הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון שלי

• פותח/ת השרשור סהר
  • פורסם בתאריך
דבר ראשון כל הכבוד!!
לגבי החומרים לדעתי מיותר להתחיל חומרים בגיל כזה אבל וואלה עשה מה שבא לך ומה שבראש שלך זה הכי חשוב . לגבי זה שרשמת שזה פעם ראשונה ומינון נמוך מאוד מאוד אתה יודע שאתה צריך לעלות את המינונים כל סקייל כדי לראות תוצאות בהמשך ואז תגיע לגיל 19 עם מינוו סביר עד גבוה יחסית לגיל
לא דברנו על הצבא וכו... ולפי מה שאתה רושם פה אתה רוצה להמשיך שנים רבות בתחום תחרויות וכוכו
רק שתדע שהתחום הזה דורש ים של כסף וגם אנשים עם גנטיקה לא משהו אבל עם ים כסף הגיעו לתוצאות מדהימות. בכללי פיתוח גוף תחרותי = כסף והרבה.
מה שנשאר לי להגיד לך בגדול כל הכבוד וואלה מאני חושב שיש לך ביצים של שור בגיל כזה להתחיל ועוד במדינה כמו שלנו כ-ב-ו-ד!!!

המון ריספקט על ההודאה על שימוש! כמו שצריך ויותר מזה לא צריך לדון בזה שכל אחד יעשה מה שטוב לו
והרבה כבוד על התוצאות לגיל שלך זה ממש לא נתפס בקלות

תותח , מורעל כמו שצריך אחי!!

אבל לאן אתה ממהר עם החיטוב ? האחוז שומן סבבה לגמרי יש חיטוב טוב

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לחברה שהחמיאו ופירגנו,יש מלא עבודה וחול רחוק מהראש יש עוד מלא איכות ומה להוסיף .
כרגע עובדים בשקט ועושים בשקט

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון כל הכבוד!!
לגבי החומרים לדעתי מיותר להתחיל חומרים בגיל כזה אבל וואלה עשה מה שבא לך ומה שבראש שלך זה הכי חשוב . לגבי זה שרשמת שזה פעם ראשונה ומינון נמוך מאוד מאוד אתה יודע שאתה צריך לעלות את המינונים כל סקייל כדי לראות תוצאות בהמשך ואז תגיע לגיל 19 עם מינוו סביר עד גבוה יחסית לגיל
לא דברנו על הצבא וכו... ולפי מה שאתה רושם פה אתה רוצה להמשיך שנים רבות בתחום תחרויות וכוכו
רק שתדע שהתחום הזה דורש ים של כסף וגם אנשים עם גנטיקה לא משהו אבל עם ים כסף הגיעו לתוצאות מדהימות. בכללי פיתוח גוף תחרותי = כסף והרבה.
מה שנשאר לי להגיד לך בגדול כל הכבוד וואלה מאני חושב שיש לך ביצים של שור בגיל כזה להתחיל ועוד במדינה כמו שלנו כ-ב-ו-ד!!!
חבר,רק עכשיו יצא לי לקרוא את התגובה שלך..
אני מודה שאתה דואג לי והכל.. אבל רב הדברים שכתבת מודעים לי היטב וכתבת פה גם עוד לא מעט שטויות ומידע מוטעה.
למרות הכל תודה על התגובה הארוכה והמתייחסת שלך.

באמת כל הכבוד, נדיר בני 17 שמתאמנים ונראים ככה...כמה זמן אתה מתאמן(עד לתמונות אלה..לא יודע כמה הם עדכניות), ובאיזה שיטת אימון אתה עובד ברוב הזמן ? Abc או פיצול מורכב יותר ?

חבר,רק עכשיו יצא לי לקרוא את התגובה שלך..
אני מודה שאתה דואג לי והכל.. אבל רב הדברים שכתבת מודעים לי היטב וכתבת פה גם עוד לא מעט שטויות ומידע מוטעה.
למרות הכל תודה על התגובה הארוכה והמתייחסת שלך.

השמח לדעת איפה טעיתי

מכבד אותך פי - 20 עכשיו שיצאת ואמרת שאתה משתמש. נדיר מאוד.
המון בהצלחה אחי, מקווה להמשיך לראות עדכונים ולשמוע עלייך בעתיד!

התחרתי
לא משתמש
מכאן ש...פיתוח גוף על רמה תחרותית לא מחייב שימוש בחומרים כמו שאמרת.
שמדובר בגישה לתחרות על בסיס כיף ולאווירה התחרותית לא רואה צורך ענק כלכך לחומרים...אבל בגישה של להיות מספר 1 על הבמה ולקחת תפיתוח גוף והתחרויות כמקצוע ופרנסה ודרך חיים אז זה משהו אחר.

מכאן ש...פיתוח גוף על רמה תחרותית לא מחייב שימוש בחומרים כמו שאמרת.
שמדובר בגישה לתחרות על בסיס כיף ולאווירה התחרותית לא רואה צורך ענק כלכך לחומרים...אבל בגישה של להיות מספר 1 על הבמה ולקחת תפיתוח גוף והתחרויות כמקצוע ופרנסה ודרך חיים אז זה משהו אחר.
אני לא משתמש
לתחרות בטח שהשתמשתי חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית