עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן העלתי מהטלפון וזה עשה שגיאה. עכשיו תיקנתי , תודהאני מקבל שגיאה על הסרטון..
תודה רבה ל התשובה !קצת קשה לראות את המיקום של המוט או אם הרגליים שלך קורסות מהוידאו אבל נראה דיי טוב לדעתי.
נראה שהגב שלך לא מתעקם ושהרגליים שלך לא עוברים את כפות הרגליים
המלצה קטנה, כשאתה בתחתית הסקוואט, תשתמש במתיחה שנוצרת לך הHAMSTRINGS בשביל לעלות חזרה, זה נראה שאתה לא שומר על מומנטום ומתחיל כל ירידה "מההתחלה" וכשתעלה משקלים זה יקשה עליך
אין ממש מקום לסקוואט זה יותר לכתפיים גם אי אפשר ממש לקחת את המוט - האמת לא ראיתי אף אחד עושה סקאווט בתוך הכלוב , אני ינסה אימון הבא.למה אתה לא עובד בתוך הכלוב?
וגם יוצא קדימה במקום אחורה?
נתחיל מזה שבירכיים שעוברות את כפות הרגלים זה מיתוס מיושן ושטותי, שנית הוא עושה הייבאר בוא תספר לי על המתיחה שיש להאמסטרינג בתחתית, שב כמה שאתה עד שהתחת נוגע בעקבים, אתה מרגיש שם מתיחה? ומה הקשר למומנטום?קצת קשה לראות את המיקום של המוט או אם הרגליים שלך קורסות מהוידאו אבל נראה דיי טוב לדעתי.
נראה שהגב שלך לא מתעקם ושהרגליים שלך לא עוברים את כפות הרגליים
המלצה קטנה, כשאתה בתחתית הסקוואט, תשתמש במתיחה שנוצרת לך הHAMSTRINGS בשביל לעלות חזרה, זה נראה שאתה לא שומר על מומנטום ומתחיל כל ירידה "מההתחלה" וכשתעלה משקלים זה יקשה עליך
נתחיל מזה שבירכיים שעוברות את כפות הרגלים זה מיתוס מיושן ושטותי, שנית הוא עושה הייבאר בוא תספר לי על המתיחה שיש להאמסטרינג בתחתית, שב כמה שאתה עד שהתחת נוגע בעקבים, אתה מרגיש שם מתיחה? ומה הקשר למומנטום?
וואוו, אשכרה לא שמתי לב מה זה צקיך להיות התכנון הזה בחדר הכושר?נראה לא רע.
2 הברזלים האלו שאתה עומד מאליהם לא מפחידים אותך? אם יום אחד קורה משהו ואתה מועד עליהם זה יכול להיות לא נעים...
הסירטון לא הפוך אל תדאגו..מתחיל מ 0:20
סקוואט HB בדיקת טכניקה.
תרגישו חופשי להעיר להמליץ לשנות וכו:)
לא התכוונתי להתנשא מעליך, אל תפגע מכל דבר שאומרים לך באינטרנט, בסך הכל כל ההודעה שלך הייתה חסרת תוכן, לא מבחינת המתיחה בהאמסטרינג, לא מבחינת הבירכיים שעוברות את כפות הרגליים, וגם לא מבחינת מומנטום שזה בכלל תנע, אולי התכוונת למומנט.התגובות האלה שלך, כמה עילאי הן גורמות לך להרגיש?
המיקום של הרגליים משפיע על נקודת הכבידה, מותר לך לחשוב מה שבא לך, כי אני לא שמוק.
ואכן לא שמתי לב שמדובר בHB ועל כן מה שאמרתי לא רלוונטי.
תנוח קצת אחי, זה לא מבחן גבריות
נראה לא רע.
2 הברזלים האלו שאתה עומד מאליהם לא מפחידים אותך? אם יום אחד קורה משהו ואתה מועד עליהם זה יכול להיות לא נעים...
וואוו, אשכרה לא שמתי לב מה זה צקיך להיות התכנון הזה בחדר הכושר?
טכניקה נראית לא רעה.
אני פשוט לא מבין מדוע אתה לא יוצא ברברס, מהסטנד?
זה יהפוך להיות מאוד מסוכן בהמשך, כשהמשקלים יעלו.
זה כלוב דפוק.. הברזלים והמוטות ביטחון זה ללחיצת כתפיים . מהברזלים פשוט אני משתדל להיזהר , ואני לא הולך ברברס כי אפשר ליפול מהברזלים הדפוקים האלא..
ודרך אגב איך אני מקבל באונס בHB? אני מנסה לקבל באונס מהברכיים אבל אני לא ממש יודע ולא תמיד מצליח..
לא התכוונתי להתנשא מעליך, אל תפגע מכל דבר שאומרים לך באינטרנט, בסך הכל כל ההודעה שלך הייתה חסרת תוכן, לא מבחינת המתיחה בהאמסטרינג, לא מבחינת הבירכיים שעוברות את כפות הרגליים, וגם לא מבחינת מומנטום שזה בכלל תנע, אולי התכוונת למומנט.
דע לספוג ביקורת גבר..