הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעלי Weightlifting של Inov8

מהניסיון שלך עם נעלי ליפטינג/קרוספיט, אתה ממליץ ללכת עליהן ? משיג אותם בחנות בשם ׳אנאירובי פלוס׳ (חבר של חבר הוא המנהל של המקום, אז הוא מפנק אותי במחירים יפים).
המחיר הוא לא הבעיה שם. הבעיה היא כמה ויטליפטינג אתה עושה וכמה כבד אתה עובד.

• פותח/ת השרשור
עושה רק פאוורליפטינג..
משקלי עבודה:
סקוואט- 140
דדליפט- 160
בנץ- 105
קלין- 105
פרס- 65
הכל לחמישייה.
אני לא מרים כלכך כבד, אבל זה דיי מכובד לדעתי..
מה אתה אומר ?

עושה רק פאוורליפטינג..
משקלי עבודה:
סקוואט- 140
דדליפט- 160
בנץ- 105
קלין- 105
פרס- 65
הכל לחמישייה.
אני לא מרים כלכך כבד, אבל זה דיי מכובד לדעתי..
מה אתה אומר ?
אני אומר נעלי משקולות של אדידס / נייק

• פותח/ת השרשור
אוקיי, יכול לפרט יותר על מה העדיפות של נעלי נייקי או אדידס במקום הנעליים שהצגתי ?
אל תשכח גם שאת הנעליים האלה אני מביא במחיר מאוד אטרקטיבי..

אוקיי, יכול לפרט יותר על מה העדיפות של נעלי נייקי או אדידס במקום הנעליים שהצגתי ?
אל תשכח גם שאת הנעליים האלה אני מביא במחיר מאוד אטרקטיבי..
יציבות ו...יציבות

ל5, עם המשקלים שהוא פרסם פה, גם פוואר וגם קלין רגיל נשמעים קצת מוגזמים... נחכה שהבחור יענה.

סתם להשוואה, לי יש קצת נסיון בוויטליפטינג. המשקלים שלי יותר גבוהים בתרגילי הבסיס והקלין שלי 115 , פוואר 110 ל1...

בקלין יש טווח תנועה מלא יותר בעוד בפאוור יש רבע תנועה, לא?

אז מה , בפווארקלין אתה צריך להעיף את המוט יותר גבוה.
זה תלוי במה אתה יותר טוב, בלהתפוצץ למעלה או במהירות תחת המוט - רוב מוחלט של האנשים ירימו יותר משקל בקלין רגיל מאשר בפוואר

אז מה , בפווארקלין אתה צריך להעיף את המוט יותר גבוה.
זה תלוי במה אתה יותר טוב, בלהתפוצץ למעלה או במהירות תחת המוט - רוב מוחלט של האנשים ירימו יותר משקל בקלין רגיל מאשר בפוואר
וואלה... תודה על ההסבר.
דווקא חשבתי שהפאוורקלין הוא תרגיל עזר לקלין בגלל שמדובר בטווח תנועה קצר יותר.

וואלה... תודה על ההסבר.
דווקא חשבתי שהפאוורקלין הוא תרגיל עזר לקלין בגלל שמדובר בטווח תנועה קצר יותר.

הוא תרגיל עזר לקלין ותרגיל מצויין בפני עצמו לעוד אלף ואחד דברים.

אז אם הוא תרגיל עזר - איך זה שהוא דורש יכולות שונות ו״אף יותר קשה״ לעיתים מהקלין?

שאתה עושה דדליפט מהגבהה , זה לא יותר קשה מדדליפט רגיל?

הוא לא דורש "יכולות שונות" הוא דורש יכולת אחת מאד מאד חשובה לקלין ולא עובד על ה"יכולת" השניה...

• פותח/ת השרשור
איזו מידה אתה?

מידה 9 וחצי (מידה אמריקאית)

אתה נותן קלין 105 ל5?

חיובי. ואם אתה שואל על מנת לנסות לתת לי 'חוב לראק', זה דיי טיפשי..אני בפורום הזה יותר זמן ממך עם כל הכבוד, ולעולם לא התרברבתי עם המשקלים שלי, שאלו אותי אם אני מרים כבד- אז עניתי.

כנראה פאוורקלין, כי אם זה קלין אני מריח חוב...

אותו דבר אני יכול לומר גם לך.
'חוב לראק' נוצר בשביל אנשים מתנשאים שמתרברבים במשקלי העבודה שלהם (שלפעמים גם מתבררים כהמצאות של ילדים קטנים שנימצאים כאן בפורום).

עכשיו לגביי הנעליים..
אני רואה הרבה אנשים עושים אימוני קרוספיט למשל עם הנעלי Five Fingers, האם נעליים כאלה יוכלו גם להתאים לפאוורליפטינג ? כי אתה רוצה בעיקרון נעל שיש בה כמה שפחות סולייה, וכמה שיותר אחיזה על הקרקע (זאת הסיבה שהרבה מרימים עם אולסטאר, לא ?)
אשמח לתשובה לגביי זה, ובכללי תודה לכל מי שעזר עד עכשיו 😃

אתה הרבה יותר זמן ממני בפורום ועדיין שואל שאלות של 'ילד' לגביי הנעליים.
בכל מקרה אתה לא תקבל חוב לראק כי נשאלת על המשקלים שלך אבל עדיין, אני לא קונה את זה שיש לך 105 קלין ל5 מצטער... אבל אני לא אבקש ממך להוכיח.

• פותח/ת השרשור
אתה הרבה יותר זמן ממני בפורום ועדיין שואל שאלות של 'ילד' לגביי הנעליים.
בכל מקרה אתה לא תקבל חוב לראק כי נשאלת על המשקלים שלך אבל עדיין, אני לא קונה את זה שיש לך 105 קלין ל5 מצטער... אבל אני לא אבקש ממך להוכיח.

חבל שאתה מנסה להכנס איתי להתגוששות.
יש כאלה שלא צריכים רצועות, נעליים וציוד חיצוני על מנת להרים כבד, הם מסתדרים גם בלי. הסיבה היחידה ששאלתי היא בגלל שמישהו הציג לי הצעה על נעליים שכביכול נחשבות ׳איכותיות׳ וטובות להרמת משקולות, אז ביקשתי ייעוץ.
ובוא אני אספר לך גם יותר מזה- עד היום לא השתמשתי לא ברצועות לידיים, לא לרצועות שתומכות בשורש כף יד בלחיצות, לא נעליים ומגנזיום הכנסתי רק לא מזמן לדדליפט כי זה נהיה כבר בלתי אפשרי.
אז מה זה אומר בדיוק ? שאני ילד כי עוד לא ניסיתי או התעניינתי בציוד הנ״ל ?
חבל שהפרגון כאן הוא ברמה הזאת..
ודרך אגב זה פאוור קלין, לא קלין.

בינתיים עדיין אשמח לקבל תשובה לגביי ה-Five Fingers להרמת משקולות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית