הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
טוב, לגבי הגמירה אני אסכם את מה שהצלחתי להבין\לקרוא בקצרה ומהר כי אם אני אכתוב הרבה אתם תחשבו שאין לי חיים ואני לא רוצה שתדעו זאת אז:

שפיכה גורמת לירידה גדולה של טסטוסטורון במשך כ - 4 שעות, ואז עולות
הרמות טסטוסטורון חוזרות לנורמה בדרך כלל\גדלות רק כ-שבוע אחרי השפיכה (או אי שפיכה)
אוננות\סקס ללא גמירה לא מורידה את רמות הטסטוסטרון בד"כ
סקס, על אף שפיכה, כנראה מעלה את הרמות בגלל הריגושים שיש בה
@דני @דני

אני רוצה לקנות אבקת חלבון אבל אני לא רוצה לקחת סטרואידים בגיל כזה
מה לעשות?

אסור לדבר על מחירים של חומרים בפורום.
אזהרה ראשונה .
על מה אתה מדבר?
איזה חומרים?
יש באתר לוח מכירה וקנייה
אז אני לא מבין מה הבעיה לשאול אותו על אבקת חלבון שהוא מכר?

אני רוצה לקנות אבקת חלבון אבל אני לא רוצה לקחת סטרואידים בגיל כזה
מה לעשות?

tmp_17816-original-1095809325.jpeg

איך אמורים לנשום בפרס? מתי מכניסים אויר ומתי מוציאים? @zorner

לי יש גם שאלה , מישהו יודע כמה זמן לוקח עד שהקראטין מפסיק להשפיע ? ואיך זה מתבטא בירידה בכוח\משקל ?

איך אמורים לנשום בפרס? מתי מכניסים אויר ומתי מוציאים? @zorner
יש כמה אפשרויות. אם אתה לוחץ בשיטה הרגילה(שמזיזים רק את הראש בשביל שהמוט יעבור) אז אתה נושם כשהמוט למעלה כי אתה צריך להשתמש ברפלקס מתיחה(על אותו עיקרון שבבנצ עושים את הנשימה כשהמוט נעול למעלה). אם אתה עושה פרס בשיטה של ריפטו שבה אתה מזיז את האגן ואת כל הפרק גוף העליון אתה עושה את הנשימה כשהמוט על הכתפיים כי אתה לא משתמש ברפלקס מתיחה.

נגיד ואני לא מצליח להתאושש בין האימונים ונתקע במשקלים (SS למשל) ואני כבר אוכל 1500 קלוריות מעל התחזוקה, בכוונה אני אומר כמות די מוגזמת שתעלה אותי הרבה בשומן . אם אני מעלה את זה ל 2000 מעל התחזוקה זה יעזור לי איכשהו להתאוששות, זתומרת תאורטית אם להעלות את כמות הקלוריות עוד ועוד בלי הגבלה יעזור יותר להתאוששות? לדעתי לא, כי החל מנקודה כלשהי זה סתם אנרגיה מיותרת שהגוף לא משתמש בה והוא אוגר אותה בצורת שומן, וגם 1500 לא יעזור להתאושש יותר טוב מ 1000 מעל התחזוקה, אבל נראה לי שיש אנשים (ריפטו אולי) שחושבים אחרת

שאלה קצת דפוקה.. חח

מה זה אימון SS ?
או AB?

אפשר הסבר מדעי ללמה אם הספוטר לא נוגע רק מייצב זה נחשב ללא תקין ?

שאלה קצת דפוקה.. חח

מה זה אימון SS ?
או AB?
תכנית AB זה כשאתה עושה באימון A תרגילים מסויימים ובאימון B תרגילים אחרים, בדרך כלל מפצלים לקבוצות שרירים שונות, למשל אימון A חזה, כתפיים, יד אחורית, אימון B רגליים, גב, יד קדמית, ובאימון אחד אתה עושה A אימון הבא B אימון הבא שוב A וכו'.
על SS אתה יכול לקרוא כאן: http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/
בעיקרון זה גם סוג של AB אבל לא בדיוק פיצול של קבוצות שרירים שונות

אפשרי להוריד אחוז שומן מבלי לרדת במשקל?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית