הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
בגלל זה לי יש 2 שייקרים, כדי שאני לא אתקע כל פעם שהשייקר שלי במדיח כלים(לא מסוגל לשטוף ידנית - הריח ביוב לא יוצא)
המדיח שלנו בבית יושב שם ליופי חח אפעם לא משתמשים בו .
זרם חזק מהשפורפרת של המקלחת וקצת סבון יספיקו אני מקווה 😣

המדיח שלנו בבית יושב שם ליופי חח אפעם לא משתמשים בו .
זרם חזק מהשפורפרת של המקלחת וקצת סבון יספיקו אני מקווה 😣

חוץ מכלים שדורשים ניקוי ידני(סירים פלטות וכד') כל השאר נכנס אצלי למדיח. עכשיו ההורים שלי נסעו לחו"ל ואין מצב שאחים שלי הולכים עם הכלים לכיור.

אצלי גם אם אני משרה את השייקר עם סבון וממלא אותו במים ומשאיר אותו ככה לכמה זמן, הריח עדיין נשאר.

למה בהרבה תוכניות של אנשים פה אני רואה בAB שדדליפט עושים סט אחד של 5 חזרות וזהו? למה לא כמה סטים?

למה בהרבה תוכניות של אנשים פה אני רואה בAB שדדליפט עושים סט אחד של 5 חזרות וזהו? למה לא כמה סטים?
כי זה סט מאוד עצים וקשה...
בתוכנית SS ועוד כמה תוכניות כח זה מספיק.
(אגב עושים חימום עם משקלים נמוכים לפני זה)

מישהו יודע באיזה גבינה יש הכי הרבה חלבונים?
מה שאני מכיר עם הכי הרבה חלבון ל100 גרם זה גבינת חמד שיש לה אם אני לא טועה באזור ה23 גרם (150 קלוריות בערך) ל100 גרם שזה לא רחוק בהרבה מקוטג' מבחינת קלוריות אבל 2 גרם פחות הבדל לעומת כל הקופסא. הבעיה היא הנתרן שבחמד יש מלא

איך אפשר לאגור הכי הרבה נוזלים ומשקל ב2-3 ימים?
דוריטוס ענק עם דיפ ומלא קולה ואם בא לך אז גם מלפפון במלח

מה שאני מכיר עם הכי הרבה חלבון ל100 גרם זה גבינת חמד שיש לה אם אני לא טועה באזור ה23 גרם (150 קלוריות בערך) ל100 גרם שזה לא רחוק בהרבה מקוטג' מבחינת קלוריות אבל 2 גרם פחות הבדל לעומת כל הקופסא. הבעיה היא הנתרן שבחמד יש מלא

דוריטוס ענק עם דיפ ומלא קולה ואם בא לך אז גם מלפפון במלח
בגבינת פרמז'ן יש 40 חלבון ל-100 גרם

האם נעלי שטח יכולות להיות יותר טובות לסקוואט מנעלי אולסטאר מבחינת קיבוע הרגל ?

לא שאני אלך עם נעליים כאלה לחדר כושר כי אני אראה מצחיק אבל סתם אני שואל....

נעל בסגנון הזה...

2852438.jpg

האם נעלי שטח יכולות להיות יותר טובות לסקוואט מנעלי אולסטאר מבחינת קיבוע הרגל ?

לא שאני אלך עם נעליים כאלה לחדר כושר כי אני אראה מצחיק אבל סתם אני שואל....

נעל בסגנון הזה...

2852438.jpg
אני לא מומחה גדול, אבל מניסיון שלי עם נעלי הרים, הן הרבה יותר נוחות ( בולמים וכו ) מנעל אולסטר. ככה שאני כמעט בטוח שאולסטר יותר קשיחה ובגלל זה גם עדיפה מנכל הרים כשאתה מרים כבד

מעוניין ללמוד יותר על כל הנושא של פירוק ו"שריפת" שריר.

למה אומרים על בנאדם שרק רץ מבלי שהוא עובד התנגדות שהוא שורף שריר למרות שהוא אוכל ומתאמן(אומנם אירובי אבל מתאמן)

מעוניין ללמוד יותר על כל הנושא של פירוק ו"שריפת" שריר.

למה אומרים על בנאדם שרק רץ מבלי שהוא עובד התנגדות שהוא שורף שריר למרות שהוא אוכל ומתאמן(אומנם אירובי אבל מתאמן)
זה שימוש שגוי במושג 'שורף שריר' ירידה במשקל כוללת גם ירידה במסת שריר. ירידה במשקל במקביל לאכילה מספקת של חלבון ואימוני התנגדות, מצמצמת את הירידה במסת השריר.

זה כמו מסה נקייה אבל הפוך.

שריפת שריר בזמן אימון, היא תופעה נדירה וצריך להיות די דביל כדי שהיא תקרה. אימון עצים מאוד אחרי צום

יש לי שתי שאלות:

1. ניסיתי פעם ראשונה לעשות bor והמוט עלה לי לחלק שבין הבטן לחזה. הוא אמור לעלות לשם או שאני צריך לחשוב על להרים אותו יותר לכיוון החזה ?
2. בלינארית 5*5 אמורים לעשות חימום לפני החמישה סטים עם משקלים עולים או שהחמישה סטים נחשבים גם חימום?

למה בתוכנית אימון איי בי שמוצעת פה באתר הקדישו רק תרגיל אחד ליד קידמית ב איי ורק תרגיל ליד אחורית ב בי?זה באמת מספיק לידיים?

לא שאלה מפגרת אבל עדיין אני לא חושב שצריך לפתוח אשכול במיוחד בשביל זה...

רציתי לשאול בקשר לפחמימות לפני האימון. בהנחה שכולם נלקחים בנוסף למנת חלבון (למשל טונה שלמה).

אם אני אוכל לפני האימון פחמימה מורכבת (אורז, לחם מלא וכו') אז יהיה לי כוח כל האימון ואני אהיה אנרגטי.
אם אני אוכל פחמימה פשוטה (שוקולד למשל) אז יהיה לי הרבה כח לשעה +- ואז ירידה מטורפת באנרגיה.
אם אני אוכל רק חלבון בלי שום פחמימה אז כמעט ולא תהיה לי אנרגיה בתחילת האימון, ושלא נדבר על סוף האימון.
עכשיו אם אני רוצה לאכול ירקות עם מנת חלבון, כמה אנרגיה תהיה לי במהלך האימון ולכמה זמן? האם הירקות מתנהגים כמו פחמימה מורכבת או שאני ארגיש כאילו לא אכלתי פחמימות בכלל?

אני חייב לציין שאת שלושת המקרים הראשונים אני אומר מניסיון ככה שאל תגידו לי שזה לא נכון או לא מדויק, ככה אני מרגיש...

לא שאלה מפגרת אבל עדיין אני לא חושב שצריך לפתוח אשכול במיוחד בשביל זה...

רציתי לשאול בקשר לפחמימות לפני האימון. בהנחה שכולם נלקחים בנוסף למנת חלבון (למשל טונה שלמה).

אם אני אוכל לפני האימון פחמימה מורכבת (אורז, לחם מלא וכו') אז יהיה לי כוח כל האימון ואני אהיה אנרגטי.
אם אני אוכל פחמימה פשוטה (שוקולד למשל) אז יהיה לי הרבה כח לשעה +- ואז ירידה מטורפת באנרגיה.
אם אני אוכל רק חלבון בלי שום פחמימה אז כמעט ולא תהיה לי אנרגיה בתחילת האימון, ושלא נדבר על סוף האימון.
עכשיו אם אני רוצה לאכול ירקות עם מנת חלבון, כמה אנרגיה תהיה לי במהלך האימון ולכמה זמן? האם הירקות מתנהגים כמו פחמימה מורכבת או שאני ארגיש כאילו לא אכלתי פחמימות בכלל?

אני חייב לציין שאת שלושת המקרים הראשונים אני אומר מניסיון ככה שאל תגידו לי שזה לא נכון או לא מדויק, ככה אני מרגיש...
אני אומר שתריץ כמה נסיונות ותראה מה עובד הכי טוב
אל תשכח לעדכן

אגב אני גם מתנזר אפילו כמה שעות מפחמימה פשוטה לפני אימון, מרגיש הרבה יותר טוב

היי
1.אפשר להכניס שקית במבה )80גרם( לתפריט שלי?ואם כן בתור מה?שומנים או פחנינות?
2.גיינר אחרי אימון איך להכניס בתור חלבונים או פחמימות super mass של dymatiE לצורך העיניין

מהי בעצם הכוונה כשאומרים תכניות נפח מול תכניות עצימות ?

מהי בעצם הכוונה כשאומרים תכניות נפח מול תכניות עצימות ?
נפח זה לרוב תוכנית בילדינג שיש בה הרבה תרגילים סטים וחזרות ותוכנית עצימות זה תוכנית עם מעט תרגילים למעט חזרות שהדגש שלה הוא להרים הרבה משקל.

שאלה קצת מפגרת ... אבל שבאמת מסקרנת אותי -

איך אתם מתמודדים עם בניית המוט בדדליפט ? במשקלים של 100 קילו ומעלה זה מתחיל להיות אימון בפני עצמו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית