דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
אם אני מתחיל להתאמן עכשיו.. בחיטוב ..
להתחיל גם עם אבקת חלבון או לחכות קצת להוריד את השומן ואז לשתות את החלבון..

אני ארשום לך עיקרון פשוט בקשר לאבקת חלבון ואתה תחליט מה לעשות - אבקת חלבון היא תוסף תזונה שאמור לעזור לך להגיע למכסת החלבון היומית שלך, אם אתה יכול להשיג את ערכי החלבון שלך מאוכל מוצק לא יהיה לך צורך באבקת חלבון, זה הכל.

נעלי VANS מתאימות ל SS ?
הם שטוחות כמו אולסטאר לא?
אין לי כח לפתוח אשכול על זה

יש למישהו סרטון\הסבר על איך נושמים בסקוואט?

נעלי VANS מתאימות ל SS ?
הם שטוחות כמו אולסטאר לא?
אין לי כח לפתוח אשכול על זה
לVans יש כמה סוגי נעליים. אתה צריך כמה שפחות סוליה וכמה שיותר שטוחה. אני לא רוצה לרשום לך סתם שהן מתאימות או לא כי אני לא יודע על איזה דגם אתה מדבר. אתה יכול להשוות לאולסטאר הכי פשוטות

יש למישהו סרטון\הסבר על איך נושמים בסקוואט?
נשימה עמוקה לפני הירידה, מחזיק בפנים עד העליה. אני מוציא את האויר בעליה כי זה מקל עלי.
מחפש לך גם סרטון של ריפטו..

עריכה: לא מצאתי את הסרטון שהוא מסביר על הנשימה אבל מצאתי את הסרטון שלו. אפשר לראות את השאיפות לפני הירידה.

נערך לאחרונה:
לVans יש כמה סוגי נעליים. אתה צריך כמה שפחות סוליה וכמה שיותר שטוחה. אני לא רוצה לרשום לך סתם שהן מתאימות או לא כי אני לא יודע על איזה דגם אתה מדבר. אתה יכול להשוות לאולסטאר הכי פשוטות

נשימה עמוקה לפני הירידה, מחזיק בפנים עד העליה. אני מוציא את האויר בעליה כי זה מקל עלי.
מחפש לך גם סרטון של ריפטו..

עריכה: לא מצאתי את הסרטון שהוא מסביר על הנשימה אבל מצאתי את הסרטון שלו. אפשר לראות את השאיפות לפני הירידה.

נשימה פנימה או החוצה? אני עד עכשיו ניפחתי תבטן. אראה תסרטון עוד כמה דקות ואם מתישהו תמצא תסרטון של ריפטו על הנשימות אשמח שתשלח לי

נשימה פנימה או החוצה? אני עד עכשיו ניפחתי תבטן. אראה תסרטון עוד כמה דקות ואם מתישהו תמצא תסרטון של ריפטו על הנשימות אשמח שתשלח לי
שאיפה, מחזיק, יורד, עולה תוך כדי נשיפה עדינה (כדי לא לעשות קולות מוזרים ולהעיף רוק על הראק..).
בעיקרון זו אמורה להיות "שאיפה בטנית". כזו שלא מרימה את החזה אבל מחזיקה את הבטן חזק. אני מאמין שיש סרטונים ברשת
מבטיח לעבור שוב על הסרטונים ולחפש לך.

אם יוצא לי יום בלי לקחת קריאטין אז לקחת מחר 2 כפיות ? 10 גרם או פשוט להמשיך כרגיל ?

למה בפיצולים שריר גדול מקבל יותר סטים משריר קטן?

אפשר הסבר להיפטרופיה?

נערך לאחרונה:
שאלה שמופנות לנשים @מרטין

האם כשאישה עושה מסה גם החזה משתנה ?

בגלל רגישות לירקות ואימונים אני אוכל כ6 ירקות בבוקר ועוד כ 6 ירקות בלילה (אירי האימון/ריצה).
זה משנה?
שומן יוצא לי לאכול כמעט ורק בלילה. שוב פעם זה משנה חלוקת השומן במהלך היום?

אלה שמופנות לנשים @מרטין

האם כשאישה עושה מסה גם החזה משתנה ?
כעקרון, כשעולים במשקל הכל עולה וכשיורדים הכל יורד אבל סדר העלייה והירידה (מה יורד קודם ומה נשאר לסוף) נקבע גנטית.

על קצה המזלג:
היפרטרופיה – הגדל/עיבוי נפח סיבי השריר. לא הוספה, אל הגדלה/עיבוי נפח סיב.
איך עובדים עם זה? כאילו מה שיטת העבודה לעלות משקל באחוזים? יותר זמן בעליה וירידה של המשקולת?

איך עובדים עם זה? כאילו מה שיטת העבודה לעלות משקל באחוזים? יותר זמן בעליה וירידה של המשקולת?
כל עבודה עם התנגדות ומאזן קלורי חיובי (לאכול יותר ממה שאתה שורף)
וכמובן לאכול כמו שצריך מבחינת חלבונים ופחמימות

שאלה לחבר: יש לחבר שלי חשד לפריצת דיסק הוא אומר שבגלל זה הוא לא יכול לרוץ יש בזה סיכונים?

שאלה לחבר: יש לחבר שלי חשד לפריצת דיסק הוא אומר שבגלל זה הוא לא יכול לרוץ יש בזה סיכונים?
אם כואב לו אז שיפסיק או שירוץ לאט יותר...
אני עם בלט רץ חופשי

אם כואב לו אז שיפסיק או שירוץ לאט יותר...
אני עם בלט רץ חופשי
לא הוא לא אומר שכואב לו פשוט הוא מפחד שזה פתאום יבוא בסוף ו יהיה פריצת דיסק..
ומה זה בלט?

לא הוא לא אומר שכואב לו פשוט הוא מפחד שזה פתאום יבוא בסוף ו יהיה פריצת דיסק..
ומה זה בלט?
שלב לפני פריצת דיסק.
תריץ חיפוש בגוגל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית