הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
שאלה טובה . אני מתאמן רק ראשון שלישי וחמישי.
אפשרי להתקדם עם כל כך קצת אימונים?

ההיקף שלי באוזר הפופיק הוא 79-80 ס"מ, מה שאומר שאני מדיום לפי המידות באינזר לבר (30-33, כלומר עד 84 ס"מ), יש אפשרות להגדיל אותה בחור? או שעדיף לקנות לארג ולהקטין?

אגב, ממה שהבנתי צריך למדוד כאשר הבטן משוחררת, אבל האם צריך ללחוץ את הסרט מדידה על הבטן או שגם הוא צריך להיות משוחרר?

שאלה טובה . אני מתאמן רק ראשון שלישי וחמישי.

כן, תלוי בתוכנית אימונים שלך, בתזונה ובמנוחה
אני בעקרון דוגל ב 4 אימונים בשבוע

אבל כל דבר עדיף על כלום או פחות מזה

אם אני מתאמן רק חמישי שישי שבת בגלל הצבא אבל עושה A B C בימים האלה אני אתקדם?
לא אידאלי, אבל עדיף מכלום

ללא ספק, 3-4 ימי אימון בשבוע זה הנורמה, פשוט צריך שהאימונים יהיו בנויים כמו שצריך, למשל FBW שמתרכז בעיקר על תרגילים מורכבים

ההיקף שלי באוזר הפופיק הוא 79-80 ס"מ, מה שאומר שאני מדיום לפי המידות באינזר לבר (30-33, כלומר עד 84 ס"מ), יש אפשרות להגדיל אותה בחור? או שעדיף לקנות לארג ולהקטין?
המידה היא טווח היקפים, אפשר להזיז את הלבר לאורך כמה חורים, כמעט כמו בחגורת אבזם

@kotzer
הכוונה שלי אם אפשר לחורר עוד חורים על מנת שתתאים להיקפים יותר גדולים במידה ואצטרך, הבנתי שלקנות גדול ולהקטין זה לא בעיה.
שואל כי אני לא בטוח אם לקנות לארג או מדיום.

ושואל שוב, המדידה של היקף הבטן זה כאשר הבטן רפויה והשרוך שאיתו אני מודד רפוי או ללחוץ את השרוך על הבטן?

@kotzer
הכוונה שלי אם אפשר לחורר עוד חורים על מנת שתתאים להיקפים יותר גדולים במידה ואצטרך, הבנתי שלקנות גדול ולהקטין זה לא בעיה.

ושואל שוב, המדידה של היקף הבטן זה כאשר הבטן רפויה והשרוך שאיתו אני מודד רפוי או ללחוץ את השרוך על הבטן?

אתה מתכנן לעלות עוד או לחטב או אולי להשאר פחות או יותר במשקל שלך? זה יעזור לך להחליט

אם אתה מתכוון להישאר פחות או יותר 5-10 קילו לכל כיוון ממה שאתה עכשיו אז אין לך ממש מה לדאוג, אני עליתי עם החגורה שלי 7 קילו ואפילו לא זזתי חור אחד
אבל במידת הצורך כמה שאני יודע אפשר לחורר יותר, אבל זה תלוי האם יש תפירה שם או לא

למיטב הבנתי אמורים עם בטן מעט מכווצת, לא רפויה ולא מכווצת עד הסוף

גם אם אני מתאמץ אני לא חושב שאוכל לעלות יותר מעשר קילו, למזלי קשה לי להשמין למרות אכילה מרובה.
אם ככה אני אקנה את המדיום, גם נראה שיש שם מקום לעוד חור במקרה ואצטרך.
תודה רבה!

• אהבתי
Reactions: liv
באימון AB,האם החלוקה הזאת נכונה:
רגליים->חזה->יד אחורית A
גב->כתפיים->יד קדמית B

אני באופן אישי עושה כמו שרשמת, אני עושה בנץ ואוברהד פרס ולעשות אותם באותו אימון זה קשה.

האם דדליפט וסקוואט זה תרגילים שכל מתאמן חייב לעשות מתישהו (כשהוא מתקדם), או שתרגולים אחרים יעשו את אותה עבודה ?

נערך לאחרונה:
האם דדליפט וסקוואט זה תרגילים שכל מתאמן חייב לעשות מתישהו (כשהוא מתקדם), או שתרגולים אחרים יעשו את אותה עבודה ?
אין כזה דבר תרגיל חובה, אבל אלה התרגילים שיביאו הכי הרבה תוצאה למה שתשקיע. כדי "לכפר" על לא לעשות אותם תצטרך לעשות הרבה מאוד עבודה אחרת

אם אני מתאמן בבוקר (מגיע לחדר כושר בערך שעה אחרי שאני מתעורר) מה כדאי לי לאכול לפני האימון?

אני לא רוצה מצד אחד לאכול יותר מידי כי כשהייתי אוכל ממש ארוחת בוקר הייתי מרגיש כבד וזה היה דופק לי את כל האימון והיו לי בחילות גם
ואז החלטתי רק לשתות קפה עם איזה משהו קטן בצד אבל אני מרגיש קצת חסר אנרגיה

אהלן,
חזרתי להתאמן אחרי תקופה לא פשוטה בצבא שכללה פציעות וחוסר שעות שינה פסיכי.
מציין שאני עדיין בצבא (לוחם)
ולענייננו:
תפריט תזונה:
התזונה בצבא לא מדהימה, אין לי בעיה להביא אוכל מהבית, מה שחשוב לי זה להבין את העקרונות עליהן אני צריך להשען.
מבחינת מה הכי כדאי ומתי, סוגי מזון שתיה עם ערכים שאני צריך (כמו שתה ירוק מאיץ חילוף חומרים או ששיבולת שועל היא בעלת ס.ת ונותנת תחושת שובע לזמן ארוך)
יש לי תפריט כרגע אבל אני מרגיש שינוי מאוד מאוד איטי ומזערי.
כמובן שאם מישהו יוכל לדבר איתי פרטני בוואטסאפ אני אשמח מכיוון שיש לי המון שאלות.

שלום, רציתי לדעת מה קורה לשריר ביום של אימון במהלך השינה והאם אותו תהליך קורה ביום ללא אימון?
האם מומלץ לישון לאחר אימון? או שזה לא משנה מתי ישנים העיקר שיש שינה רצופה עם מספיק שעות שינה באותו הלילה?
תודה.

שלום, רציתי לדעת מה קורה לשריר ביום של אימון במהלך השינה והאם אותו תהליך קורה ביום ללא אימון?
האם מומלץ לישון לאחר אימון? או שזה לא משנה מתי ישנים העיקר שיש שינה רצופה עם מספיק שעות שינה באותו הלילה?
תודה.
במהלך האימון(בהקשר של היפרטרופיה)אתה גורם נזק לשריר, ובהתאוששות הגוף בונה אותו מחדש יותר חזק(עקרון פיצוי יסף). עדיף לישון בלילה שינה רצופה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית