עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצרים הכוונה נמוכים יותר?היה לנו הרצאה היום לגבי אלכוהול,המרצה טענה שכאשר אנחנו שותים אלכוהול הכלי דם מתרחבים ועל חשבון זה מתקצרים,מה שאומר שאנחנו ניהיים קצרים יותר,נשמע לי קצת מוזר,האם מישהו יכול להאיר לי קצת לגבי הנושא?
כן נמוכים יותר,תודה על המענה:)קצרים הכוונה נמוכים יותר?
נשמע לי ממש הזוי, מה שקובע אם אנחנו "קצרים" או "ארוכים" זה מבנה השלד, לא נראה לי שכלי הדם מתקצרים ברמה שהם דוחסים את העצמות...
מי זאת המגוחכת הזאת? באיזה מסגרת זה?כן נמוכים יותר,תודה על המענה:)
מה הכוונה?איך אפשר לשלב סליפרס עם גרביים גבוהות נגד חיכוך בדדליפט ?
לשים גרביים ואז לשים סליפרס...מחיקה
אם את חורגת מהמאזן פעם בכמה ימים, לא ממש משנה עם איזה מאכלים, את תעלי במשקל, בהנחה שבשאר הימים את בנייטרלי.אם את בגרעון למשל של 500 קלוריות ביום ופעם ב 4 ימים את בפלוס של 300 נגיד אז את לא תעלי במשקל פשוט הירידה תהיה איטית יותראם אני חורגת מהמאזן הקלורי שלי פעם בכמה ימים אך עם מזון בריא בעיקר חלבונים ודל פחמימות...הם זה יוביל לעלייה במשקל? והאם חריגה פעם בשבוע של 400 קל תוביל לעלייה במשקל...שאלה מפגרת כן
איך אני אמור לנהל לוג? איך אני אמור לזכור בעל פה איך הלך לי כל תרגיל?
אין הבדל.למה כולם מקשיבים לss של מארק ריפטו?
זה בונה שריר או רק חוזק?( יש הוכחות שזה עוזר?)
הדדליפט לא יכול לפגוע בגב?( זה השיא של המשקל שאני יכול להרים וזה יכול לצאת לא נכון)אין הבדל.
אם הטכניקה טובה, ואין שום בעיות קיימות אז אין סיבה שתפגע.הדדליפט לא יכול לפגוע בגב?( זה השיא של המשקל שאני יכול להרים וזה יכול לצאת לא נכון)
כמה תרגילי עזר אפשר להוסיף כל אימון?אם הטכניקה טובה, ואין שום בעיות קיימות אז אין סיבה שתפגע.