דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
טוב שאלה מפגרת באמת ,אבל זה הגיוני שאני יורדת במשקל אבל המכנס נהיה יותר הדוק?(מתאמנת 4 פעמים בשבוע)

טוב שאלה מפגרת באמת ,אבל זה הגיוני שאני יורדת במשקל אבל המכנס נהיה יותר הדוק?(מתאמנת 4 פעמים בשבוע)
יכול ליהיות שהמסת שריר בפלג גוף תחתון עלתה קצת(למרות החיטוב) או שהמכנסיים שלך לא הכי איכותיות/ מי שמכבס לא הכי מוכשר והכמנסיים התכווצו בכביסה

מישו יכול להגיד לי איך קוראים לחגורה עם השרשרת שאפשר לשים עלייה משקל ?

תודה

שבודקים צבע שתן(כדי לראות אם שתיתי מספיק מים) להסתכל על ה"מצבור" בקרקעית האסלה או על הזרם דרך הזרנוק? חח תודה לעוזרים

שבודקים צבע שתן(כדי לראות אם שתיתי מספיק מים) להסתכל על ה"מצבור" בקרקעית האסלה או על הזרם דרך הזרנוק? חח תודה לעוזרים
על הזרם, גם אם השתן יהיה שקוף עדיין ב"מצבור" יהיה צבע שהוא יותר כהה

שאלה של בור, אבל בכל זאת רציתי לדעת ולדעתי מיותר לפתוח בשביל שאלה כזו אשכול, האם גם בחיטוב אפשר לעבוד עם מתכונת של 5X5 בABC?

אכילת ביצים vs שתיית ביצים...משנה משהו? משנה את הספיגה?

כיצד צריך לנשום בין החזרות ?

אני יודע שצריך לנשום בשיטה מסוימת

שאף תקל עליי בין החזרות

כיצד צריך לנשום בין החזרות ?

אני יודע שצריך לנשום בשיטה מסוימת

שאף תקל עליי בין החזרות
לא רשמת באיזה תרגיל, בסקוואט לדוגמא לי עוזר מאוד לקחת אוויר לפני תחילת תנועה ולהחזיק אותו בפנים עד שאתה חוזר לנקודה הראשונית.

לא רשמת באיזה תרגיל, בסקוואט לדוגמא לי עוזר מאוד לקחת אוויר לפני תחילת תנועה ולהחזיק אותו בפנים עד שאתה חוזר לנקודה הראשונית.
אני יודע שבסקוואט ובדדליפט זה עובד כמו שאמרת אבל מה למשל עם בנץ', פרס, מתח?

ואיך לנשום? (באמת שאלה מפגרת )

אפשר הסבר ללמה אסור לפמפם בייספס לפני דדליפט באחיזה משולבת ?

הנה שאלה מפגרת שלי
עשיתי אתמול pause squat, כמובן שהתיישבתי ATG וכל הסיפור הזה
בכל מקרה, היום, כמו כל יום אחריי שאני עושה את זה, אני לא מרגיש כאב אלא מן..עייפות?מסביב לברך.
מה זה?

שוב, זה לא כואב, מרגיש כאילו זה התעייף.

חייב לציין שלא הבחנתי בהבדל בין פאוואר ראק לכלוב, מישו יכול להסביר ?

פאוואר ראק

בדרך כלל בנוי כמו מעמד פתוח.

Lexquinta_squat_700.jpg

בדרך כלל סגור + מוטות ביטחון
wb9zzs.jpg

מישו יכול להסביר למה או יותר נכון ע"פ מה אומרים שסקוואט מלא פוגע בברכיים ? ואיך מפריכים את הטענה הזאת ?

מישו יכול להסביר למה או יותר נכון ע"פ מה אומרים שסקוואט מלא פוגע בברכיים ? ואיך מפריכים את הטענה הזאת ?
מי שאומר את זה פשוט חסר לו ידע או שזה משהו שמישהו אמר למאמן שלו ומאז הוא מעביר את זה הלאה.
למעשה, סקאווט מלא - בטוח יותר לברכיים! (כמובן בטכניקה נכונה, ותתפלא כמה אנשים יכולים לשבש טכניקה נכונה)
תנועה נכונה בסקוואט מגיעה מהאגן ולא מהברכיים.
סקאווט שמבוצע מתחת למקביל בעצם מקל על הרצועות בברך (PCL ו- ACL).
סקאווט לא מלא (חצאים או לפני מקביל), בעצם מערב פחות שרירים, דבר שמגביר את העומס על הברך ועל הרצועות בפרט. מכאן שסקוואט מלא בעצם "מחלק" את העומס על שרירים נוספים דבר שהופך אותו לתנועה מורכבת (אך בטוחה יותר)

כמות החלבון/קלוריות שצריך להכניס ביום אימון זהה לכמות שצריך להכניס ביום מנוחה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית