הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
למה מישהו אמר לי שכתוב כניסה לג'קוזי מגיל 18 בגלל שזה יכול להשפיע לי על ההורמונים בגיל 15?הוא אמר שיש בזה כל מיני כימיקלים.
וזה לא מזיק לביצים שהם במים חמים איזה רבע שעה?

למה מישהו אמר לי שכתוב כניסה לג'קוזי מגיל 18 בגלל שזה יכול להשפיע לי על ההורמונים בגיל 15?הוא אמר שיש בזה כל מיני כימיקלים.
וזה לא מזיק לביצים שהם במים חמים איזה רבע שעה?
זה בשביל למנוע מתיכוניסטים לתפוס את הג'קוזי
וחום אכן לא בריא לביצים

זה בשביל למנוע מתיכוניסטים לתפוס את הג'קוזי
וחום אכן לא בריא לביצים
10 דקות יכול להזיק או שזה בסדר?או שפשוט עדיף להכניס רק את הרגליים וזהו

גיינר זה מלא סוכר?בכספ תמיד אומרים שזה במלא סוכר אז עדיף חלבון(אני יודע שזה שני דברים שונים)

חום משפיע על הזרע ולא במובן הטוב
אוקי, כמה חום? למשך כמה זמן?
מי אמר לך שהחום בג'קוזי הוא לא משהו שהגוף יודע להתמודד איתו?

כן אני רוצה 4 ילדים בגיל 15
למה שאני אעשה משהו מסוכן ברמה כלכך טיפשית

לא מזמן נתקלתי פה בסרטון על תזונה, די מנפץ מיתוסים ונוגע בהרבה תחומים, אם אני לא טועה האורך שלו היה בערך 15 דקות.
לא זוכר יותר מדי לגביו אבל אם מישהו יודע על איזה סרטון אני מדבר אני אשמח לקישור.
תודה.

נ.ב. מצטער לא יודע אם זה המקום לשאול את זה, אבל לא נראה לי שזה שווה נושא משלו.

לא מזמן נתקלתי פה בסרטון על תזונה, די מנפץ מיתוסים ונוגע בהרבה תחומים, אם אני לא טועה האורך שלו היה בערך 15 דקות.
לא זוכר יותר מדי לגביו אבל אם מישהו יודע על איזה סרטון אני מדבר אני אשמח לקישור.
תודה.

נ.ב. מצטער לא יודע אם זה המקום לשאול את זה, אבל לא נראה לי שזה שווה נושא משלו.

אם אני עושה תרגילים מבודדים המטרה היא לסיים את התרגיל כשאני מרגיש את השריר שורף או פשוט לעשות את מספר החזרות שרשום לי בתוכנית. אם לדוגמא אני עושה כפיפות מרפקים עם מוט סט ראשון אני עושה משקל מסויים ומגלה שהוא יותר קל לי ממה שחשבתי אז פשוט לעשות יותר חזרות ממה שרשום או להפסיק ולא להחשיב את זה כסט?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית