הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לאוהבי ה SS תוכנית ומידע על תוכנית בשם סטרונגליפט

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
לחובבי תוכניות ה SS למנהם , ניתקלתי באתר הזה ובבחור שמציג את עצמו גם ביוטיוב ומסביר על התוכנית שלו.

זה האתר.

http://stronglifts.com/

הוא כמובן עובד לפי השבלונה של SS לפיו A ו B שלוש פעמים בשבוע.

פה יש הסבר על תוכנית A שלו וגם על B

העלתי את הקובץ של התכונית לשרת הזה שיהיה קל להוריד במקום לעבור את התהליך באתר שלו.

התוכנית להורדה והסברים

http://rghost.net/52696943

תהנו !

• פותח/ת השרשור
כי התוכנית של ביל סטאר לא הותאמה בשום דרך למתחילים

שמע , אתה מטעה אנשים בתגובות של ילד קטן חסר כול השכלה... הבחור שרשם את התוכנית (מדי) עם 15 שנה נסיון בתחום (לא נופל מריפטו).

העתקי מהתוכנית מי הוא ככה שיהיה מושג לכמה טרולים פה..

If you are not familiar with Mehdi, he is a 400lbs Squatter, 500lbs Deadlifter and highly
sought after strength coach with over 15 years of in-the-trenches experience presently
communicating his advice to 9-million guys each year. His website StrongLifts.com is the
premier strength and muscle building resource in the world, and has so far reached more
than 15-million guys in only 3 years. His StrongLifts Communityis the biggest strength
community counting over 20,000 Members from 187 countries. As an author, Mehdi's
StrongLifts 5x5 programhas been praised on thousands of websites including Men's
Health, Bodybuilding.com, T-nation, Facebook, Myprotein and too many others to list.

אז ששששששששש 😃

וואו ממש השפלת אותי כאן, יש לו ניסיון והוא העתיק תוכנית של משהוא אחר, ממש שפיץ על.
את ההגיון והטמטום כבר הוכחת באשכולות אחרים, אז לר צריך להעיר את המתים.

• פותח/ת השרשור
וואו ממש השפלת אותי כאן, יש לו ניסיון והוא העתיק תוכנית של משהוא אחר, ממש שפיץ על.
את ההגיון והטמטום כבר הוכחת באשכולות אחרים, אז לר צריך להעיר את המתים.

שמע חבר לא מנסה להשפיל אבל אל תרשום תגובות של ילד בן 12 , אתה לא יכול לחתום על זה שהוא זה "שהעתיק" כדבריך , אולי זה היה הפוך?... בכול מקרה אם תשקיע קצת זמן לקרוא את הספר שלו ( אני רק ריפרתי עלו) תראה שהמנטור שלו היה ארנולד שווארצנגר ולא ביל סטאר.

בהצלחה , אתה זקוק לזה 😃

אצל ביל סטאר זה פירמידה ואין דדליפט לרוב (the strongest shall survive זה ספר בכלל ושם מוסבר איך לבנות תוכנית)
התוכנית שלו למתחיל הייתה :
סקוואט פירמידה לחמישייה כבדה
בנץ פירמידה לחמישייה כבדה
פאוורקלין פירמידה לחמישייה כבדה

העניין זה שמאחורי התוכנית של ביל סטאר יש הגיון כלשהו ומחשבה מעמיקה על איך זה משפיע על הגוף ושילוב עם הנסיון המאוד מאוד עשיר שלו עם מתאמני כוח (בדרך כלל מפוטבול) וכנ״ל גם ריפטו ולשניהם יש נסיון הרבה יותר עשיר ממאדי שרק 15 שנה בתחום וסה״כ לפי מה שאני רואה לו אין תוצאות טובות (ריפטו בגילו הלא צעיר מרים יותר ממנו), למתאמנים שלו אין תוצאות טובות כמו של ss (עדיין הם מבצעים את התרגילים המורכבים ומוסיפים משקל ככה שכן יתקדמו ברמה מסוימת אבל יתקעו מהר מאוד בגלל הנפח המגוחך שכנראה מה שעבר למאדי בראש זה ש5x5 נראה מגניב).

