מה מחשיד בתמונה?
סופרמן ובאטמן מתנשקים... מה אסור להם גם להיות "סוטים"? 😏
אתה מתאמן במקרה עם טייץ כמו של הרוכבי אופניים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה מחשיד בתמונה?
סופרמן ובאטמן מתנשקים... מה אסור להם גם להיות "סוטים"? 😏
זה טוב לסקוואטטטאתה מתאמן במקרה עם טייץ כמו של הרוכבי אופניים ?
אתה מתאמן במקרה עם טייץ כמו של הרוכבי אופניים ?
בסופו של דבר אתה צריך שהערכים שלך בסוף היום יהיו נכונים. אל תכנס לקטנות. הלחם הזה בסדר גמור.
כל מתאמן שרוצה להגיע לתוצאות טובות צריך לבנות לעצמו תפריט. כשאתה בונה תפריט מה שמעניין אותך זה הערכים הסופיים של התפריט, חלבונים שומן פחמימה קוריות וכו. כל עוד על הלחם רשום "לחם מלא" הוא בסדר ואם יש בו פחות/יותר פחמימה או קלוריות זה לא משנה כל עוד אתה מכניס אותו בצורה הנכונה לתפריט היומי שלך. ממליץ לך לעבור על המדריכים בפורטל קילוגרם וללמוד איך בונים תפריט.אני מצטער לקטוע את הדיון המרגש שלכם על זרע, אבל אשמח אם תסביר לי למה התכוונת... מצטער, אני מה שנקרא "חדש בתחום".
http://www.iflscience.com/health-and-medicine/women-squirting-during-sex-may-actually-be-peeingטוב, אבל בלי באנים
לפעמים במהלך סקס עם יזיזה קבועה שלי היא משפריצה לי בפה את ההורמון הנשי שלה, זה יכול להשפיע עליי ?
(כולם סוטים, אף אחד לא מודה)
השפרצה זה פיפי ביחד עם חומר סיכה טבעי.
כל דבר בעל אותו ערך תזונתיהיי אני חדש פה, לקחתי תוכנית מקילוגרם וכתוב שם שצריך לאכול אחרי אימון 2 דנונה 0% + כוס חלב+ 2 תמרים אז רציתי לשאול אם יש תחליף לתמרים כי אני לא סובל תמרים, תודה.
כל דבר בעל אותו ערך תזונתי
נרחיב אופקים
המטרה של התמרים פה היא למלא מאגרי גליקוגן כך שכל פרי יהיה סבבה..
תפוח בננה אפרסק שזיף and the list goes on
תלוי.תוך כמה זמן אחרי שאני שותה אבקת ניפוח אני מתנפח?
אני טבעי עחי!תלוי.
כמה אוריאו אתה מזריק לוריד לפני?
בלי אסטרואידים בכלל??אני טבעי עחי!
תמיד תהיתיתוך כמה זמן אחרי שאני שותה אבקת ניפוח אני מתנפח?
גם סודה לשתייה נכנסת תחת קטג' אבקת ניפוחתמיד תהיתי
באמת אבקת חלבון נופלת בתוך קטג' "אבקת ניפוח"
כאילו... מה המשמעות של אבקת ניפוחגם סודה לשתייה נכנסת תחת קטג' אבקת ניפוח
אבקהכאילו... מה המשמעות של אבקת ניפוח
פשוטו כמשמעו.אבקת ניפוח
לא, היא נופלת בתוך קטג' "אפקת ניפוח"באמת אבקת חלבון נופלת בתוך קטג' "אבקת ניפוח"