כמות החלבון/קלוריות שצריך להכניס ביום אימון זהה לכמות שצריך להכניס ביום מנוחה?
חיובי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמות החלבון/קלוריות שצריך להכניס ביום אימון זהה לכמות שצריך להכניס ביום מנוחה?
כן, אם אתה אוכל פרי לפני אימון אז אתה יכול לוותר עליו ביום מנוחה.כמות החלבון/קלוריות שצריך להכניס ביום אימון זהה לכמות שצריך להכניס ביום מנוחה?
נגיד ואני לא מצליח להתאושש בין האימונים ונתקע במשקלים (SS למשל) ואני כבר אוכל 1500 קלוריות מעל התחזוקה, בכוונה אני אומר כמות די מוגזמת שתעלה אותי הרבה בשומן . אם אני מעלה את זה ל 2000 מעל התחזוקה זה יעזור לי איכשהו להתאוששות, זתומרת תאורטית אם להעלות את כמות הקלוריות עוד ועוד בלי הגבלה יעזור יותר להתאוששות? לדעתי לא, כי החל מנקודה כלשהי זה סתם אנרגיה מיותרת שהגוף לא משתמש בה והוא אוגר אותה בצורת שומן, וגם 1500 לא יעזור להתאושש יותר טוב מ 1000 מעל התחזוקה, אבל נראה לי שיש אנשים (ריפטו אולי) שחושבים אחרת
זה לא באמת שומר על הכבד.יש את הכדורים האלה לשמירה על הכבד, LIV52. זה יכול להתאים גם למישהו ששותה הרבה אלכוהול, שישמור על הכבד? אשמח לתשובה גם על זה:
קח בחשבון את ההוצאות הקלוריות שלך באותו יום של אימון ותוסיףכמות החלבון/קלוריות שצריך להכניס ביום אימון זהה לכמות שצריך להכניס ביום מנוחה?
ברורלפני שבועיים שקלתי 68 והצלחתי לעשות 4.5 חזרות מתח.
עכשיו אני שוקל 71 ואני מצליח לעשות 5.5 חזרות.
התחזקתי נכון?
בכללי שתיית מים זה טוב..כמה מים לשתות ביום עם צריכת קריאטין?
אין כמות מוגדרת, בד"כ את האינדקציה נקבל מצבע השתן, אז אם צבע השתן שקוף משמע שתינו מספיק.כמה מים לשתות ביום עם צריכת קריאטין?
אחרי כמה זמן אני אמור להרגיש את ההשפעה של הקריאטין אם אני לוקח 5 גרם ביום ?
אם אני עושה הנפות לצדדים, לפנים ולאחור עם קילו ל25 חזרות כל יום זה יפגע לי בהתאוששות או שיהיה יותר טוב ?
אפשר הסבר ללמה אסור לפמפם בייספס לפני דדליפט ?
שמעתי באיזה מקום שזה מסכן בקריעת בייספס כמעט ודאיתכי השרירים שאחראים על האחיזה של המוט הם האמות ובייספט (לא בטוח לגבי הבייספ כלכך...) אז שאתה מפמפם יד קדמית לפני אתה מעייף את האמות והבייספ(שוב פעם לא בטוח לגבי הבייספ אם הוא תורם באחיזה) ואז האחיזה שלך תהיה יותר קשה כי השריר עייף
שמעתי באיזה מקום שזה מסכן בקריעת בייספס כמעט ודאית
האם בחתירה בישיבה עם כבל יש הבדל בין חיבור של "משולש" http://www.gilsport.co.il/ViewProduct.asp?ID=164
ל-2 ידיות http://bashgal.co.il/product/ידית משיכה למכשיר כושר/ ?