הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה וייעוץ דחוף

nula22p

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אני בת 27, שוקלת 71 גובה 164. המטרה שלי היא להוריד 15 קג בשישה החודשים הקרובים. אני מתאמנת 6 שעות בשבוע כאשר האימונים הם בעיקר עיצוב וחיטוב המשלבים משקולות ואימוני קוויקי, אירובי, אירובי מדרגה, פילאטיס ו trx.
בנוסף אני נמצאת אצל חלי ממן אבל הירידה היא מאוד מאוד איטית, כל כך איטית שלפעמים בשבוע הירידה 100 גרם. הירידה הממוצעת בחודש היא פחות מקילו!!! (בבקשה אל תגידו לי שהירידה איטית בגלל עלייה במסת שריר) התפריט שלי בנוי מ 1200 קלוריות ליום ורוב התפריט מתבסס על סנדוויצים מלחם קל מכיוון שאני סטודנטית. בנוסף יש לי בעיה בבלוטת התריס ואני נוטלת אלקטרוקסין כך שכרע הבלוטה מאוזנת.
אשמח מאוד לעצות עמ לזרז את הירידה במשקל!!!

התפריט שלי בנוי מ 1200 קלוריות
לגבי התזונה שלך את לדעתי אוכלת מעט מידי.
הכי קל זה לרשום תפריט של 1000 קלוריות ויאללה דיאטה, אבל זה פשוט לא נכון! ביחוד שאת בעצמך אומרת שאת כמעט לא יורדת במשקל.
מציעה לקרוא כאן קצת ולחשב כמה קלוריות את צריכה לצרוך -
http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/
יתכן שבשלב זה את תצטרכי לצאת לתפריט נייטרלי לשבוע-שבועיים כדי לאושש את הגוף.

לגבי האימונים קשה להבין מההודעה שלך כמה שעות בשבוע את משקיעה באימונים אירוביים וכמה באימוני כוח?

• פותח/ת השרשור
האימונים שלי מתבצעים באופן הבא:
שלוש שעות בשבוע פעילות אירובית
שלוש שעות בשבוע פעילות המשלבת משקולות ואירובי, שעה trx או שעה פילאטיס

התפריט שלי בנוי מ 1200 קלוריות ליום ורוב התפריט מתבסס על

אין ספק שאת אוכלת פחות מדיי.
זו טעות(!!) לשים בחורה של 71 קילו אוטומטית על תפריט של 1200 קלוריות...!
נסי לאכול קצת יותר בבקשה, סביבות ה-1500 קל' לפחות ותמשיכי להתאמן קשה.
דגש על אימוני כח והתנגדות כמובן.

אה כן...ו...הכי חשוב לא להיות בלחץ, זה גם בטוח לא עוזר לך וגם...זה רק משקל:)

• אהבתי
Reactions: Tom
האימונים שלי מתבצעים באופן הבא:
שלוש שעות בשבוע פעילות אירובית
שלוש שעות בשבוע פעילות המשלבת משקולות ואירובי, שעה trx או שעה פילאטיס

לא רק שהגרעון הקלורי שלך גדול מידי תכנית האימונים שלך מתישה מידי. התאוששות חשובה לתהליך לא פחות מהאימונים!
חשוב שתביני שהתהליך יכול להיות קל הרבה יותר עבורך, ביחוד בשלב שבו את נמצאת.
אין ספק שסוף תהליך חיטוב הוא קשה מאוד אבל את באמצע תהליך וכבר נמצאית במשטר של סוף חיטוב!!

אני חושבת שאת צריכה ייעוץ אישי ומקצועי יותר ראשית כדי להוציא את הגוף מהמצב שהוא נמצא בו ואז כדי לבנות לך תוכנית מתונה יותר מבחינת תזונה (לא יותר מגרעון של 500 קלוריות) עם תכנית אימונים שתשאיר לגוף גם זמן להתאושש.

המלצה להוצאת הגוף ממצב הסטרס הנוכחי שלו הוא שבועיים נייטרלי, כדי לתת למערכות להשתקם.

לאחר מכן להתחיל את החיטוב - בהדרגה- ולא בבום. להתחיל עם קיצוץ הקלוריות, נניח 100-150 בשבוע, עד ל400-500 במאזן השלילי. ולאחר מכן להוסיף אירובי(כל מה שהוא לא משקולות).

עולה ממה שרשמת שאת עושה המון אירובי במאזן שלילי גדול מאוד. מעבר לחוסר התאוששות וחולשה, מצב זה יכול להוביל לפירוק שריר בטווח הרחוק. ולכן אני כאן אמליץ על אימוני התנגדות עצימים בשילוב תזונה מאוזנת.

טיפ קטן בקשר לקילוגרמים שאת רוצה להוריד - מטרה היא דבר מצויין אך תני לעצמך זמן ותראי כיצד את מעריכה את גופך לאחר חודש/חודשיים/שלוש וכן הלאה בירידת המשקל. אולי תמצאי את השלב בו את מעדיפה לעצור מעט לפני המטרה, וזה בסדר גמור כל עוד את מרוצה ממה שאת רואה במראה.

ועוד משהו, אני אמליץ לך לסקור את כלל המאמרים שבפורטל קילוגרם כדי לקבל מושג נרחב יותר על מה שניסיתי להעביר לך בצורה מתומצתת מאוד.

אני מכירה הרבה בנות שהצליחו להוריד במשקל אצל חלי ממן... אני פשוט חושבת שהרוב לא מתאמנות כ"כ הרבה כמוך ולכן את צריכה הרבה יותר אנרגיה. בכל מקרה יכול להיות שלך התוכנית שלה פחות מתאימה ואפשר לנסות ייעוץ שונה...

Back
למעלה תחתית