חיטוב ומסה לנשים

אופירי

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
5
20
5
מה מומלץ להתחיל קודם?? תקופת חיטוב או תקופת מסה? וחשוב לי לציין שאני לא רוצה להיראות יותר מדי שרירית (מנופחת) אלא שכן יראו שרירים בקטנה. כמה זמן אני צריכה לעשות מסה בשביל זה? ואם הגעתי למראה נגיד שרציתי להגיע אליו אז אני יכולה להישאר במאזן קלורי ניטרלי והכל ישאר אותו הדבר ??
או שאני כל הזמן אצטרך להיות במחזורים כאלה של מסה וחיטוב??

על מנת להיות מחוטבת (בניגוד לסתם רזה), את צריכה גם מסת שריר.
כעת נשאלת השאלה - כמה שריר יש לך?

מה מומלץ להתחיל קודם??
תלוי מה המצב שלך עכשיו, משקל, אחוז שומן

וחשוב לי לציין שאני לא רוצה להיראות יותר מדי שרירית (מנופחת)
זה לא יקרה

. כמה זמן אני צריכה לעשות מסה בשביל זה?
קשה עד בלתי אפשרי להגיב על זה ברצינות בלי נתונים עלייך וגם אז זה רק הערכה

ואם הגעתי למראה נגיד שרציתי להגיע אליו אז אני יכולה להישאר במאזן קלורי ניטרלי והכל ישאר אותו הדבר ??

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז ככה הגובה שלי הוא 1.68 אני שוקלת 53 ואחוז השומן שלי הוא בין 24-25.. אין לי מושג לגבי שריר
וסורי על כל השאלות המפגרות אני אובדת עצות:(
ועוד שאלה אם ניסיתי לבנות תפריט (לפי כל המידע שיש באתר - המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף) והבנתי שאני לא צורכת מספיק חלבונים ומספיק שומן (שומן-כמעט חצי ממה שאני אמורה לצרוך באמת, וחלבון רק 2/3 ממה שאני אמורה לצרוך) יכול להיות שזו הסיבה שקשה לי לראות תוצאות ?? או שאני עושה משהו אחר לא נכון :(

אוקיי אז ככה הגובה שלי הוא 1.68 אני שוקלת 53 ואחוז השומן שלי הוא בין 24-25.. אין לי מושג לגבי שריר
וסורי על כל השאלות המפגרות אני אובדת עצות:cray:
ועוד שאלה אם ניסיתי לבנות תפריט (לפי כל המידע שיש באתר - המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף) והבנתי שאני לא צורכת מספיק חלבונים ומספיק שומן (שומן-כמעט חצי ממה שאני אמורה לצרוך באמת, וחלבון רק 2/3 ממה שאני אמורה לצרוך) יכול להיות שזו הסיבה שקשה לי לראות תוצאות ?? או שאני עושה משהו אחר לא נכון 😭

איך את יודעת את אחוז השומן? אני מניח שזה מהמכשיר בחדר כושר שעומדים עליו או מחזיקים בידים, יש להם סטייה של 50%. דא 24 אחוז לא נחשב גבוה מאוד לנשים.

אבל כן. יש שיגידו שזה 80% מהתזונה.

תקחי את התפריטים שיש באתר, תצרי לך משהו שמתאים להעדפות שלך ולסדר יום שלך, תעלי את זה לכאן ותקבלי על זה פידבק.

ואם אמרנו שזה 80%, אז 20% זה לא קצת..וגם תוכנית האימון חשובה, גם אותה את יכולה למצוא בפורטל. חפשי תוכנית fbw תוכנית שעובדת על כל הגוף

ואם הגעתי למראה נגיד שרציתי להגיע אליו אז אני יכולה להישאר במאזן קלורי ניטרלי והכל ישאר אותו הדבר ??

ומה עם תשובה לשאלה 2?
זה ממש מעניין אותי...

אם סיימתי חיטוב והגעתי למטרה שלי האם תפריט נייטרלי ותכנית אימונים תשמור על הקיים?
לפי מה שכתוב בספר שמירה על הניטרלי אכן תשמור על הקיים
לפי המציאות הכל עניין של ניסוי וטעיה... מהנסיון שלי הגוף מתרגל למאזן ונדרשים שינויים בקלוריות או בהרכב המזון כדי לאתגר.

Back
למעלה תחתית