen and cut about 4% bf? this is very important because I would think twice if is around 4 cycles or so, I can reach 8% bodyfat even without this supplement (of course not as easy as if I use it) and im also short in money to waste

Ill be happy if some of you will leave few comments

🙄😉

Hello everyone

So in the first time of my live Ive started a clen cycle.

My current weight is 82kg and about 11%-12% bodyfat

I have 40mcg pill so im doing

40mcg 4 days
80mcg 4 days
120mcg 6 days

and of course 2 week of.. planing to do about 2 cycles

Everything goes fine until now, im in the 6th day taking 80 mcg

I have several questions..

1. I dont feel any muscle cramps or any of the side effect I saw or heard by people except for shaky hands (barely) So the question is if I can rise the dosage to 120mcg after 3 days of 80 and not 4?

2. What is the best diet for clen? Ive read that modern carb low fat high protein will be the best.. I kept my carb at around 100 and protein at about 160 and the rest is fat.. eating about 1600kcal

I know from personal experience and also from few of the books Ive read that low carb diet works the best in low BF percents

Shall I cut more carbs or stay with that?

3.Last questions is, how many cycles shall I do to cut to 8%? I know this is so individual and getting changes from one to another but in average, what is the accepted time by most of the people to use clen and cut about 4% bf? this is very important because I would think twice if is around 4 cycles or so, I can reach 8% bodyfat even without this supplement (of course not as easy as if I use it) and im also short in money to waste

Ill be happy if some of you will leave few comments

🙄😉
  1. ההדרגתיות בהעלאת המינון קשורה במגוון תופעות לוואי כשהעיקרית (יותר כמו מכאניזם פעולה) הוא יכולת רצפטורי הבטא לספוג את המינון ביעילות מירבית. אין התכווצויות, טוב מאוד, מומלץ לתסף בטאורין אחרת הן יגיעו.
  2. דיאטה דלת פחמימה מאוד מתאימה. בשום אופן לא "אפס פחמימה". אין צורך בהעמסה.
  3. תלוי בהרבה פרמטרים (אימונים, תזונה, נתונים אישיים). בכל מקרה, קלן עוזר לבצע את החיטוב, הוא בהחלט לא הכרחי. מעבר לא"ש חד ספרתי הוא קשה מאוד.

• פותח/ת השרשור
  1. ההדרגתיות בהעלאת המינון קשורה במגוון תופעות לוואי כשהעיקרית (יותר כמו מכאניזם פעולה) הוא יכולת רצפטורי הבטא לספוג את המינון ביעילות מירבית. אין התכווצויות, טוב מאוד, מומלץ לתסף בטאורין אחרת הן יגיעו.
  2. דיאטה דלת פחמימה מאוד מתאימה. בשום אופן לא "אפס פחמימה". אין צורך בהעמסה.
  3. תלוי בהרבה פרמטרים (אימונים, תזונה, נתונים אישיים). בכל מקרה, קלן עוזר לבצע את החיטוב, הוא בהחלט לא הכרחי. מעבר לא"ש חד ספרתי הוא קשה מאוד.

Where can I find this taurine thing?
I've searched in the super pharm and I couldnt find it

You will find this supplement at Natural Vitamin Supplement Shop.

By the way, there is any reason that ur writing English instead of Hebrew?

הוא רשם שהוא חיפש בסופר פארם,כנראה שפשוט עברית לא מוגדרת במחשב שלו או משהו בסגנון...
חוץ מזה שטום ענה בעברית והוא כנראה הבין.

• פותח/ת השרשור
You were burn in Israel?
Yeah of course I was born here but Ive lived in Canada for several years
Its more comfortable for me to write in english because I can write a lot faster in this way..
אני יכול לדבר גם עברית .. 🤡

אז איפה אמרת שקונים את זה? איפה אפשר למצוא חנות ויטמינים ברחובות?

