הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
אפשרי להוריד אחוז שומן מבלי לרדת במשקל?
תאורטית אפשר אם את מורידה שומן ומעלה מסת שריר בו זמנית, בפועל הורדת שומן והעלאת מסת שריר לא קורית בו זמנית כמעט אף פעם

יש לי שאלה לא יודע אם היא מפגרת או מפגרת יותר מדי ,אבל בכל מקרה אשאל:
אם אני עושה שייק של חלב חלבון וגלידה ,אפשר לשמור את זה במקרר?ואם כן כמה זמן?

אפשר הסבר מדעי ללמה אם הספוטר לא נוגע רק מייצב זה נחשב ללא תקין ?
כי בתכלס ״לא נוגע רק מייצב״ אומר ״הרמתי קצת משקל״, אפילו אם הספוטר לא שם לב לכך. ברגע שהספוטר מרים אפילו קילוגרם או שניים זה יכול להיות ההבדל בין כשל לבין ״הצלחה״ של החזרה.

כי בתכלס ״לא נוגע רק מייצב״ אומר ״הרמתי קצת משקל״, אפילו אם הספוטר לא שם לב לכך. ברגע שהספוטר מרים אפילו קילוגרם או שניים זה יכול להיות ההבדל בין כשל לבין ״הצלחה״ של החזרה.
יש הסבר פיזיקלי שהנחש כתב פעם.

זה מושג שהתפתח בזמן שלא היית פה.
הכוונה שהסופטר רק שם את הידיים מתחת למוט ונוגע אבל לא מרים במקומך.

ומה הוא עושה עם הידיים מתחת למוט אם הוא לא מרים?

אפשרי להוריד אחוז שומן מבלי לרדת במשקל?
כן... למעשה, אם תעלי במסת השריר ללא עלייה במסת השומן, כלומר תעלי במסת שריר רזה (LBM = Lean Body Mass), בעצם תורידי את אחוז השומן בגוף.. אך לא את כמות השומן בגוף.

הוא לא מוסיף כח לכיון מעלה, הכח היחיד שפועלים על המוט מצד הסבוטר זה N.
עזוב שטויות, הוא לא מייצב לך את המוט אלא משנה לך את המסלול של המוט. עכשיו לך תשבור את הראש למה שינוי המסלול של המוט יכול לגרום להבדלים גדולים מבלי להפעיל כוח שתומך בכיוון המשקל

מבחינת ערכים אני לא רואה בעיה, אבל אם אתה מוסיף גלידה ושם במקרר, ייתכן שהגלידה תיהיה נוזלית (תמס) בגלל הטמפרטורה של המקרר לעומת מקפיא.

עזוב שטויות, הוא לא מייצב לך את המוט אלא משנה לך את המסלול של המוט. עכשיו לך תשבור את הראש למה שינוי המסלול של המוט יכול לגרום להבדלים גדולים מבלי להפעיל כוח שתומך בכיוון המשקל
אני יודע שהוא לא מייצב ככה קוראים לזה פה.
השאלה היא למה פיזיקלית כשהסופטר רק נוגע במוט הלחיצה פסולה.

אני יודע שהוא לא מייצב ככה קוראים לזה פה.
השאלה היא למה פיזיקלית כשהסופטר רק נוגע במוט הלחיצה פסולה.
כי פיזיקלית הספוטר משנה את המסלול של המוט ובכך משפיעה על התרגיל עצמו

בתור שייקר מקצועי אני לא ממליץ לשתות שייקים שהוכנו מראש , גם אם הם בחינם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית