תאורטית אפשר אם את מורידה שומן ומעלה מסת שריר בו זמנית, בפועל הורדת שומן והעלאת מסת שריר לא קורית בו זמנית כמעט אף פעםאפשרי להוריד אחוז שומן מבלי לרדת במשקל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תאורטית אפשר אם את מורידה שומן ומעלה מסת שריר בו זמנית, בפועל הורדת שומן והעלאת מסת שריר לא קורית בו זמנית כמעט אף פעםאפשרי להוריד אחוז שומן מבלי לרדת במשקל?
כי בתכלס ״לא נוגע רק מייצב״ אומר ״הרמתי קצת משקל״, אפילו אם הספוטר לא שם לב לכך. ברגע שהספוטר מרים אפילו קילוגרם או שניים זה יכול להיות ההבדל בין כשל לבין ״הצלחה״ של החזרה.אפשר הסבר מדעי ללמה אם הספוטר לא נוגע רק מייצב זה נחשב ללא תקין ?
יש הסבר פיזיקלי שהנחש כתב פעם.כי בתכלס ״לא נוגע רק מייצב״ אומר ״הרמתי קצת משקל״, אפילו אם הספוטר לא שם לב לכך. ברגע שהספוטר מרים אפילו קילוגרם או שניים זה יכול להיות ההבדל בין כשל לבין ״הצלחה״ של החזרה.
אפשר הסבר מדעי ללמה אם הספוטר לא נוגע רק מייצב זה נחשב ללא תקין ?
זה מושג שהתפתח בזמן שלא היית פה.מה בדיוק המשמעות של ״מייצב״?
זה מושג שהתפתח בזמן שלא היית פה.
הכוונה שהסופטר רק שם את הידיים מתחת למוט ונוגע אבל לא מרים במקומך.
מייצבומה הוא עושה עם הידיים מתחת למוט אם הוא לא מרים?
מייצב
הידיים מתחת למוט, מכאן נובע שפועל כח כלפי מעלה(N) מהידיים בכיון המנוגד למשקל(W).וזו הייתה השאלה המקורית. מה זה מייצב? לאיזה כיוון הוא מפעיל כוח על המוט?
הידיים מתחת למוט, מכאן נובע שפועל כח כלפי מעלה(N) מהידיים בכיון המנוגד למשקל(W).
הוא לא מוסיף כח לכיון מעלה, הכח היחיד שפועלים על המוט מצד הסבוטר זה N.אז הוא מרים את המשקל...
הוא לא מוסיף כח לכיון מעלה, הכח היחיד שפועלים על המוט מצד הסבוטר זה N.
אני אצייר לך,תתאזר בסבלנותהא? הוא מפעיל כוח על המוט בנוסף לכוח שמפעיל מי שלוחץ או לא?
כן... למעשה, אם תעלי במסת השריר ללא עלייה במסת השומן, כלומר תעלי במסת שריר רזה (LBM = Lean Body Mass), בעצם תורידי את אחוז השומן בגוף.. אך לא את כמות השומן בגוף.אפשרי להוריד אחוז שומן מבלי לרדת במשקל?
עזוב שטויות, הוא לא מייצב לך את המוט אלא משנה לך את המסלול של המוט. עכשיו לך תשבור את הראש למה שינוי המסלול של המוט יכול לגרום להבדלים גדולים מבלי להפעיל כוח שתומך בכיוון המשקלהוא לא מוסיף כח לכיון מעלה, הכח היחיד שפועלים על המוט מצד הסבוטר זה N.
מבחינת ערכים אני לא רואה בעיה, אבל אם אתה מוסיף גלידה ושם במקרר, ייתכן שהגלידה תיהיה נוזלית (תמס) בגלל הטמפרטורה של המקרר לעומת מקפיא.אם אני עושה שייק של חלב חלבון וגלידה ,אפשר לשמור את זה במקרר?ואם כן כמה זמן?
אני יודע שהוא לא מייצב ככה קוראים לזה פה.עזוב שטויות, הוא לא מייצב לך את המוט אלא משנה לך את המסלול של המוט. עכשיו לך תשבור את הראש למה שינוי המסלול של המוט יכול לגרום להבדלים גדולים מבלי להפעיל כוח שתומך בכיוון המשקל
כי פיזיקלית הספוטר משנה את המסלול של המוט ובכך משפיעה על התרגיל עצמואני יודע שהוא לא מייצב ככה קוראים לזה פה.
השאלה היא למה פיזיקלית כשהסופטר רק נוגע במוט הלחיצה פסולה.
בתור שייקר מקצועי אני לא ממליץ לשתות שייקים שהוכנו מראש , גם אם הם בחינם.אם אני עושה שייק של חלב חלבון וגלידה ,אפשר לשמור את זה במקרר?ואם כן כמה זמן?