Yeah of course I was born here but Ive lived in Canada for several years
Its more comfortable for me to write in english because I can write a lot faster in this way..
אני יכול לדבר גם עברית .. 🤡

אז איפה אמרת שקונים את זה? איפה אפשר למצוא חנות ויטמינים ברחובות?

אהלן,

עשיתי שיעורי בית, והזמנתי לך בסניף הזה של ניו פארם את הטאורין, היא אמרה שזה יגיע מחרתיים. יש להם מגנזיום במלאי, והטאורין יהיה של חברת Solgar.

image.jpg

ביררתי בעוד כמה חנויות, הם היחידים שהבטיחו שיהיה ונתנו את השירות הכי מהיר.

image.jpg

• פותח/ת השרשור
אהלן,

עשיתי שיעורי בית, והזמנתי לך בסניף הזה של ניו פארם את הטאורין, היא אמרה שזה יגיע מחרתיים. יש להם מגנזיום במלאי, והטאורין יהיה של חברת Solgar.

צפה בקובץ המצורף 15900

צפה בקובץ המצורף 15901
Thank you so much! Appreciate that and own you
אהלן,

צפה בקובץ המצורף 15900

צפה בקובץ המצורף 15901

דרך אגב , מה הכמות שאני אמור לצרוך?

Thank you so much! Appreciate that and own you

דרך אגב , מה הכמות שאני אמור לצרוך?

אתה לא חייב לי דבר, ובנוגע לכמות - המומלץ בסייקל קלן הוא בין 3-5 גרם ביום, כלומר, אם בכדור אחד של טאורין יש לך 500מ״ג עליך לצרוך לפחות 6 כדורים ביום, זה תקף על המגנזיום גם.

תעלה מעט את תצרוכת הנתרן שלך ותמנע מתופעות לוואי.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב לי דבר, ובנוגע לכמות - המומלץ בסייקל קלן הוא בין 3-5 גרם ביום, כלומר, אם בכדור אחד של טאורין יש לך 500מ״ג עליך לצרוך לפחות 6 כדורים ביום, זה תקף על המגנזיום גם.

תעלה מעט את תצרוכת הנתרן שלך ותמנע מתופעות לוואי.

בהצלחה.
וואו הרבה.. אוקי אקח אם זה הכמות
בדיוק באתי לשאול לגבי מגנזיום, השריר שלי twitching (איך אומרים בעברית? הבנתי שזה לא בדיוק נקרא כיווץ) זה לא כואב ברוך השם אבל ממש מטריד ומעצבן, קורה לי לפעמים גם בשרירי העיניים וזה מדגדג
קראתי בכמה מקומות ושאלה כמה אנשים שעוסקים בספורט, אמרו לי לקנות מגנזיום כמו שאמרת פה, אז שאלתי היא אם לקנות טאורין וגם מגנזיום?
לגבי כמויות אוכל להסתדר עם האינטרנט בטח, גם את הכמות של ה 3-5 גרם ראיתי שם אך לא הייתי בטוח אז שאלתי פה.

וואו הרבה.. אוקי אקח אם זה הכמות
בדיוק באתי לשאול לגבי מגנזיום, השריר שלי twitching (איך אומרים בעברית? הבנתי שזה לא בדיוק נקרא כיווץ) זה לא כואב ברוך השם אבל ממש מטריד ומעצבן, קורה לי לפעמים גם בשרירי העיניים וזה מדגדג
קראתי בכמה מקומות ושאלה כמה אנשים שעוסקים בספורט, אמרו לי לקנות מגנזיום כמו שאמרת פה, אז שאלתי היא אם לקנות טאורין וגם מגנזיום?
לגבי כמויות אוכל להסתדר עם האינטרנט בטח, גם את הכמות של ה 3-5 גרם ראיתי שם אך לא הייתי בטוח אז שאלתי פה.

את התשובה שלי תקבל בשאר המקורות שתחפש, תרכוש גם וגם ושיהיה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית