עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תדאג, בשביל זה יש את הפורום 😃טוב. תודה וסליחה על השאלות המפגרות 😅
הם לא כאלה מפגרותטוב. תודה וסליחה על השאלות המפגרות 😅
שאלה טובה . אני מתאמן רק ראשון שלישי וחמישי.
אפשרי להתקדם עם כל כך קצת אימונים?
לא אידאלי, אבל עדיף מכלוםאם אני מתאמן רק חמישי שישי שבת בגלל הצבא אבל עושה A B C בימים האלה אני אתקדם?
ללא ספק, 3-4 ימי אימון בשבוע זה הנורמה, פשוט צריך שהאימונים יהיו בנויים כמו שצריך, למשל FBW שמתרכז בעיקר על תרגילים מורכביםאפשרי להתקדם עם כל כך קצת אימונים?
המידה היא טווח היקפים, אפשר להזיז את הלבר לאורך כמה חורים, כמעט כמו בחגורת אבזםההיקף שלי באוזר הפופיק הוא 79-80 ס"מ, מה שאומר שאני מדיום לפי המידות באינזר לבר (30-33, כלומר עד 84 ס"מ), יש אפשרות להגדיל אותה בחור? או שעדיף לקנות לארג ולהקטין?
@kotzer
הכוונה שלי אם אפשר לחורר עוד חורים על מנת שתתאים להיקפים יותר גדולים במידה ואצטרך, הבנתי שלקנות גדול ולהקטין זה לא בעיה.
שואל כי אני לא בטוח אם לקנות לארג או מדיום.
ושואל שוב, המדידה של היקף הבטן זה כאשר הבטן רפויה והשרוך שאיתו אני מודד רפוי או ללחוץ את השרוך על הבטן?
אם אתה מתכוון להישאר פחות או יותר 5-10 קילו לכל כיוון ממה שאתה עכשיו אז אין לך ממש מה לדאוג, אני עליתי עם החגורה שלי 7 קילו ואפילו לא זזתי חור אחדהכוונה שלי אם אפשר לחורר עוד חורים על מנת שתתאים להיקפים יותר גדולים במידה ואצטרך, הבנתי שלקנות גדול ולהקטין זה לא בעיה.
שואל כי אני לא בטוח אם לקנות לארג או מדיום.
למיטב הבנתי אמורים עם בטן מעט מכווצת, לא רפויה ולא מכווצת עד הסוףושואל שוב, המדידה של היקף הבטן זה כאשר הבטן רפויה והשרוך שאיתו אני מודד רפוי או ללחוץ את השרוך על הבטן?
אין כזה דבר תרגיל חובה, אבל אלה התרגילים שיביאו הכי הרבה תוצאה למה שתשקיע. כדי "לכפר" על לא לעשות אותם תצטרך לעשות הרבה מאוד עבודה אחרתהאם דדליפט וסקוואט זה תרגילים שכל מתאמן חייב לעשות מתישהו (כשהוא מתקדם), או שתרגולים אחרים יעשו את אותה עבודה ?
במהלך האימון(בהקשר של היפרטרופיה)אתה גורם נזק לשריר, ובהתאוששות הגוף בונה אותו מחדש יותר חזק(עקרון פיצוי יסף). עדיף לישון בלילה שינה רצופה.שלום, רציתי לדעת מה קורה לשריר ביום של אימון במהלך השינה והאם אותו תהליך קורה ביום ללא אימון?
האם מומלץ לישון לאחר אימון? או שזה לא משנה מתי ישנים העיקר שיש שינה רצופה עם מספיק שעות שינה באותו הלילה?
תודה.