הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
בצ'ין אפס/מקבילים עם תוספת משקל יש צורך בחימום כלשהו?
עד עכשיו אני ישר הייתי מבצע סטים של עבודה ללא חימום כלשהו.
אולי ראוי לציין שאני מבצע אותם ל-3x5, כך שזה משקל יחסית עצים ולא עוד תרגילים לפאמפ.

היה לנו הרצאה היום לגבי אלכוהול,המרצה טענה שכאשר אנחנו שותים אלכוהול הכלי דם מתרחבים ועל חשבון זה מתקצרים,מה שאומר שאנחנו ניהיים קצרים יותר,נשמע לי קצת מוזר,האם מישהו יכול להאיר לי קצת לגבי הנושא?

היה לנו הרצאה היום לגבי אלכוהול,המרצה טענה שכאשר אנחנו שותים אלכוהול הכלי דם מתרחבים ועל חשבון זה מתקצרים,מה שאומר שאנחנו ניהיים קצרים יותר,נשמע לי קצת מוזר,האם מישהו יכול להאיר לי קצת לגבי הנושא?
קצרים הכוונה נמוכים יותר?
נשמע לי ממש הזוי, מה שקובע אם אנחנו "קצרים" או "ארוכים" זה מבנה השלד, לא נראה לי שכלי הדם מתקצרים ברמה שהם דוחסים את העצמות...

קצרים הכוונה נמוכים יותר?
נשמע לי ממש הזוי, מה שקובע אם אנחנו "קצרים" או "ארוכים" זה מבנה השלד, לא נראה לי שכלי הדם מתקצרים ברמה שהם דוחסים את העצמות...
כן נמוכים יותר,תודה על המענה:)

מחיקה

ידעתי למה שמתי את השאלה הזאת באשכול הזה... פתאום נזכרתי בתשובה שלכם.

אם אני חורגת מהמאזן הקלורי שלי פעם בכמה ימים אך עם מזון בריא בעיקר חלבונים ודל פחמימות...הם זה יוביל לעלייה במשקל? והאם חריגה פעם בשבוע של 400 קל תוביל לעלייה במשקל...שאלה מפגרת כן

אם אני חורגת מהמאזן הקלורי שלי פעם בכמה ימים אך עם מזון בריא בעיקר חלבונים ודל פחמימות...הם זה יוביל לעלייה במשקל? והאם חריגה פעם בשבוע של 400 קל תוביל לעלייה במשקל...שאלה מפגרת כן
אם את חורגת מהמאזן פעם בכמה ימים, לא ממש משנה עם איזה מאכלים, את תעלי במשקל, בהנחה שבשאר הימים את בנייטרלי.אם את בגרעון למשל של 500 קלוריות ביום ופעם ב 4 ימים את בפלוס של 300 נגיד אז את לא תעלי במשקל פשוט הירידה תהיה איטית יותר

איך אני אמור לנהל לוג? איך אני אמור לזכור בעל פה איך הלך לי כל תרגיל?

איך אני אמור לנהל לוג? איך אני אמור לזכור בעל פה איך הלך לי כל תרגיל?

➹➹ המדריך השלם למערכת הלוגים (פתיחת/עדכון לוג, טיפים ועוד) ➹➹
לגבי לזכור כמה עשית כל תרגיל אם אתה בתוכנית שהיא לא כוח אז תרשום לך על דף או על היד או בפלאפון כמה עשית
בהנחה וכל סט אתה עושה משקל שונה או משהו שזה יותר קשה לזכור

מה ההבדל במטרות בין סופר סט לדרופ סט(כשהסופר על אותו שריר)

למה כולם מקשיבים לss של מארק ריפטו?
זה בונה שריר או רק חוזק?( יש הוכחות שזה עוזר?)

אם הטכניקה טובה, ואין שום בעיות קיימות אז אין סיבה שתפגע.
כמה תרגילי עזר אפשר להוסיף כל אימון?
( אני רוצה אימון גם על פלג הגוף העליון)
ואני שואל אותך פה כי לא עונים לי באשכול שפתחתי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית