המדיח שלנו בבית יושב שם ליופי חח אפעם לא משתמשים בו .בגלל זה לי יש 2 שייקרים, כדי שאני לא אתקע כל פעם שהשייקר שלי במדיח כלים(לא מסוגל לשטוף ידנית - הריח ביוב לא יוצא)
זרם חזק מהשפורפרת של המקלחת וקצת סבון יספיקו אני מקווה 😣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המדיח שלנו בבית יושב שם ליופי חח אפעם לא משתמשים בו .בגלל זה לי יש 2 שייקרים, כדי שאני לא אתקע כל פעם שהשייקר שלי במדיח כלים(לא מסוגל לשטוף ידנית - הריח ביוב לא יוצא)
המדיח שלנו בבית יושב שם ליופי חח אפעם לא משתמשים בו .
זרם חזק מהשפורפרת של המקלחת וקצת סבון יספיקו אני מקווה 😣
מלח/נתרן+פחמימות+מיםאיך אפשר לאגור הכי הרבה נוזלים ומשקל ב2-3 ימים?
כי זה סט מאוד עצים וקשה...למה בהרבה תוכניות של אנשים פה אני רואה בAB שדדליפט עושים סט אחד של 5 חזרות וזהו? למה לא כמה סטים?
מה שאני מכיר עם הכי הרבה חלבון ל100 גרם זה גבינת חמד שיש לה אם אני לא טועה באזור ה23 גרם (150 קלוריות בערך) ל100 גרם שזה לא רחוק בהרבה מקוטג' מבחינת קלוריות אבל 2 גרם פחות הבדל לעומת כל הקופסא. הבעיה היא הנתרן שבחמד יש מלאמישהו יודע באיזה גבינה יש הכי הרבה חלבונים?
דוריטוס ענק עם דיפ ומלא קולה ואם בא לך אז גם מלפפון במלחאיך אפשר לאגור הכי הרבה נוזלים ומשקל ב2-3 ימים?
בגבינת פרמז'ן יש 40 חלבון ל-100 גרםמה שאני מכיר עם הכי הרבה חלבון ל100 גרם זה גבינת חמד שיש לה אם אני לא טועה באזור ה23 גרם (150 קלוריות בערך) ל100 גרם שזה לא רחוק בהרבה מקוטג' מבחינת קלוריות אבל 2 גרם פחות הבדל לעומת כל הקופסא. הבעיה היא הנתרן שבחמד יש מלא
דוריטוס ענק עם דיפ ומלא קולה ואם בא לך אז גם מלפפון במלח
אני לא מומחה גדול, אבל מניסיון שלי עם נעלי הרים, הן הרבה יותר נוחות ( בולמים וכו ) מנעל אולסטר. ככה שאני כמעט בטוח שאולסטר יותר קשיחה ובגלל זה גם עדיפה מנכל הרים כשאתה מרים כבדהאם נעלי שטח יכולות להיות יותר טובות לסקוואט מנעלי אולסטאר מבחינת קיבוע הרגל ?
לא שאני אלך עם נעליים כאלה לחדר כושר כי אני אראה מצחיק אבל סתם אני שואל....
נעל בסגנון הזה...
![]()
זה שימוש שגוי במושג 'שורף שריר' ירידה במשקל כוללת גם ירידה במסת שריר. ירידה במשקל במקביל לאכילה מספקת של חלבון ואימוני התנגדות, מצמצמת את הירידה במסת השריר.מעוניין ללמוד יותר על כל הנושא של פירוק ו"שריפת" שריר.
למה אומרים על בנאדם שרק רץ מבלי שהוא עובד התנגדות שהוא שורף שריר למרות שהוא אוכל ומתאמן(אומנם אירובי אבל מתאמן)
אני אומר שתריץ כמה נסיונות ותראה מה עובד הכי טובלא שאלה מפגרת אבל עדיין אני לא חושב שצריך לפתוח אשכול במיוחד בשביל זה...
רציתי לשאול בקשר לפחמימות לפני האימון. בהנחה שכולם נלקחים בנוסף למנת חלבון (למשל טונה שלמה).
אם אני אוכל לפני האימון פחמימה מורכבת (אורז, לחם מלא וכו') אז יהיה לי כוח כל האימון ואני אהיה אנרגטי.
אם אני אוכל פחמימה פשוטה (שוקולד למשל) אז יהיה לי הרבה כח לשעה +- ואז ירידה מטורפת באנרגיה.
אם אני אוכל רק חלבון בלי שום פחמימה אז כמעט ולא תהיה לי אנרגיה בתחילת האימון, ושלא נדבר על סוף האימון.
עכשיו אם אני רוצה לאכול ירקות עם מנת חלבון, כמה אנרגיה תהיה לי במהלך האימון ולכמה זמן? האם הירקות מתנהגים כמו פחמימה מורכבת או שאני ארגיש כאילו לא אכלתי פחמימות בכלל?
אני חייב לציין שאת שלושת המקרים הראשונים אני אומר מניסיון ככה שאל תגידו לי שזה לא נכון או לא מדויק, ככה אני מרגיש...
נפח זה לרוב תוכנית בילדינג שיש בה הרבה תרגילים סטים וחזרות ותוכנית עצימות זה תוכנית עם מעט תרגילים למעט חזרות שהדגש שלה הוא להרים הרבה משקל.מהי בעצם הכוונה כשאומרים תכניות נפח מול תכניות עצימות ?
מבקש עזרה ועוזר לאחרים גם שצריךאיך אתם מתמודדים עם בניית המוט בדדליפט ? במשקלים של 100 קילו ומעלה זה מתחיל להיות אימון בפני עצמו.