הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
מתוך המאמר:

תחשב אימון משקולות על כ 150-250 קלוריות
פתחתי אשכול בקשר לכך שאני מרגיש לפעמים שקשה לי באימונים ואני לא הכי מצליח לפעמים וענו לי שם הרבה דברים
עכשיו עלתה לי עוד נקודה,שמתי לב שרוב האנשים שעושים אימוני כוח לא עושים בכלל אירובי,לא לפני ולא אחרי האימון...יכול להיות שזה סתם מעמיס עליי? וגורם לי לא להצליח תרגילים מסוימים?

פתחתי אשכול בקשר לכך שאני מרגיש לפעמים שקשה לי באימונים ואני לא הכי מצליח לפעמים וענו לי שם הרבה דברים
עכשיו עלתה לי עוד נקודה,שמתי לב שרוב האנשים שעושים אימוני כוח לא עושים בכלל אירובי,לא לפני ולא אחרי האימון...יכול להיות שזה סתם מעמיס עליי? וגורם לי לא להצליח תרגילים מסוימים?
איזה תרגילים בדיוק? לי אישית קשה לעשות יום לפני אימון רגליים ריצה או באותו היום..

1) האם אפשר לעשות בדיקת הורמונים בכל קופת חולים? איזה הורמונים חשובים חוץ מטסט, וכמה זה עולה?
2) כמה חשוב נעליים מוגבהות להיי בר (אין לי בעיה לרדת עמוק)? האם זה בסדר להמשיך עם שטוחות?

איזה תרגילים בדיוק? לי אישית קשה לעשות יום לפני אימון רגליים ריצה או באותו היום..
זה בכללי פתחתי על זה אשכול
לפעמים אני מגיע לסוף אימון וקשה לי לעשות תתרגילים בסוף
בפולי עליון רחב יש ימים שאני מצליח סטים מלאים של 12 חזרות(3 סטים) ולפעמים אני בסט השלישי מגיע בקושי ל7 חזרות

זה בכללי פתחתי על זה אשכול
לפעמים אני מגיע לסוף אימון וקשה לי לעשות תתרגילים בסוף
בפולי עליון רחב יש ימים שאני מצליח סטים מלאים של 12 חזרות(3 סטים) ולפעמים אני בסט השלישי מגיע בקושי ל7 חזרות
מוזר. אתה במסה?

התחלתי מסה אבל זה היה כי הייתי חסר הבנה בתחום קצת ואז גיליתי שאני על אחוז שומן 17,18 בערך ושעדיף לי להתחיל בחיטוב אז עברתי לחיטוב באמצע
בחיטוב הגיוני שתאבד קצת כח. זה גם תלוי בכמה פחמימות אכלת עד אותו אימון והרבה משתנים. לא הייתי מודאג במקומך. תחטב קצת ותן במסה

שאלה קטנה
ביום שבו אני לא מתאמן יש חשיבות לשעה שבה אני שותה שייק חלבון?
בימים של אימון זה פשוט ישר אחרי האימון,אבל מה לגבי יום שבו אני לא מתאמן? ולמקרה שתשאלו למה אני צריך גם יום שבו אני לא מתאמן-אני לא מצליח להגיע לכמות חלבון היומית שלי בלי זה

שאלה קטנה
ביום שבו אני לא מתאמן יש חשיבות לשעה שבה אני שותה שייק חלבון?
בימים של אימון זה פשוט ישר אחרי האימון,אבל מה לגבי יום שבו אני לא מתאמן? ולמקרה שתשאלו למה אני צריך גם יום שבו אני לא מתאמן-אני לא מצליח להגיע לכמות חלבון היומית שלי בלי זה
אין חשיבות. גם ביום אימון אתה לא חייב לשתות את זה ישר אחרי אימון (אבל זה יוצא נוח)

אין חשיבות. גם ביום אימון אתה לא חייב לשתות את זה ישר אחרי אימון (אבל זה יוצא נוח)