• פותח/ת השרשור
אצל ביל סטאר זה פירמידה ואין דדליפט לרוב (the strongest shall survive זה ספר בכלל ושם מוסבר איך לבנות תוכנית)
התוכנית שלו למתחיל הייתה :
סקוואט פירמידה לחמישייה כבדה
בנץ פירמידה לחמישייה כבדה
פאוורקלין פירמידה לחמישייה כבדה

העניין זה שמאחורי התוכנית של ביל סטאר יש הגיון כלשהו ומחשבה מעמיקה על איך זה משפיע על הגוף ושילוב עם הנסיון המאוד מאוד עשיר שלו עם מתאמני כוח (בדרך כלל מפוטבול) וכנ״ל גם ריפטו ולשניהם יש נסיון הרבה יותר עשיר ממאדי שרק 15 שנה בתחום וסה״כ לפי מה שאני רואה לו אין תוצאות טובות (ריפטו בגילו הלא צעיר מרים יותר ממנו), למתאמנים שלו אין תוצאות טובות כמו של ss (עדיין הם מבצעים את התרגילים המורכבים ומוסיפים משקל ככה שכן יתקדמו ברמה מסוימת אבל יתקעו מהר מאוד בגלל הנפח המגוחך שכנראה מה שעבר למאדי בראש זה ש5x5 נראה מגניב).

עד פה הבנתי את הכוונה שלך אבל בשורה " נפח מגוחך" לא ממש הבנתי למה אתה מיתכוון ... כאילו 5X5 זה נפח קטן ? בתוכנית של ריפטו SS מדובר על 3X5 בכלל... או תקן אותי אם אני טועה במשהו.

עד פה הבנתי את הכוונה שלך אבל בשורה " נפח מגוחך" לא ממש הבנתי למה אתה מיתכוון ... כאילו 5X5 זה נפח קטן ? בתוכנית של ריפטו SS מדובר על 3X5 בכלל... או תקן אותי אם אני טועה במשהו.
יותר מדי
בטקסס מת׳וד עושים 5x5 ולוקח משהו כמו 4-5 ימים להתאושש מזה
פה מבקשים ממך תוך יומיים כבר להוסיף משקל וזה יעבוד למתחיל גמור אבל לא יתמשך הרבה זמן מילא 2-3x5 עם בק אוף סט של 8-10 זה פחות או יותר אותו נפח אבל קל יותר להתאושש....
אבל לפי זה רואים שאין מחשבה מאחורי התוכנית הוא רק לקח את התרגילי בסיס ובנה שבלונה שבה אמורים כביכול להתקדם מאימון לאימון ....

• פותח/ת השרשור
יותר מדי
בטקסס מת׳וד עושים 5x5 ולוקח משהו כמו 4-5 ימים להתאושש מזה
פה מבקשים ממך תוך יומיים כבר להוסיף משקל וזה יעבוד למתחיל גמור אבל לא יתמשך הרבה זמן מילא 2-3x5 עם בק אוף סט של 8-10 זה פחות או יותר אותו נפח אבל קל יותר להתאושש....
אבל לפי זה רואים שאין מחשבה מאחורי התוכנית הוא רק לקח את התרגילי בסיס ובנה שבלונה שבה אמורים כביכול להתקדם מאימון לאימון ....

ההתקדמות קוראת ברגע שאתה יכול לעשות 5X5 סטים מלאים (ולא 3 למשל בסט החמישי האחרון) רק אז אפשר להוסיף משקל על המוט.

לא נלהב מהקטילה של התוכנית, אבל מה שהחברה אומרים לא חסר בסיס לחלוטין. התחלתי ב SL 5X5 ונתקעתי דיי מהר בלחיצות ואח"כ בסקוואט. זו תוכנית שקשה לשמור איתה על מתכונת ליניארית. SS עובד יותר טוב בטווח הארוך.
אגב, לדעתי (הצנועה) אם המטרות שלך הן לא פאוורליפטינג נטו שווה להתפשר על הליניארית של סטאר..פחות תובענית מבחינת תזונה/מנוחה ואפשרית תוך כדי שמירה על חיטוב יחסי.

הקונספט של התכנית הוא אותו קונספט שאמור להיות בכל תכנית נורמלית.
הנפח, כמו שאמרו, לדעתי גבוה מדי למתאמן טבעי ויגרום לו להתקע מהר.
כמובן שמישהו שהתחיל היום להתאמן יוכל להתקדם עם ל5 סטים של אקרוס, אבל כשהמשקלים יעברו את ה100 הראשון יהיה מאוד קשה להמשיך ככה.

ובבקשה לא לסגוד לאף מאמן פה, לא ריפטו ולא ביל סטאר המציאו התקדמות ליניארית, המדע המציא.
המאמנים האלה הביאו את זה בצורה מופשטת לקהל הרחב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית