הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
אם ככה אני כבר שבוע אוכל חזה עוף נטול חלבון

אני לא חושב משהו דרסטי. אם בכלל.
שכחת כמה דברים-הוא לא ציין בכלל כמה הוא מל הוא ישים מהחלב וכמה גרם מהשיבולת שועל
הוא שאל אם זה ישנה-גם אם זה יהיה קצת מכל דבר,זה עדיין ישנה את הערכים. זה לא יהיה קריטי,אבל כן זה ישנה

שכחת כמה דברים-הוא לא ציין בכלל כמה הוא מל הוא ישים מהחלב וכמה גרם מהשיבולת שועל
הוא שאל אם זה ישנה-גם אם זה יהיה קצת מכל דבר,זה עדיין ישנה את הערכים. זה לא יהיה קריטי,אבל כן זה ישנה
נו באמת,אז גם בוא נאכל את האוכל בטמפ' מסויימת שהערכים שלה הכי טובים. דיי באמת איזו התעסקות בקקה.

זה מן הסתם ישנה את הערכים של התוצר הסופי.
אני יודע אבל התכוונתי שנגיד ולא הייתי שם במיקרו אז הכמות חלבון שבאה מהאבקה היא 40 גרם אז השאלה שלי אם אחרי המיקרו הכמות שבאה מהאבקה תשתנה

אם אני מפליץ הרבה? האם אני מאבד הרבה קלוריות ?

ממתיקים,ומסטיקים מעלים אינסולין?

ממתיקים,ומסטיקים מעלים אינסולין?
תלוי אילו. הממתיקים הקלאסיים (סכרין, ציקלמאט, סוכרלוז...) אינם בעלי ערך קלורי כלשהו כך שאין להם הפשעה ישירה על האינסולין (נרא5 שלמרות זאת יש להם השפעה לטווח ארוך דרך השינוי שהם עושים באוכלוסיית חיידקי המעיים, אבל הנושא עוד בחיתוליו).

את השפעת הסוכרים הכהליים (כל אלה שנגמרים ב ...טול) את יכולה לראות בטבלה:
upload_2015-12-27_12-23-18.png

(מקור: סוכרים כוהליים)
כמות הסוכר במסטיק אחד אמורה להיות כתובה בתווית.

תלוי אילו. הממתיקים הקלאסיים (סכרין, ציקלמאט, סוכרלוז...) אינם בעלי ערך קלורי כלשהו כך שאין להם הפשעה ישירה על האינסולין (נרא5 שלמרות זאת יש להם השפעה לטווח ארוך דרך השינוי שהם עושים באוכלוסיית חיידקי המעיים, אבל הנושא עוד בחיתוליו).

את השפעת הסוכרים הכהליים (כל אלה שנגמרים ב ...טול) את יכולה לראות בטבלה:
31999

(מקור: סוכרים כוהליים)
כמות הסוכר במסטיק אחד אמורה להיות כתובה בתווית.

תודה על התגובה!
השאלה אם אני נמצאת בתזונה דלת פחמימות
ואני מנסה לשמור על רמת אינסולין נמוכה
האם מסטיקים או ממתיקים באופן כללי
יכולים להשפיע מהתגובה שלך הבנתי שלא

האם מסטיקים או ממתיקים באופן כללי
המסטיקים הדיאטטיים שאני מכיר מכילים סוכרים כוהליים כך שיש להם השפעה (קלה) על התגובה האינסולינית. לדוגמא: המסטיק שאני לועס כעת מכיל 1.6 גרם סוכרים כהליים שערכם הקלורי הכולל בערך 4 קלוריות. המתיקות נשמרת במשך די הרבה זמן כך שאני משער שקצב השחרור של סוכרים לדם איטי למדי ולכן התגובה האינסולינית מתונה מאד.

כמה גרם שיבולת שועל אני יכול להחליף בכוס אורז?

האם ישנה מילה המתארת את פעולת הפרס ?

לדוגמא: בבנץ' אנחנו אומרים לחיצה ובסקוואט שפיפה.

יש בעיה עם אכילת שיבולת שועל לא מבושלת? אני שם 300 גרם בבלנדר טוחן ואז מוסיף חלב ועוד מרכיבים מערבב ושותה. לא מרגיש בעיות עיכול כאשר זה עם חלב לקטוז. השיבולת מתעכלת לי חלק.
שמעתי שזה בעייתי לעיכול והערכים לא נספגים, אמת?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית