דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
אם אני עושה תרגילים מבודדים המטרה היא לסיים את התרגיל כשאני מרגיש את השריר שורף או פשוט לעשות את מספר החזרות שרשום לי בתוכנית. אם לדוגמא אני עושה כפיפות מרפקים עם מוט סט ראשון אני עושה משקל מסויים ומגלה שהוא יותר קל לי ממה שחשבתי אז פשוט לעשות יותר חזרות ממה שרשום או להפסיק ולא להחשיב את זה כסט?
מספר החזרות שרשום,עם מקסימום המשקל שאתה יכול לבצע איתו את התרגיל בטכניקה טובה.
אם זה קל לך,תחשיב את הסט בכל זאת וסט הבא תעלה את המשקל...למצוא את המשקל שמתאים לך זה ניסוי של עניין וטעיה...ובסוף אתה תכיר את הגבולות שלך ולכמה אתה מסוגל

יש לי כדורי מגנזיום שהם אבקה בתוך הטבליות פלסטיק האלו, אם אני מרוקן אותם זה יהיה כמו המגנזיום ששמים במוט? אני צריך לקנות מגנזיום ואין לי כוח.

יש לי כדורי מגנזיום שהם אבקה בתוך הטבליות פלסטיק האלו, אם אני מרוקן אותם זה יהיה כמו המגנזיום ששמים במוט? אני צריך לקנות מגנזיום ואין לי כוח.
לא, זה משהו אחר לגמרי.

ב-SS:
אם אני עושה דילואד לסקוואט(של כ-20-30%), יש צורך לעשות חימום לדדליפט?

מה הקשר? 😳
וכן,צריך לעשות.
ממה שאני הבנתי, מכיוון שהדדליפט ב-SS בא לאחר 3 סטים RM5 של סקוואט אין צורך לבצע חימום במיוחד לדדליפט מכיוון שהרגליים קיבלו חימום מספיק מהסקוואט.
אם אני עושה סקוואט 70% מה-RM5, הרגליים הרי יקבלו חימום פחות איכותי.
או שמה שאתה אומר זה שבלי קשר למשקל בסקוואט בכל מקרה צריך לעשות חימום לדדליפט מעבר לסט עבודה?

או שמה שאתה אומר זה שבלי קשר למשקל בסקוואט בכל מקרה צריך לעשות חימום לדדליפט מעבר לסט עבודה?
רצוי מאוד. אמנם הרגליים כבר חמות מהסקוואט (וכל הגוף בעצם), אבל כדאי לעשות חימום ספציפי להרגיל את הגוף לתנועה של הדדליפט. כנראה שצריך להתחמם פחות מאשר אם הדדליפט היה תרגיל ראשון אבל בכל זאת תעשה כמה סטים עם משקל נמוך ועולה בהדרגה עד לסט עבודה

אם אני מרוקן אותם זה יהיה כמו המגנזיום ששמים במוט?
אני לא בטוח אם אתה רציני, בכל אופן אל תחשוב אפילו על הכיוון ההפוך (כלומר לבלוע את המגנזיום שאתה אמור לשים על הידיים).

אני במסה והחזה נראה מפותח אבל כאילו הלמטה של החזה נראה לא מפותח, שאני אעשה חיטוב והשומן יירד החזה ייראה יותר מסיבי ומפותח?

אני במסה והחזה נראה מפותח אבל כאילו הלמטה של החזה נראה לא מפותח, שאני אעשה חיטוב והשומן יירד החזה ייראה יותר מסיבי ומפותח?
כן,החזה בחיטוב מקבל צורה יותר קשיחה ומסיבית

שמו אצלנו מכשיר חדש, מישהו יכול להגיד על מה הוא עובד והאם מומלץ?
מצורפת תמונה.

קבצים מצורפים

• IMG-20151023-WA0001.jpg
    IMG-20151023-WA0001.jpg
    KB 96.6 · צפיות: 102
שמו אצלנו מכשיר חדש, מישהו יכול להגיד על מה הוא עובד והאם מומלץ?
מצורפת תמונה.
טיבאר,זה לגב
אני לרוב משתמש בזה באימון גב שלי,אחלה דבר אם זה מבוצע בטכניקה נכונה ולא מעמיסים פלטות כמו אידיוט

איך אפשרי להמשיך עם תזונה בריאה ונכונה כאשר נמצאים בתקופת מחזור וההורמונים מנפחים את הבטן וגורמים לך לרצות לאכול עוד ועוד ? :(

איך אפשרי להמשיך עם תזונה בריאה ונכונה כאשר נמצאים בתקופת מחזור וההורמונים מנפחים את הבטן וגורמים לך לרצות לאכול עוד ועוד ? 😭
בקטנה... תהיי מספיק מודעת וכך תהיי בשליטה.. וגם אם תאבדי שליטה ליום-יומיים לא יקרה כלום:79nb:
תשתי הרבה תה, קולה זירו, ומרק... 😃

אם אני שם אבקת חלבון חלב וקוואקר מערבב ושם במיקרו אז המיקרו משפיע על הערכים של האבקת חלבון??(שואל ברצינות)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית