הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומרי לימוד לפיזיקה תיכונית

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
היי, מישהו כאן יכול להמליץ על אתרים שיעזרו לי "להשלים פערים" בפיזיקה?
אני רק התחלתי מכינה ואני כבר מסתבך בנושא הראשון "מכניקה ניוטונית - תנועה בקו ישר"

הרצאות ומצגות אני מכיר הרבה, אבל מה שהכי יעזור לי זה אתר שיש בו דוגמאות והסברים על התרגילים בספר עצמם.

תודה מראש

זה יהיה קצת מסובך בגלל הבדלי השפה, אבל אתה יכול לנסות לעבוד עם Khan Academy

יש מלא נושאים בסרטונים של הערוץ של הטכניון
תתחיל לעשות שיעורי בית אחרי אתה תאכל זין אתה בחומר הכי קל..

היי, מישהו כאן יכול להמליץ על אתרים שיעזרו לי "להשלים פערים" בפיזיקה?
אני רק התחלתי מכינה ואני כבר מסתבך בנושא הראשון "מכניקה ניוטונית - תנועה בקו ישר"

הרצאות ומצגות אני מכיר הרבה, אבל מה שהכי יעזור לי זה אתר שיש בו דוגמאות והסברים על התרגילים בספר עצמם.

תודה מראש
זה אולי תענוג יקר, אבל שיעורים פרטיים יהיו כנראה הכי יעילים, חשוב להבין את הבסיס בשביל ההמשך

אתה לא צריך שיעורים פרטיים, מריו ליביו מרצה לפיסיקה 1 ו2 ביוטיוב, בזכותו קיבלתי 100 עגול במכינה של בן גוריון, שזה הרבה הרבה יותר קשה מהבגרות.. וגם גרם לי ללכת כנראה לתואר בפיסיקה..

אתה לא צריך שיעורים פרטיים, מריו ליביו מרצה לפיסיקה 1 ו2 ביוטיוב, בזכותו קיבלתי 100 עגול במכינה של בן גוריון, שזה הרבה הרבה יותר קשה מהבגרות.. וגם גרם לי ללכת כנראה לתואר בפיסיקה..
אחד, נראה הרצאות ברמה.אבל בוא תעשה שיקולים של עלות/תועלת של הזמן של לצפות בהרצאות לעומת לקבל הסבר ממוקד.

בהצלחה בתואר בפיזיקה, שים לב שזו רמה שונה לגמרי מהמכינה.

• פותח/ת השרשור

יש מלא נושאים בסרטונים של הערוץ של הטכניון
תתחיל לעשות שיעורי בית אחרי אתה תאכל זין אתה בחומר הכי קל..

מכיר את המרצה מהמורה, אמנם זה מאד עוזר אבל אין ממש קורלוציה לתרגילים שמופיעים בספר

נראה נחמד. תודה:)

זה אולי תענוג יקר, אבל שיעורים פרטיים יהיו כנראה הכי יעילים, חשוב להבין את הבסיס בשביל ההמשך
רק 6 תלמידים במכינה 😛 אמנם רובם די הרבה חכמים ממני...

שוקל את האופציה למכינה ביואל גבע שבה לומדים 45 תלמידים בכיתה, סטטיסטית סביר להניח שיהיו יותר תלמידים עם יכולת קוגניטיביות כמו לשלי + הקורס מכיל 30% יותר שעות. קורס כזה יכול להיות יותר מעמיק בשביל תלמידים כמוני שצריכים את זה.

תשמע אני סיימתי שנה שעבר בגרות בפיסיקה (80 סופי לא מרשים ) אבל אני יכול להגיד לך
שלתרגל את הבגריות (עד 25 שנה אחורה) זה מאוד עוזר ואם צריך אפילו חמש פעמים לפתור,בהצלחה יש לך פתרונות של שאלות בגרות באתר אלף כמו שציינו.פשוט תלמד את הדרך של הפתרון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית