אני רק אניח את זה כאןיש בחור שאני רוצה לתייג אבל הוא מחלק לי מוניטינים שליליים אז אתה תצטרך להבין מי הוא.
@rud
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רק אניח את זה כאןיש בחור שאני רוצה לתייג אבל הוא מחלק לי מוניטינים שליליים אז אתה תצטרך להבין מי הוא.
איכ מלשןאני רק אניח את זה כאן :whisle
@rud
@דני @דניטוב, לגבי הגמירה אני אסכם את מה שהצלחתי להבין\לקרוא בקצרה ומהר כי אם אני אכתוב הרבה אתם תחשבו שאין לי חיים ואני לא רוצה שתדעו זאת אז:
שפיכה גורמת לירידה גדולה של טסטוסטורון במשך כ - 4 שעות, ואז עולות
הרמות טסטוסטורון חוזרות לנורמה בדרך כלל\גדלות רק כ-שבוע אחרי השפיכה (או אי שפיכה)
אוננות\סקס ללא גמירה לא מורידה את רמות הטסטוסטרון בד"כ
סקס, על אף שפיכה, כנראה מעלה את הרמות בגלל הריגושים שיש בה
הבאתי לך מוניטין שלא תבכהאיכ מלשן
אני לא בוכה זה מוריד את הטסט'הבאתי לך מוניטין שלא תבכה
עכשיו אתה אומר ? כבר מכרתי את שליאני רוצה לקנות אבקת חלבון אבל אני לא רוצה לקחת סטרואידים בגיל כזה
מה לעשות?
בכמה?עכשיו אתה אומר ? כבר מכרתי את שלי
אסור לדבר על מחירים של חומרים בפורום.בכמה?
לא טרול שואל ברצינות, עד כמה זה משפיע על הרמות טסט בגוף
על מה אתה מדבר?אסור לדבר על מחירים של חומרים בפורום.
אזהרה ראשונה .
יש כמה אפשרויות. אם אתה לוחץ בשיטה הרגילה(שמזיזים רק את הראש בשביל שהמוט יעבור) אז אתה נושם כשהמוט למעלה כי אתה צריך להשתמש ברפלקס מתיחה(על אותו עיקרון שבבנצ עושים את הנשימה כשהמוט נעול למעלה). אם אתה עושה פרס בשיטה של ריפטו שבה אתה מזיז את האגן ואת כל הפרק גוף העליון אתה עושה את הנשימה כשהמוט על הכתפיים כי אתה לא משתמש ברפלקס מתיחה.איך אמורים לנשום בפרס? מתי מכניסים אויר ומתי מוציאים? @zorner
תכנית AB זה כשאתה עושה באימון A תרגילים מסויימים ובאימון B תרגילים אחרים, בדרך כלל מפצלים לקבוצות שרירים שונות, למשל אימון A חזה, כתפיים, יד אחורית, אימון B רגליים, גב, יד קדמית, ובאימון אחד אתה עושה A אימון הבא B אימון הבא שוב A וכו'.שאלה קצת דפוקה.. חח
מה זה אימון SS ?
או AB?