עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול ליהיות שהמסת שריר בפלג גוף תחתון עלתה קצת(למרות החיטוב) או שהמכנסיים שלך לא הכי איכותיות/ מי שמכבס לא הכי מוכשר והכמנסיים התכווצו בכביסהטוב שאלה מפגרת באמת ,אבל זה הגיוני שאני יורדת במשקל אבל המכנס נהיה יותר הדוק?(מתאמנת 4 פעמים בשבוע)
מישו יכול להגיד לי איך קוראים לחגורה עם השרשרת שאפשר לשים עלייה משקל ?
על הזרם, גם אם השתן יהיה שקוף עדיין ב"מצבור" יהיה צבע שהוא יותר כההשבודקים צבע שתן(כדי לראות אם שתיתי מספיק מים) להסתכל על ה"מצבור" בקרקעית האסלה או על הזרם דרך הזרנוק? חח תודה לעוזרים
לא רשמת באיזה תרגיל, בסקוואט לדוגמא לי עוזר מאוד לקחת אוויר לפני תחילת תנועה ולהחזיק אותו בפנים עד שאתה חוזר לנקודה הראשונית.כיצד צריך לנשום בין החזרות ?
אני יודע שצריך לנשום בשיטה מסוימת
שאף תקל עליי בין החזרות
אני יודע שבסקוואט ובדדליפט זה עובד כמו שאמרת אבל מה למשל עם בנץ', פרס, מתח?לא רשמת באיזה תרגיל, בסקוואט לדוגמא לי עוזר מאוד לקחת אוויר לפני תחילת תנועה ולהחזיק אותו בפנים עד שאתה חוזר לנקודה הראשונית.
אנגלית ועבריתחייב לציין שלא הבחנתי בהבדל בין פאוואר ראק לכלוב, מישו יכול להסביר ?
פאוואר ראק
כלוב
מי שאומר את זה פשוט חסר לו ידע או שזה משהו שמישהו אמר למאמן שלו ומאז הוא מעביר את זה הלאה.מישו יכול להסביר למה או יותר נכון ע"פ מה אומרים שסקוואט מלא פוגע בברכיים ? ואיך מפריכים את הטענה הזאת ?