עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או שאפשר אולי לעשות יום אחד של העמסה? רק שבת?לדעתי תוותר, אבל בפעם הבאה שאתה חורג, תהפוך את זה ליום העמסה
הקטע אבל שאי חורג זה בערב בסביבות שבע ובדברים קטנים של 200-300 קלוריותאני התכוונתי שאם אתה רואה שאתה חורג במהלך השבוע, אז תחרוג עוד קצת ותחשיב את היום הזה בתור יום העמסה
אתה עושה את זה באופן קבוע? או שאתה בדל פחמימה או שלא. המטרה היא להיות כל הזמן במצב של קטוזיסהקטע אבל שאי חורג זה בערב בסביבות שבע ובדברים קטנים של 200-300 קלוריות
אני לא בדל פחמימה אני בחיטוב רגיל גרעון של 400 וקורה לי פעם בשבוע (רק התחלתי) ושבוע שעבר חרגתיאתה עושה את זה באופן קבוע? או שאתה בדל פחמימה או שלא. המטרה היא להיות כל הזמן במצב של קטוזיס
אתה יכול לוותר על ההעמסה, בכלל אם אתה לא בדל פחמימה לא רואה סיבה לעשות העמסה יותר מפעם בשבועייםאני לא בדל פחמימה אני בחיטוב רגיל גרעון של 400 וקורה לי פעם בשבוע (רק התחלתי) ושבוע שעבר חרגתי
אכלתי עוד 500 קלוריות ועוד פעם אחת השבוע ממש בקטנה חרגתי השאלה אם צריך לעשות יומיים העמסה
או רק יום אחד או בכלל לא?(במצב כזה) התחלתי שבוע שעבר
אני לא בדל פחמימה אני בחיטוב רגיל גרעון של 400 וקורה לי פעם בשבוע (רק התחלתי) ושבוע שעבר חרגתי
אכלתי עוד 500 קלוריות ועוד פעם אחת השבוע ממש בקטנה חרגתי השאלה אם צריך לעשות יומיים העמסה
או רק יום אחד או בכלל לא?(במצב כזה) התחלתי שבוע שעבר
אז פעם בשבועיים לעשות העמסה של 24 שעות, על מאזן קלורי חיובי של +500?אתה יכול לוותר על ההעמסה, בכלל אם אתה לא בדל פחמימה לא רואה סיבה לעשות העמסה יותר מפעם בשבועיים