הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון שלי

• פותח/ת השרשור סהר
  • פורסם בתאריך

סהר

משתמש פעיל
304
184
נק' מוניטין:
793
304
184
אלי פתח לי פוסט אבל נהרס משום מה וחזר לי האינטרנט,אז ערכתי פוסט חדש

משקל 84 בוקר גובה 173 +-

מתכונן לתחרות בעוד 9 חודשים

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תוך כמה זמן מגיעים לגדלים כאלה?
זה עם תזונה טבעי או תוספים למינהם?

אחי הכתפיים שלך כל כך גדולות שזה גורם לחזה להיראות קטן , מתוך התעניינות אתה שם פחות דגש על כתפיים כדי ליצור פורפורציה?

• פותח/ת השרשור
תודה חבר׳ה
אני עובד לפי תוכנית שמתאימה לפרופורציות שלי ספציפית ועם הזמן יש כמה שינויים בתוכנית.
החזה אצלי במצב מעולה אני מרוצה ממנו ממש ובכלל עוד קצת אני מתחיל דיאטה אז הוא יראה עוד יותר טוב.
אני בן 17 למי ששאל

תודה חבר׳ה
אני עובד לפי תוכנית שמתאימה לפרופורציות שלי ספציפית ועם הזמן יש כמה שינויים בתוכנית.
החזה אצלי במצב מעולה אני מרוצה ממנו ממש ובכלל עוד קצת אני מתחיל דיאטה אז הוא יראה עוד יותר טוב.
אני בן 17 למי ששאל

וכמה זמן מתאמן?

ובאמת מעניין אותי זה רק תזונה ואימונים או עם תוספות של סטרואידים או משהו מהמשפחה הזו?

• פותח/ת השרשור
וכמה זמן מתאמן?

ובאמת מעניין אותי זה רק תזונה ואימונים או עם תוספות של סטרואידים או משהו מהמשפחה הזו?
אני בסייקל ראשון שלי היום מאז ומתמיד
ולחלאס עם השאלות המיותרות האלה

אתה ענק רגליים כמו בולי עץ !
אתה מתאמן של קגנוביץ' נכון ?
איך הופכים להיות מתאמן שלו ?

אני בז לשימוש בחומרים מגיל צעיר, זה לא איכפת לי מה שאתה עושה - אבל כן יש מקום לפרגן ובאמת להגיד שלגילך אתה נראה מאוד מאוד מרשים.

עלה והצלח בחור צעיר.

• פותח/ת השרשור
אני בז לשימוש בחומרים מגיל צעיר, זה לא איכפת לי מה שאתה עושה - אבל כן יש מקום לפרגן ובאמת להגיד שלגילך אתה נראה מאוד מאוד מרשים.

עלה והצלח בחור צעיר.
זה תחום לא קל. מי שנכנס צריך לדעת איפה הוא נמצא .
צריך לדעת מגיל צעיר לאיפה אתה מכוון,אני בחור עם ראש על הכתפיים שיודע מה הוא עשה ולא תומך בזה.
*כמו כן אני יגיד לך רק שתדע שאני יודע מה אני עושה ואני לא פריק פסיכי עם זה*
עכשיו נסיים עם הנושא פה כי הוא מלכתחילה לא היה אמור להכנס.
תודה רבה על התגובה שלך,טוב לשמוע
ותודה לכולם על המחמאות ,אצל דני אפשר להגיע אבל הוא מכוון רק מקצועית ניתן ליצור איתו קשר בפייסבוק*אך ורק למי שרציני.. זה לא עניין של גוף לים וכו׳
אין מילים עליו בנאדם מקצועי ביותר עם יחס מעולה שדואג לך תמיד.

למה אתה לוקח חומרים לפני גיל 21 אתה יודע שזה דבר לא חכם נכון? בכל מקרה מאוד מאסיבי גם לפני שהתחלת להשתמש היה לך שייפ טוב.. אתה קצת מפגר אבל שיהיה זה החיים שלך

אם ככה אתה נראה ״טבעי״ אז תגדל ממך מפלצת בתחום בבילדינג...
מקווה לראות אותך מתישהו בתחרות בחו״ל 😃
למה אתה לוקח חומרים לפני גיל 21 אתה יודע שזה דבר לא חכם נכון? בכל מקרה מאוד מאסיבי גם לפני שהתחלת להשתמש היה לך שייפ טוב.. אתה קצת מפגר אבל שיהיה זה החיים שלך
מי שבאמת מכוון גבוה (אני מנחש שהוא מכוון מאוד גבוה) מתחיל בערך סייקל בגיל 15-16 יש ילדים בני 14 שקונים דיבול ומחביאים בבית לפני שבועיים ראיתי סירטון של בן 16 110-125 קילו לא שמן נראה כמו בן 24 ודדליפט 300 ואמרתי לעצמי ״פאק מה הוא גדול ממני באיזה חצי שנה!״ זה הימור גדול אבל אלו שמכוונים גבוה מוכנים לקחת אותו 😃
בכל מקרה זה לא הנושא אם מישהו רוצה לדון בזה שיפתח אשכול על זה

אה וכל הכבוד באמת יצאת גבר שהודית.. קיצר נראה אש רק החזה בעייתי אבל בחיטוב אולי נראה מה הוא באמת שווה

• פותח/ת השרשור
כתבתי להפסיק לדון בזה,חלאס.
תגובה שלך חסרת משמעות מבחינתי,הייתי מעדיף שלא תשתתף עוד בדיון פה בכלל.
אתה רואה על מה הפוסט עוסק אז מה הקטע שלך?
אני מאמין גם שהידע שלך שואף לאפס בנושא הזה ואתה פשוט כותב כמו תוכי כי כולם אומרים ככה.
בכל זאת,תודה רבה לשאר שהגיבו,
אני מודה במה שאני עושה,אין לי על מי לשקר ובטח שלא על עצמי..
ואל תחשבו שאני יושב על איזה טרן וכו וכו'
זה סייקל ראשון שלי והוא מאוד מאוד חלש

תותח
אין דבר כזה פיתוח גוף בלי חומרים

אם אתה מתכוון להיתחרות בתחרויות ולהגיע רחוק מי בחינת פיתוח גוף אז כן בסופו של דבר תצתרך חומרים .
זה לא אומר שאי אפשר לפתח גוף מרשים אם עבודה קשה ותזונה בלבד ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית