הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
כמות החלבון/קלוריות שצריך להכניס ביום אימון זהה לכמות שצריך להכניס ביום מנוחה?
כן, אם אתה אוכל פרי לפני אימון אז אתה יכול לוותר עליו ביום מנוחה.

יש את הכדורים האלה לשמירה על הכבד, LIV52. זה יכול להתאים גם למישהו ששותה הרבה אלכוהול, שישמור על הכבד? אשמח לתשובה גם על זה:
נגיד ואני לא מצליח להתאושש בין האימונים ונתקע במשקלים (SS למשל) ואני כבר אוכל 1500 קלוריות מעל התחזוקה, בכוונה אני אומר כמות די מוגזמת שתעלה אותי הרבה בשומן . אם אני מעלה את זה ל 2000 מעל התחזוקה זה יעזור לי איכשהו להתאוששות, זתומרת תאורטית אם להעלות את כמות הקלוריות עוד ועוד בלי הגבלה יעזור יותר להתאוששות? לדעתי לא, כי החל מנקודה כלשהי זה סתם אנרגיה מיותרת שהגוף לא משתמש בה והוא אוגר אותה בצורת שומן, וגם 1500 לא יעזור להתאושש יותר טוב מ 1000 מעל התחזוקה, אבל נראה לי שיש אנשים (ריפטו אולי) שחושבים אחרת

יש את הכדורים האלה לשמירה על הכבד, LIV52. זה יכול להתאים גם למישהו ששותה הרבה אלכוהול, שישמור על הכבד? אשמח לתשובה גם על זה:
זה לא באמת שומר על הכבד.
אבל סה״כ זה מיוצר מרכיבים טבעיים ומזיק זה כנראה שלא

כמות החלבון/קלוריות שצריך להכניס ביום אימון זהה לכמות שצריך להכניס ביום מנוחה?
קח בחשבון את ההוצאות הקלוריות שלך באותו יום של אימון ותוסיף
התפריט אמור להיות זהה בשני בשאר הימים (אימון ,לא אימון)

לפני שבועיים שקלתי 68 והצלחתי לעשות 4.5 חזרות מתח.
עכשיו אני שוקל 71 ואני מצליח לעשות 5.5 חזרות.
התחזקתי נכון?

כמה מים לשתות ביום עם צריכת קריאטין?

אף פעם לא הבנתי למה בחיטוב שהגוף נמצא בגירעון קלורי הוא לא מפרק רק שומן למה הוא מפרק גם שריר הרי שניהם (שומן ושריר) נותנים לגוף אנרגיה.

אחרי כמה זמן אני אמור להרגיש את ההשפעה של הקריאטין אם אני לוקח 5 גרם ביום ?

אם אני עושה הנפות לצדדים, לפנים ולאחור עם קילו ל25 חזרות כל יום זה יפגע לי בהתאוששות או שיהיה יותר טוב ?

אפשר הסבר ללמה אסור לפמפם בייספס לפני דדליפט ?

אם אני עושה הנפות לצדדים, לפנים ולאחור עם קילו ל25 חזרות כל יום זה יפגע לי בהתאוששות או שיהיה יותר טוב ?

אפשר הסבר ללמה אסור לפמפם בייספס לפני דדליפט ?

כי השרירים שאחראים על האחיזה של המוט הם האמות ובייספט (לא בטוח לגבי הבייספ כלכך...) אז שאתה מפמפם יד קדמית לפני אתה מעייף את האמות והבייספ(שוב פעם לא בטוח לגבי הבייספ אם הוא תורם באחיזה) ואז האחיזה שלך תהיה יותר קשה כי השריר עייף

כי השרירים שאחראים על האחיזה של המוט הם האמות ובייספט (לא בטוח לגבי הבייספ כלכך...) אז שאתה מפמפם יד קדמית לפני אתה מעייף את האמות והבייספ(שוב פעם לא בטוח לגבי הבייספ אם הוא תורם באחיזה) ואז האחיזה שלך תהיה יותר קשה כי השריר עייף
שמעתי באיזה מקום שזה מסכן בקריעת בייספס כמעט ודאית

שמעתי באיזה מקום שזה מסכן בקריעת בייספס כמעט ודאית

לא בטוח אבל אני יכול למצוא הסבר מהמשפט שלך
אומרים שחייב!!! ידיים ישרות בדדליפט כי אם אתה מקפל אותם זה כאילו אתה עושה שמינית BICEP CURL
ותחשוב על זה שאתה מקפל את היד בדדליפט עם 200 קילו זה כאילו לעשות שמינית BICEP CURL עם 200 קילו
אז זה יכול להוביל לקריעה של השריר
עכשיו לטענה שלך, אם השריר עייף אז יהיה לגוף קושי להחזיק את הידיים ישרות בדדליפט אז הגוף ינסה לפצות על זה
ואז תקפל את המרפק שלך מה שיגרום לשמינית BICEP CURL ואז עם משקלים כבדים זה יכול להוביל לקריעה של השריר

התלבטות די מהירה ודחופה

אני נמצא בחיטוב ונכון לרגע זה נמצא על 100, 100 וקצת גרם פחמימה.

אני הולך ל-YES PLANET בראשל"מ ומתלבט אם לקחת פופקורן.

מכאן זה נראה שזה יכול להתאים לערכים שלי(עד 160 גרם) אבל אני לא בטוח ודי מתלבט.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית