עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה חבר׳ה
אני עובד לפי תוכנית שמתאימה לפרופורציות שלי ספציפית ועם הזמן יש כמה שינויים בתוכנית.
החזה אצלי במצב מעולה אני מרוצה ממנו ממש ובכלל עוד קצת אני מתחיל דיאטה אז הוא יראה עוד יותר טוב.
אני בן 17 למי ששאל
אני בסייקל ראשון שלי היום מאז ומתמידוכמה זמן מתאמן?
ובאמת מעניין אותי זה רק תזונה ואימונים או עם תוספות של סטרואידים או משהו מהמשפחה הזו?
לא בקטע רע, פשוט רציתי לדעת איך מגיעים למסה כזאת מטורפת..אני בסייקל ראשון שלי היום מאז ומתמיד
ולחלאס עם השאלות המיותרות האלה
זה תחום לא קל. מי שנכנס צריך לדעת איפה הוא נמצא .אני בז לשימוש בחומרים מגיל צעיר, זה לא איכפת לי מה שאתה עושה - אבל כן יש מקום לפרגן ובאמת להגיד שלגילך אתה נראה מאוד מאוד מרשים.
עלה והצלח בחור צעיר.
מי שבאמת מכוון גבוה (אני מנחש שהוא מכוון מאוד גבוה) מתחיל בערך סייקל בגיל 15-16 יש ילדים בני 14 שקונים דיבול ומחביאים בבית לפני שבועיים ראיתי סירטון של בן 16 110-125 קילו לא שמן נראה כמו בן 24 ודדליפט 300 ואמרתי לעצמי ״פאק מה הוא גדול ממני באיזה חצי שנה!״ זה הימור גדול אבל אלו שמכוונים גבוה מוכנים לקחת אותו 😃למה אתה לוקח חומרים לפני גיל 21 אתה יודע שזה דבר לא חכם נכון? בכל מקרה מאוד מאסיבי גם לפני שהתחלת להשתמש היה לך שייפ טוב.. אתה קצת מפגר אבל שיהיה זה החיים שלך
כתבתי להפסיק לדון בזה,חלאס.למה אתה לוקח חומרים לפני גיל 21 אתה יודע שזה דבר לא חכם נכון? בכל מקרה מאוד מאסיבי גם לפני שהתחלת להשתמש היה לך שייפ טוב.. אתה קצת מפגר אבל שיהיה זה החיים שלך
תותח
אין דבר כזה פיתוח גוף בלי חומרים