הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
אם אתה עושה בנצ' ופרס אז למה אתה תרצה לעבוד על יד אחורית?
זה ששריר מעורב לא אומר שהוא מקבל תמיד את הגירוי שהוא צריך לגדול
אבל כמו שלא כל תוכנית צריכה עבודה על יד אחורית, לא כל תוכנית צריכה עבודה על כתף אחורית, ובאמת שכמעט אף פעם אין צורך בעבודה ספציפית על כתף אחורית, אולי חוץ מעניין קטן של אסתטיקה

הסכמתי עד החלק של הכתף האחורית D: אצלי היא בפיגור רציני ואף תרגיל מורכב לא עבד עליה מספיק. עכשיו אני עושה שלוש פעמים בשבוע
ומתחיל לראות שיפור..

אפשר לעבוד על בטן בצורה הבאה?:
אימון בטן,מנוחה,תרגילים מורכבים שעובדים על הבטן (סקוואט, דדליפט..), מנוחה, וחוזר חלילה

אפשר לעבוד על בטן בצורה הבאה?:
אימון בטן,מנוחה,תרגילים מורכבים שעובדים על הבטן (סקוואט, דדליפט..), מנוחה, וחוזר חלילה
למה שתעשה משהו כזה? מה כזה חשוב לך לעשות תרגילי בטן?
עדיף לא לעשות את זה, כי אז תפגע בתרגילים המורכבים

לא ראיתי הכל, אבל נראה שהוא מדבר על הצורך לעשות תרגילי בטן, ואני לא הולך להיכנס לדיון הזה, אבל מה הקשר בין לעשות תרגילי בטן בכללי, לבין לעשות אותם באמצע התרגילים המורכבים?
למה הם צריכים לקבל חשיבות גבוהה יותר מהתרגילים המורכבים?

לא ראיתי הכל, אבל נראה שהוא מדבר על הצורך לעשות תרגילי בטן, ואני לא הולך להיכנס לדיון הזה, אבל מה הקשר בין לעשות תרגילי בטן בכללי, לבין לעשות אותם באמצע התרגילים המורכבים?
למה הם צריכים לקבל חשיבות גבוהה יותר מהתרגילים המורכבים?
לא התכוונתי לדפוק כפיפות בטן באמצע סקוואט אם זאת הכוונה שלך.. פשוט אני יודע שגם סקוואט ודדליפט משתמשים בבטן ואני פחדתי שאם אני אעשה גם מורכבים וגם בטן אני אגיע לאימון יתר

ייתכן שאם הוא ישתפר בבנץ' אז האגרוף שלו יהיה עוד יותר חזק לא?
ובכללי מעניין אותי, מי שפאוורליפטר (לא שוקל הרבה אלא רטיו) עלול להיות חזק במכות?
אני מניח שפאוורליפטר יהיה חזק יותר במכות ממישהו שלא מתאמן.
במכות מה שחשוב זה בעיקר ביטחון, זריזות וכוח.

לא התכוונתי לדפוק כפיפות בטן באמצע סקוואט אם זאת הכוונה שלך.. פשוט אני יודע שגם סקוואט ודדליפט משתמשים בבטן ואני פחדתי שאם אני אעשה גם מורכבים וגם בטן אני אגיע לאימון יתר
שאלת בידיוק אם זה מה שאפשר לעשות, בטן ואז מורכבים, אז תיארתי לעצמי שזה מה שאתה מתכוון לעשות.
אם אתה רוצה פשוט להוסיף קצת תרגילי בטן בסוף האימון אז אין בעיה, לא מגיעים מזה לאימון יתר

שאלת בידיוק אם זה מה שאפשר לעשות, בטן ואז מורכבים, אז תיארתי לעצמי שזה מה שאתה מתכוון לעשות.
אם אתה רוצה פשוט להוסיף קצת תרגילי בטן בסוף האימון אז אין בעיה, לא מגיעים מזה לאימון יתר
אה הבנתי איפה הבעיה.. אני התכוונתי שביום אחד אימון בטן, יום אחרי זה מנוחה, יום אחרי זה מורכבים, יום אחרי זה מנוחה וחזור חלילה

אה הבנתי איפה הבעיה.. אני התכוונתי שביום אחד אימון בטן, יום אחרי זה מנוחה, יום אחרי זה מורכבים, יום אחרי זה מנוחה וחזור חלילה
אה אוקי!
עקרונית אפשר, אבל תזכור שהבטן היא שריר עזר כמעט בכל תרגיל, זה למה עושים אותה רק בסוף אימון, זה לא כאילו הוא צריכה אימון במיוחד בשבילה

מספיק לומר שתרגילים מורכבים עובדים מספיק על הבטן. זה לא נכון. בכל התרגילים מורכבים הבטן עובדת בצורה איזומטרית והיא שריר נספח וממש לא מקבלת את מירב העבודה.
רוצה ריבועים יפים? תצטרך גם לעשות עבודה ישירה על הבטן

שמעתי שיש אנשים שמערבבים את האבקת חלבון בקפה,זה נכון?
עד כמה זה טוב?

שמעתי שיש אנשים שמערבבים את האבקת חלבון בקפה,זה נכון?
עד כמה זה טוב?
תלוי איזו אבקה, מה ה טעם שלה ועד כמה אתה אוהב קפה.
אני בזמנו הייתי מוסיף לדיימטייז וניל קפה וקקאו שהמסתי בקצת מים חמים כי היא פשוט היתה מתוקה ודוחה.

תלוי איזו אבקה, מה ה טעם שלה ועד כמה אתה אוהב קפה.
אני בזמנו הייתי מוסיף לדיימטייז וניל קפה וקקאו שהמסתי בקצת מים חמים כי היא פשוט היתה מתוקה ודוחה.
יש לי שתי אבקות
אחת בטעם שוקולד קוקוס ואחת בטעם קרם עוגיות
השוקולד קוקוס טעים רצח עם חלב,הקרם עוגיות גם לא רע
ואני שותה נס קפה תמיד לפני אימון,אני אוהב קפה בגלל זה חשבתי לנסות לשלב

יש לי שתי אבקות
אחת בטעם שוקולד קוקוס ואחת בטעם קרם עוגיות
השוקולד קוקוס טעים רצח עם חלב,הקרם עוגיות גם לא רע
ואני שותה נס קפה תמיד לפני אימון,אני אוהב קפה בגלל זה חשבתי לנסות לשלב
אתה יכול לנסות, מה כבר תפסיד? כמה שקלים על סקופ אבקה?
נראלי ילך יותר טוב עם הקרם עוגיות

אתה יכול לנסות, מה כבר תפסיד? כמה שקלים על סקופ אבקה?
נראלי ילך יותר טוב עם הקרם עוגיות
אין לי בעיה לנסות פשוט רציתי לשאול אם זה אפקטיבי והגיוני לעשות את השילוב

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית