הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
אז לאכול 3 כריכים ליום קצר(5 שעות) זה סבבה או שהייתם לוקחים משהו אחר לבי״ס?
וב6 פרוסות יש הרבה סוכר? פעם אמרו לי שיש 9 כפיות סוכר בפרוסה

אז לאכול 3 כריכים ליום קצר(5 שעות) זה סבבה או שהייתם לוקחים משהו אחר לבי״ס?
וב6 פרוסות יש הרבה סוכר? פעם אמרו לי שיש 9 כפיות סוכר בפרוסה
סבבה ולא.

ליום ארוך אתה לוקח אורז או משהו כזה או רק כריכים

רק כריכים.
כריך אורז:
מתכון:
2 פרוסות
אורז

מכינים את האורז, דוחפים כמה שאפשר לכריך.
אפשר לתבל במלח.

ערכים:
כמו של 2 פרוסות לחם ואורז.

בכל מקרה, אני לוקח לימים ארוכים אורז וחזה עוף ומחמם במיקרו, לא מוסבך - ממליץ אם אתה לא נהנה מיותר מדי סנדוויצים

כריך אורז:
מתכון:
2 פרוסות
אורז

מכינים את האורז, דוחפים כמה שאפשר לכריך.
אפשר לתבל במלח.

ערכים:
כמו של 2 פרוסות לחם ואורז.

בכל מקרה, אני לוקח לימים ארוכים אורז וחזה עוף ומחמם במיקרו, לא מוסבך - ממליץ אם אתה לא נהנה מיותר מדי סנדוויצים
בכריך אורז מקיאים תוך כדי? מה זה השילוב הזה

איזה משקל טוב יש לי
כל השקית 500 גרם, מודד משקל של שתי כוסות ביחד יוצא 580(חד פעמי עם בןרגול)
בואנה הלכה לי הלסת
איך לועסים כלכך הרבה בלי להתעייף?

מה ההבדל בין 3 סטים כבדים לבין 9 סטים קלים שבסופם קשה באותה מידה כמו בכבדים(עושים אותם מספר חזרות)

חייב להבין מה אנשים מתכוונים כשהם אומרים "אני רוצה יותר היפרטרופיה מאשר מסה"

למה כשמסתכלים על השמש יש אפצ׳י
ואם עשיתי בבנץ בסס 5 5 4 להישאר עם המשקל?

אני חייב לאכול אחרי אימון אירובי של ריצה 25 דק'? כי אני לא רעב בכלל עכשיו.

בתקופה האחרונה (קשה לי להעריך, לפחות שלושה-ארבע שבועות) אני סובל ממגבלה של תנועתיות באגודל ביד שמאל, ובנקודות הקצה של התנועתיות (למשל, כשאני שוטף כלים ודוחף את היד עם סקוטץ' לתוך שייקר) אני חש כאב בחלק שבין המפרק הראשון לשני.
לא זכור לי שחטפתי איזו מכה/חשתי כאב חד באגודל מתישהו, וזה לא משפיע לי כלל על האימונים, אבל אני מתחיל להיות מעט מודאג.
ברור לי שאתם לא רופאים, ובכל זאת, מישהו חווה זאת או נתקל בזה? מישהו יכול להגיד באיזה שריר (או גיד) מדובר?

תודה.

בתקופה האחרונה (קשה לי להעריך, לפחות שלושה-ארבע שבועות) אני סובל ממגבלה של תנועתיות באגודל ביד שמאל, ובנקודות הקצה של התנועתיות (למשל, כשאני שוטף כלים ודוחף את היד עם סקוטץ' לתוך שייקר) אני חש כאב בחלק שבין המפרק הראשון לשני.
לא זכור לי שחטפתי איזו מכה/חשתי כאב חד באגודל מתישהו, וזה לא משפיע לי כלל על האימונים, אבל אני מתחיל להיות מעט מודאג.
ברור לי שאתם לא רופאים, ובכל זאת, מישהו חווה זאת או נתקל בזה? מישהו יכול להגיד באיזה שריר (או גיד) מדובר?

תודה.
אאין שם שרירים ואצבעותת זה דבר שביר, תבדוק

נגיד אדם שוקל 80 קילו עם 12 אחוז שומן
הוא עושה חיטוב ויורד ל75 ו10 אחוז שומן באיזה מצב הוא יראה יותר "גדול" לאחר החיטוב או לפניו?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית