הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לאוהבי ה SS תוכנית ומידע על תוכנית בשם סטרונגליפט

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
לחובבי תוכניות ה SS למנהם , ניתקלתי באתר הזה ובבחור שמציג את עצמו גם ביוטיוב ומסביר על התוכנית שלו.

זה האתר.

http://stronglifts.com/

הוא כמובן עובד לפי השבלונה של SS לפיו A ו B שלוש פעמים בשבוע.

פה יש הסבר על תוכנית A שלו וגם על B

העלתי את הקובץ של התכונית לשרת הזה שיהיה קל להוריד במקום לעבור את התהליך באתר שלו.

התוכנית להורדה והסברים

http://rghost.net/52696943

תהנו !

אני עושה SL כבר 4 חודשים בערך, ואני רואה תוצאות - הרבה יותר ממה שראיתי ב5 חודשים של אימונים על שרירים "מבודדים".
אני חושב שהתוכנית הזו היא ממש אחלה ואני לא מתחרט לרגע.

אבל, ויש הרבה אבל.
אין ספק שבטווח הארוך, זה לא באמת יעבוד, להעלות 2.5 קילו כל אימון זה לא משהו שיחזיק יותר מעוד חודשיים (לפחות בשבילי).
התוכנית הזו היא מבורכת, כי זה לא משנה אם אתה מתחיל SS, SL או לא משנה מה - נחשפתי לתרגילים מדהימים כמו SQUAT וDL וזה פתח לי את הראש בנוגע למה הכיוון שלי (אין ספק שאני למכשירים לא חוזר בזמן הקרוב).

עוד מעט אני מתכנן לעבור לSS כי אמנם ההבדל היחידי ביניהם הוא (בגדול) לעשות POWERCLEAN במקום BARBELL ROWS והפרט החשוב כמובן, 3 סטים במקום 5, אבל בטווח הארוך, זו הדרך הנכונה (בעיניי).

מילה בנוגע למדי, או איך שאני קורא לו - מחדי,
בסה"כ הכוונות שלו טובות, והוא כאילו מנסה להיות הבחור המגניב בעולם הזה של תוכניות אימונים ומיתוסים, אבל אני לא מרגיש שהוא באמת משהו מיוחד..
1) הוא בעצמו כבר לא עושה את התוכנית שלו, SL
2) כל יום הוא מוציא אימייל עם שאלות ותשובות של הקהילה שלו, וואלה - הוא סתם זורק שם מנטרות, אין לו שום ADDED VALUE לדעתי.

לסיכום: SL היא אחלה, ומחדי הוא אחלה - אבל זה לא הדבר הכי מקצועי שהייתי מסתמך עליו. הוא לא באמת מסביר לך למה אתה עושה את מה שאתה עושה, אלא הוא אומר לך שזה "אחלה, תעשה - סמוך עליי".

חשוב לציין גם שאת רוב ההבנה על מה שאני עושה בSL אני שואב מSS, ומהספרים של ריפטו, וזה אומר דיי הרבה

• פותח/ת השרשור
אני עושה SL כבר 4 חודשים בערך, ואני רואה תוצאות - הרבה יותר ממה שראיתי ב5 חודשים של אימונים על שרירים "מבודדים".
אני חושב שהתוכנית הזו היא ממש אחלה ואני לא מתחרט לרגע.

אבל, ויש הרבה אבל.
אין ספק שבטווח הארוך, זה לא באמת יעבוד, להעלות 2.5 קילו כל אימון זה לא משהו שיחזיק יותר מעוד חודשיים (לפחות בשבילי).
התוכנית הזו היא מבורכת, כי זה לא משנה אם אתה מתחיל SS, SL או לא משנה מה - נחשפתי לתרגילים מדהימים כמו SQUAT וDL וזה פתח לי את הראש בנוגע למה הכיוון שלי (אין ספק שאני למכשירים לא חוזר בזמן הקרוב).

עוד מעט אני מתכנן לעבור לSS כי אמנם ההבדל היחידי ביניהם הוא (בגדול) לעשות POWERCLEAN במקום BARBELL ROWS והפרט החשוב כמובן, 3 סטים במקום 5, אבל בטווח הארוך, זו הדרך הנכונה (בעיניי).

מילה בנוגע למדי, או איך שאני קורא לו - מחדי,
בסה"כ הכוונות שלו טובות, והוא כאילו מנסה להיות הבחור המגניב בעולם הזה של תוכניות אימונים ומיתוסים, אבל אני לא מרגיש שהוא באמת משהו מיוחד..
1) הוא בעצמו כבר לא עושה את התוכנית שלו, SL
2) כל יום הוא מוציא אימייל עם שאלות ותשובות של הקהילה שלו, וואלה - הוא סתם זורק שם מנטרות, אין לו שום ADDED VALUE לדעתי.

לסיכום: SL היא אחלה, ומחדי הוא אחלה - אבל זה לא הדבר הכי מקצועי שהייתי מסתמך עליו. הוא לא באמת מסביר לך למה אתה עושה את מה שאתה עושה, אלא הוא אומר לך שזה "אחלה, תעשה - סמוך עליי".

חשוב לציין גם שאת רוב ההבנה על מה שאני עושה בSL אני שואב מSS, ומהספרים של ריפטו, וזה אומר דיי הרבה

התגובה הכי רצינית פה שמתיחסת לתוכנית ברצינות ...
אני לא משווה או בא להשוות את SL עם SS .... כמובן שעם אתה משווה את מי שעומד מאחורי SS ו SL זה ברור מי עם יותר נסיון ויותר הבנה בחומר ( ריפטו כן? שלא יהיו טעויות 😃 ).

המטרה שלי היתה סך הכול להביא עוד נקודת מבט או תוכנית שונה למי שיבחר בא, אפילו העכבר הקטן הוא זה שהוציא את הקוץ מהרגל של האריה .

• פותח/ת השרשור
עשיתי את התוכנית
ניקעתי יחסית מהר

זה מה שהרוב פה רשם אם עושים סיכום כזה... התוכנית מסתבר מתאימה למתאמן מתחיל אבל הוא יתקע בשלב מסויים שהמשקלים יתחילו להיות כבדים ו 5 על 5 יהפוך לבלתי אפשרי למתאמן הטבעי... אז אולי עוברים ל SS ששם זה "רק" 3 סטים ל חמשיות...

• פותח/ת השרשור
למה לא להתחיל ישר SS?

זה אפשרי כמובן , אבל אם אתה מתחיל ממש מאפס זה לא ממש משנה...עד ש 5 על 5 יתן את אותותו עליך יקח זמן (שמשקלים יהיו כבדים)...ואז תוכל לשנות \ לגוון לעבור ל SS....שתי האפשריות טובות לדעתי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית