הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד סיבה לא לצאת לבלות במועדונים.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
זה פשוט מזעזע.
כאחד שלא יוצא למועדונים בכלל,אלימות שכזאת הינה דבר שכיח?

זה פשוט מזעזע.
חופשי.
אבל זה גם תלוי בקהל, נגיד יש מסיבות של ערסים אז סביר להניח שתמצא מכות עוד
לפני שבכלל מישהו הספיק לנשום, אבל גם במסיבות איכותיות יותר זה קורה,
שתיה, אגו, ובנות לא שילוב טוב.

זה פשוט מזעזע.
כבחור שיוצא הרבה למועדונים שלרוב נערים נמצאים שם , לא יצא לי מקרה שבלילה במועדון לא ראיתי תקרית של אלימות, הרבה ערסים מלא פרחות שנמרחות על כולם ולפעמים הפרחות הם החברות של הערסים ושהם נמרחות על מישהו אחר כאן מתחיל החגיגה...

זה פשוט מזעזע.

זה לא באמת שכיח כל כך....
מכות יש זה נכון... יש בשפע... ;)
אבל דקירות ואירועים כמו פה זה חריג...
אני יחסית בהרבה מסיבות ולא יצא לי לראות דקירה או משהו רציני...

בדרך כלל זה מכות המוניות שתי חבורות של 10-15 ילד הולכים מכות יוצאים עם בגדים קרועים וזהו...
מגיעים המאבטחים ודופקים לכל מי שמעורב מכות ובזה זה נגמר..

מצד שני אני לא גר במרכז ואני לא במסיבות שיש בתל אביב והסביבה...
אולי זה שונה שם 🙄

כנראה שזה תלוי לאיזה מסיבות אתה יוצא כי אני הרבה מאוד במסיבות ולא נתקלתי באלימות עדיין

כנראה אתם הולכים למסיבות של ערסים...
אני יוצא די הרבה למסיבות ויצא לי רק פעם אחת להיתקל באלימות, וזה דווקה היה במסיבה עם הרבה ערסים, זאת היתה טעות ללכת לשם...
לכו למסיבות עעם קהל איכותי, בלי ערסים, והכל יהיה טוב, לרוב חח

לא יודע לאן אתם יוצאים, אני ברמן כבר 6 שנים כולל לא מעט נסיון במועדונים של ערסים וואלה דקירה אף פעם לא ראיתי, מכות יש פה ושם אבל לא משהו פסיכי. אחרי שיחה עם בחור מליברפול הוא אומר שבארץ הוא מרגיש הכי בטוח בעולם.

מה שכן, לא האלימות היא הבעיה כאן, תמיד יהיו מקרים כאלו, ויכול להיות שהבחור שזרק את הבקבוק היה סתם שיכור וזו לא הייתה הכוונה שלו בכלל. הבעיה היא התאוות בצע של הבעלים שמעדיפים לא להפסיד כמה שקלים ולעזור לאותה בחורה. ההתנערות מאחריות (אני בטוח שזה לא הבעלים עצמו זרק עליה את הבקבוק) והחוסר רצון המזוויע לעזור לבחורה, לקוחה (!) שלך שבאה לבלות ונפגעה במועדון שלך.

עבדתי במקום שאחת הברמניות נפגעה בראש מבקבוק שנפל עליה מהדיספליי, והבעלים לא הסכימו לשחרר לה את הטיפים כי לקוח לא שילם במהלך המשמרת שלה והיא הלכה הביתה. באותו מקום ככל הנראה היה אונס (או משהו קרוב לזה) לאחת הברמניות (בחורה אחרת) ששמו לה משהו במשקה מצאו אותה בשירותים עם התחתונים למטה, לא הסכימו להוציא אותה מהמועדון כל עוד יש אנשים שלא תהיה מהומה, לא הסכימו לקחת אותה לבית חולים כי היא עובדת שחור ואין ביטוח (רשמית המועדון לא מעסיק אף ברמן הכל שחור) ונתנו לה להרקב יום בבית של אחד המנהלים עד שהיא תתאפס. אבל כמובן שלא כל המקומות מזוויעים באותה רמה.

מה שכן כל המקומות ניחנים בו זה - זין אחד גדול על הלקוח. אני לא מאמין שאנשים מתייבשים בחוץ, מתחננים להכנס, למקום שמפורק עד אפס מקום, שירות אתה בחיים לא תקבל שם (טיפ אבל אתה בטח תשאיר, לא לצאת קמצן) מחירים בשמיים, מטונף, מסריח, מעשנים וכו'... בשביל מה?

עד לפני 10~ שנים היה כאן אשכרה מועדונים, שהבר הוא בצד ואתה בא להתפרק ולהנות. היום תוקעים את הבר במרכז, אף אחד לא ממש רוקד כי אין מקום, עוברים מולך אנשים כל רגע, אם אתה רוצה גם להשתכר זה בקלות 300+... פשוט על הפרצוף. לי כברמן זה מעולה אבל בדיוק בגלל שאני יכול לעשות את אותו דבר מאחורי הבר ולקבל על זה כסף אני לא מבין איך אנשים יכולים לשלם על זה ככ הרבה ולהתייבש בחוץ ולחכות לSMS מאיזה יחצ"ן עלוב.

ושאני לא אדבר על התנאי העסקה של עובדים בדאנס ברים...

בדרך כלל מי שרב זה האנשים שבאים לריב במועדון ... אלה שאם בטעות ניטקעת לו בכתף והוא צריך ישר ליזרוק קללה ולהראות שהוא גבר גבר ...
אם אתה מגיע למקום בקטע של להינות ולא לחפש בעיות רוב הסיכויים שלא יקרה לך כלום ... בסופו של דבר זה אתה והאנשים שאתה בא איתם זה הכל .

לגבי מה שאמר מסטר ספילינטר אני מסכים ב100 אחוז הבעיה במועדונים היא לא המכות .. אלה הצפיפות שמכניסים למקום של 200 איש 500 איש .. וכך כל זה קורה ... בחיים לא תצליח לקנות משקה בלי לחכות 20 דקות [ במקרה הטוב ] ... אף פעם לא תוכל לרקוד או להתחיל אם בחורה במועדון צפוף כלכך ... הבעלים של המקום שמים ז** אחד גדול על השירות ורק מסתכלים על הכסף בסוף הערב ...

בזיון מה שקורה שהם ככה מנפנפים לקוחה כידי לא להפסיד כסף ועוד שאשכרה פוצצו לה תפנים בטח איזה שיכור מניאק עשה את זה

אני מודה, אני מתעצבן בקלות במסיבות, הצפיפות, ילדים טמבלים שעושים שטויות וכו' גורמים למפלס העצבים שלי לעלות וזה מוציא ממני דברים מגעילים.
כל הדברים האלה מתעצמים שאני הולך עם הבת זוג שלי ולא כי אני מנסה להרשים אותה, פשוט יותר מעצבן אותי לראות אותה סופגת משהו לא נעים מאשר שאני סופג אותו(כל דבר מההערה או לדחיפה או כל דבר שלא אמור לקרות אצל בן אדם בוגר).

אחרי כמה פעמים שהרגשתי שאני עומד לעשות שטות החלטתי שאני קוטע את חיי הלילה שלי (עלק, גם ככה הייתי הולך למסיבות רק למצוא סטוצים ונשים מתעניינות) ומצמצם אותם למקומות עם כמה שפחות חיכוך עם אנשים שאני לא מכיר.

אחת המקומות שאולי אני עדיין מוכן ללכת אליהם זה דווקא המועדון האיזורי אצלנו שהוא לפי דעת קהל לא מקומית מלא "בערסים", אבל ל"ערסים"(שאני גם מכיר) האלה יש יותר כבוד לפעמים מלילד צפונבוני מתבגר שצריך לקבל כאפה עם הצד המחנך של היד.(עזבו אני מעלה עם עצמי זכרונות..)

אגב המספרים של הכמויות אנשים בתוך מסיבות לא מנופחים, במקומות שעבדתי היו מכניסים פי 3-4 ממה שהיה מותר עפ"י חוק (לא זורק מספר סתם, בדוק). אם אתם חושבים שזה סתם באסה צפיפות יש לזה גם חסרון בטיחותי חמור של סיכון חיי אדם במקרה של שריפה- כמעט כולם בוודאות מתים.

אף פעם לא עשה לי את זה מסיבות, מוזיקה רועשת ואת כל ההיגררויות בסוף של אלימות וכו'.
תנו לי פאב עם מוזיקה טובה ובירה איכותית מהחבית ואני מסודרת.

מעולם לא אהבתי מסיבות במועדונים פשוט זוועה כל האנשים בפנים , אי אפשר לנשום ולזוז , הייתי מגדיר את זה בתור סיוט .

הכי טוב זה פשוט לארגן בית של מישהו ולעשות מסיבות סגורות שכולם מביאים חברים וככה מכירים עוד ועוד ... אין ערסים , אין מכות כולם שותים ונהנים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית