הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS-כי נמאס ממשקלים של ילדה

• פותח/ת השרשור
אימון A
סקוואט 80X3X5F
בנץ 60X3X4 3 3
דדליפט 70X1X5

מקבילים
תאומים

הבעיה זה רק אוכל בחודש האחרון יש לי שביתה בבצפר ואני מתעורר מאוחר אז אני מפספס את הארוחת בוקר וארוחת עשר שזה איזה בסביבות ה1000 קלוריות אני חייב להתחיל לדחוף אוכל

• פותח/ת השרשור
דילגתי על B לא הייתי יכול פשוט

אז אימון A
סקוואט 82.5X3X5 4 4
בנץ עשיתי ריסט 52.5X3X5 אבל גם במשקל כזה נמוך שמתי לב לבעיה יד שמאל שלי חלשה בטירוף ואני התחלתי היום לעשות עליה מבודד
סומו דדליפט 80X1X5 קשה מאוד אני מקצץ תעלייה

• פותח/ת השרשור
אימון B
סקוואט 82.5X3X5
פרס 40X2X3 40X1
פנדליי ראו 30X3X5 המאמנים במכון לא ידעו מזה ואמרו לי שאני עושה לא טוב הם אמרו שאני צריך לעשות כמו בילדרים הם אפילו לא מכירים תתרגיל והם אמרו שאסור שזה ייגע חזרה ברצפה
צין אפס 18X3X5 4 3

• פותח/ת השרשור
A
סקוואט 85X5 את שני הסטים הבאים גם סגרתי אבל הגב שלי היה עגול
בנץ 55X3X5
דדליפט 85X1X5F

תאמת ישנתי רק שעה וחצי בלילה כי ראיתי PAYBACK אז אולי זאת הסיבה לאימון הלא טוב

• פותח/ת השרשור
אין אימון היום כי החדר כושר המזדיין שלי נסגר מוקדם ולא הודיעו כלום ימח שמם

• פותח/ת השרשור
B
סקוואט 85X3X5
פרס 40X3 40X2X2
פנדליי ראו 32.5X3X5 ניראלי אני עובר לBOR םנדליי מאוד לא נוח ואני ממש לא גמיש בשביל להיות מקביל לרצפה
מקבילים 8X2

• פותח/ת השרשור
אני מוסיף פשיטת גו פעמיים בשבוע אני חייב לחזק את הגו בשביל הסקוואט. מעכשיו התוכנית תראה ככה:

A; סקוואט
בנץ
דדליפט
צין אפס

B סקוואט
פרס
BOR
מקבילים

ובאימון הראשון והאחרון פשיטת גו 15X3 A
סקוואט 87.5X3X5F 3 3
בנץ 57.5X3X5
דדליפט הייתי בחימום ופתאום בילדר הפריע לי והתחיל להרצות שברמה שלי לא צריך לעשות 5 חזרות וצריך לעשות 12 ואני אמרתי לו איזו תוכנית אני עושה ושקוראים לה STARTING STRENGTH והוא אמר שזה רק למתקדמים ואני מדגיש שזה סטארטינג והדביל לא הבין אז וויתרתי לא היה לי כוח יותר משקל בוקר-73.7

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית