הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לאימונים אחרי שנה וחצי ובנצ' תקוע

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
אז לא התאמנתי שנה וחצי בגלל טיול ארוך בדרום אמריקה, חזרתי לארץ וחזרתי להתאמן, אני מתקדם יפה, בדרך כלל מאימון לאימון.

חזרתי לסקוואט 132X5, דדליפט 152X5 והבנצ' שלי תקוע על 80 (משקלים לצורך המחשה, לא לצורך חוב לראק), כל עליית משקל קטנה והתוצה היא כשל מאימון לאימון, עשיתי 2 ריסטים, גם לא תרם.

מתאמן בגדול SS, 2 סטים לתרגילי עזר לחזה וליד אחורית (פרפר RM15, יד אחורית פשיטה בפולי עליון גם RM15). זהו.

יש איזה שהן הצעות איך אני נפטר מהעכב אכילס הזה, שהיה כך מאז ומתמיד אגב, תודה.

• פותח/ת השרשור
מודה שלא, ולא עשיתי מעולם, יש לי חוסר פרופורציה משמעותי בין הראשים של הכתף, זה נראה כאילו אני תמיד הולך שפוף כי הראש הקדמי הרבה יותר גדול מהאחורי, כך שאני מבודד כתף אחורית וקצת אמצעית, ומשתדל להמנע מתרגילים שהקדמית דומיננטית, מלבד חזה ששם אין לי ברירה.

לדעתי, אחץ הסיבות שאתה נתקעת דווקא בבנץ' היא שהוזפת מלא תרגילי עזר, בעוד שאתה עדיין לא צריך אותם (כנראה). אתה פשוט לא מתאושש מספיק, בדיוק השרירים הכי קטנים שעוזרים לבנץ'.

כן, כמובן, איך שכחתי את הפרס - תלמד ותתחיל לעשות, במקום לבזבז ת'זמן על פרפר

מודה שלא, ולא עשיתי מעולם, יש לי חוסר פרופורציה משמעותי בין הראשים של הכתף, זה נראה כאילו אני תמיד הולך שפוף כי הראש הקדמי הרבה יותר גדול מהאחורי, כך שאני מבודד כתף אחורית וקצת אמצעית, ומשתדל להמנע מתרגילים שהקדמית דומיננטית, מלבד חזה ששם אין לי ברירה.
וזאת הסיבה

• פותח/ת השרשור
התרגילי עזר הם רק 2 סטים, בעצימות לא גבוהה.

לגבי הפרס אני יודע, קראתי את הספר, אבל עדיין חושש להגדיל את החוסר פרופורציה, כנראה שאתחיל.

מה הלאה?

התרגילי עזר הם רק 2 סטים, בעצימות לא גבוהה.

לגבי הפרס אני יודע, קראתי את הספר, אבל עדיין חושש להגדיל את החוסר פרופורציה, כנראה שאתחיל.

מה הלאה?

מדוע אתה חושב שהפרס יגדיל את חוסר הפרופורציה?

• פותח/ת השרשור
לוחץ נכון, החוסר פרופורציה הוא מאימון לקוי בתור נער.

בפרס הראש הקדמי אגוניסט בכתף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית