עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לVans יש כמה סוגי נעליים. אתה צריך כמה שפחות סוליה וכמה שיותר שטוחה. אני לא רוצה לרשום לך סתם שהן מתאימות או לא כי אני לא יודע על איזה דגם אתה מדבר. אתה יכול להשוות לאולסטאר הכי פשוטותנעלי VANS מתאימות ל SS ?
הם שטוחות כמו אולסטאר לא?
אין לי כח לפתוח אשכול על זה
נשימה עמוקה לפני הירידה, מחזיק בפנים עד העליה. אני מוציא את האויר בעליה כי זה מקל עלי.יש למישהו סרטון\הסבר על איך נושמים בסקוואט?
לVans יש כמה סוגי נעליים. אתה צריך כמה שפחות סוליה וכמה שיותר שטוחה. אני לא רוצה לרשום לך סתם שהן מתאימות או לא כי אני לא יודע על איזה דגם אתה מדבר. אתה יכול להשוות לאולסטאר הכי פשוטות
נשימה עמוקה לפני הירידה, מחזיק בפנים עד העליה. אני מוציא את האויר בעליה כי זה מקל עלי.
מחפש לך גם סרטון של ריפטו..
עריכה: לא מצאתי את הסרטון שהוא מסביר על הנשימה אבל מצאתי את הסרטון שלו. אפשר לראות את השאיפות לפני הירידה.
שאיפה, מחזיק, יורד, עולה תוך כדי נשיפה עדינה (כדי לא לעשות קולות מוזרים ולהעיף רוק על הראק..).נשימה פנימה או החוצה? אני עד עכשיו ניפחתי תבטן. אראה תסרטון עוד כמה דקות ואם מתישהו תמצא תסרטון של ריפטו על הנשימות אשמח שתשלח לי
כעקרון, כשעולים במשקל הכל עולה וכשיורדים הכל יורד אבל סדר העלייה והירידה (מה יורד קודם ומה נשאר לסוף) נקבע גנטית.
על קצה המזלג:אפשר הסבר להיפטרופיה?
איך עובדים עם זה? כאילו מה שיטת העבודה לעלות משקל באחוזים? יותר זמן בעליה וירידה של המשקולת?על קצה המזלג:
היפרטרופיה – הגדל/עיבוי נפח סיבי השריר. לא הוספה, אל הגדלה/עיבוי נפח סיב.
כל עבודה עם התנגדות ומאזן קלורי חיובי (לאכול יותר ממה שאתה שורף)איך עובדים עם זה? כאילו מה שיטת העבודה לעלות משקל באחוזים? יותר זמן בעליה וירידה של המשקולת?
אם כואב לו אז שיפסיק או שירוץ לאט יותר...שאלה לחבר: יש לחבר שלי חשד לפריצת דיסק הוא אומר שבגלל זה הוא לא יכול לרוץ יש בזה סיכונים?
לא הוא לא אומר שכואב לו פשוט הוא מפחד שזה פתאום יבוא בסוף ו יהיה פריצת דיסק..אם כואב לו אז שיפסיק או שירוץ לאט יותר...
אני עם בלט רץ חופשי
שלב לפני פריצת דיסק.לא הוא לא אומר שכואב לו פשוט הוא מפחד שזה פתאום יבוא בסוף ו יהיה פריצת דיסק..
ומה זה בלט?