זה מן הסתם ישנה את הערכים של התוצר הסופי.אם אני שם אבקת חלבון חלב וקוואקר מערבב ושם במיקרו אז המיקרו משפיע על הערכים של האבקת חלבון??(שואל ברצינות)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מן הסתם ישנה את הערכים של התוצר הסופי.אם אני שם אבקת חלבון חלב וקוואקר מערבב ושם במיקרו אז המיקרו משפיע על הערכים של האבקת חלבון??(שואל ברצינות)
אני לא חושב משהו דרסטי. אם בכלל.זה מן הסתם ישנה את הערכים של התוצר הסופי.
שכחת כמה דברים-הוא לא ציין בכלל כמה הוא מל הוא ישים מהחלב וכמה גרם מהשיבולת שועלאני לא חושב משהו דרסטי. אם בכלל.
נו באמת,אז גם בוא נאכל את האוכל בטמפ' מסויימת שהערכים שלה הכי טובים. דיי באמת איזו התעסקות בקקה.שכחת כמה דברים-הוא לא ציין בכלל כמה הוא מל הוא ישים מהחלב וכמה גרם מהשיבולת שועל
הוא שאל אם זה ישנה-גם אם זה יהיה קצת מכל דבר,זה עדיין ישנה את הערכים. זה לא יהיה קריטי,אבל כן זה ישנה
אני יודע אבל התכוונתי שנגיד ולא הייתי שם במיקרו אז הכמות חלבון שבאה מהאבקה היא 40 גרם אז השאלה שלי אם אחרי המיקרו הכמות שבאה מהאבקה תשתנהזה מן הסתם ישנה את הערכים של התוצר הסופי.
אני יודע אבל התכוונתי שנגיד ולא הייתי שם במיקרו אז הכמות חלבון שבאה מהאבקה היא 40 גרם אז השאלה שלי אם אחרי המיקרו הכמות שבאה מהאבקה תשתנה
אני לא חושב משהו דרסטי. אם בכלל.
לא,ודיי להטריל.אם אני מפליץ הרבה? האם אני מאבד הרבה קלוריות ?
לא,ודיי להטריל.
😕ברגע שתפסיק להספים, מר 300 הודעות בדקה
תלוי אילו. הממתיקים הקלאסיים (סכרין, ציקלמאט, סוכרלוז...) אינם בעלי ערך קלורי כלשהו כך שאין להם הפשעה ישירה על האינסולין (נרא5 שלמרות זאת יש להם השפעה לטווח ארוך דרך השינוי שהם עושים באוכלוסיית חיידקי המעיים, אבל הנושא עוד בחיתוליו).ממתיקים,ומסטיקים מעלים אינסולין?
תלוי אילו. הממתיקים הקלאסיים (סכרין, ציקלמאט, סוכרלוז...) אינם בעלי ערך קלורי כלשהו כך שאין להם הפשעה ישירה על האינסולין (נרא5 שלמרות זאת יש להם השפעה לטווח ארוך דרך השינוי שהם עושים באוכלוסיית חיידקי המעיים, אבל הנושא עוד בחיתוליו).
את השפעת הסוכרים הכהליים (כל אלה שנגמרים ב ...טול) את יכולה לראות בטבלה:
![]()
(מקור: סוכרים כוהליים)
כמות הסוכר במסטיק אחד אמורה להיות כתובה בתווית.
המסטיקים הדיאטטיים שאני מכיר מכילים סוכרים כוהליים כך שיש להם השפעה (קלה) על התגובה האינסולינית. לדוגמא: המסטיק שאני לועס כעת מכיל 1.6 גרם סוכרים כהליים שערכם הקלורי הכולל בערך 4 קלוריות. המתיקות נשמרת במשך די הרבה זמן כך שאני משער שקצב השחרור של סוכרים לדם איטי למדי ולכן התגובה האינסולינית מתונה מאד.האם מסטיקים או ממתיקים באופן כללי
זו לחיצה גם כן.האם ישנה מילה המתארת את פעולת הפרס ?
לדוגמא: בבנץ' אנחנו אומרים לחיצה ובסקוואט שפיפה.
צריך לבדוק לפי הערכים. בעיקרון שים אותו משקל, הערכים ל 100 גרם הם כמעט אותו דברכמה גרם שיבולת שועל אני יכול להחליף בכוס אורז?