אוקיי תודה על התשובה המהירה

דבר נוסף שעלה לי בדיוק עכשיו לראש(אני יודע שאני חופר,זה פשוט נושא שהפך אצלי למאוד חשוב ואני רוצה לעשות אותו על הצד הטוב ביותר ולהגיע לתוצאות)

הבנתי שרוב האנשים במקום לעמוד כל יום ולהכין ארוחות(כי למי יש זמן לזה תמיד) מכינים כמות לכמה ימים-למשל חזה עוף ופסטה\אורז מכינים כמות שתספיק לכמה ימים שאז פשוט באים ומחממים)
אז השאלה שלי כאן איך אחרי שהכנתי והכל נמצא בקופסא אני יודע לחשב את הכמות שאני צריך? אני בחיטוב אז זה קריטי לי לא לעבור את הכמות קלוריות היומית שלי

אוקיי תודה על התשובה המהירה

דבר נוסף שעלה לי בדיוק עכשיו לראש(אני יודע שאני חופר,זה פשוט נושא שהפך אצלי למאוד חשוב ואני רוצה לעשות אותו על הצד הטוב ביותר ולהגיע לתוצאות)

הבנתי שרוב האנשים במקום לעמוד כל יום ולהכין ארוחות(כי למי יש זמן לזה תמיד) מכינים כמות לכמה ימים-למשל חזה עוף ופסטה\אורז מכינים כמות שתספיק לכמה ימים שאז פשוט באים ומחממים)
אז השאלה שלי כאן איך אחרי שהכנתי והכל נמצא בקופסא אני יודע לחשב את הכמות שאני צריך? אני בחיטוב אז זה קריטי לי לא לעבור את הכמות קלוריות היומית שלי
אתה יכול או להסתמך על מחשבונים באינטרנט, או למדוד הכל לפני ואחרי, ולחשב לפי השינוי במשקל
לדוגמא, אתה יודע את הערכים של 100 גרם חזה עוף, ונגיד שאחרי בישול הוא שוקל 50 גרם, אבל הערכים שלו שווים ל-100 גרם לא מבושל

אתה יכול או להסתמך על מחשבונים באינטרנט, או למדוד הכל לפני ואחרי, ולחשב לפי השינוי במשקל
לדוגמא, אתה יודע את הערכים של 100 גרם חזה עוף, ונגיד שאחרי בישול הוא שוקל 50 גרם, אבל הערכים שלו שווים ל-100 גרם לא מבושל
החזה עוף זה פחות הבעיה,יותר בעיה הפחמימה,יותר הפחמימה,מכל הכמות איך אני אחשב כמה זה 100 גרם למשל

החזה עוף זה פחות הבעיה,יותר בעיה הפחמימה,יותר הפחמימה,מכל הכמות איך אני אחשב כמה זה 100 גרם למשל
בידיוק באותה צורה, יש לך את התווית מאחורה על האורז למשל, אז אתה מודד במשקל כמה שמת בסיר יבש וכמה יצא ממנו, ועושה בידיוק את אותו החישוב

זה נכון שהגוף סופג רק 30 גרם חלבון בארוחה?
אני שם לב שיש המון סתירות בכל הנושא של כושר ותזונה, יש מקומות שאומרים ככה ויש שאומרים ככה,וזה לא רק בנושא הזה

שורה תחתונה-אפשר בתאכלס יותר מ30 אבל עדיף אחרי אימון לצרוך 25-30 גרם חלבון?
אפשר יותר מ-30, אבל אין איזו המלצה ממש לאחרי אימון, זו פשוט הזדמנות טובה

לגבי זקיפות הגב , אני הבנתי שהטרפזים האחראים זה הזקיפות, אני כרגע עושה SS, האם זה מספיק בשביל הזקיפות של הגב ? או שכדאי להוסיף שראגס?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית